Отговори
# 240
spirito85 аз пък умирам от страх да не ми кажат секцио-толкова да ме е страх от операции.Не че не се панирам и от мисълта за нормално ама...
 Ангелка Всички ще бъдем ммислено с теб.Дано всичко мине по вода.Утре ще гушкаш едно малко съкровище Hug

# 241
spirito85  спокойно мила, бебка ще си дойде когато трябва. Категорично ли ти отказаха секциото? Абе важното е че бебка е добре.  newsm32

mimikaplan как сте с малката принцеса, дай повече информация  Hug

Angelka стискам ти силно палци и вярвам, че всичко ще мине по план и утре ще си гушкаш бебчето. newsm10

Danly хайде миличка дано на 3-ти да стане

# 242
Искам да попитам  майките които нямат брак с бащите на децата си- Трябва ли да се ходи предварително на нотариус,да се удостовери,че детето което аз нося е на човекът с когото живея(братовчедка ми ми каза така)
Днес  отидохме до един нотариус в центъра и той каза,че неродено дете не се препознава.
Девилче и аз знам така че предварително се взема някакъв документ от нотариус.Доколкото знам че трябва да пише нещо подобно като че роденото дете от майка еди си коя да носи името на мъжата ти и нещо подобно уф   ooooh! знаех какво точно беше ама пуста забравана  newsm78,то трябва да питам пак че и ние трябва да вземем от нотариус такава белешка.Отидете при друг може да е по информиран ,а и ставало за минутки и не е скъпо макцимум до 5-10лв.Имам една приятелка адвокатка ще я питам и ще ти пиша.

# 243
Аз уж щях да следя събитията а съм изостанала пак!!!!Спах цял ден щото имах контракции леко болезнени,но като се наспах ми мина....

ЧЕСТИТО НА МАЙЧЕТАТА ВЕРА И МИШЕНКА!!!ДАСА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ МНОГО ДА ПАПКАТ И ДА НАДДАВАТ Misc Baby Bottle smile3504

Жани браво за добрите резултати smile3501Накрая бебо да не излезе голям ,само дето ти се притесняваше че ти е малък корема Hug

Данли Браво и на тебе за хубавите резултати.Той доктора каза една дата ама аз като те гледам по рано от 3 май ще е.Нали всичко ти е готово за болницата,не се притеснявай ние сме с теб и очаквам да ми се обадиш...чу ли?

Анжелка ще стискаме палци и ще мислим утре за теб всичко да мине по мед и масло Praynig

Мимикаплан твойта кукла как е още ли е със колики?Нещо даваш ли и за тях или????

Спири спокойно не се шашкай щом доктора е преценил значи няма опастност,спокойно после ще видиш че ще се чустваш по-добре,
че си родила нормално

още нещо щях да пиша ама форгет newsm78

# 244
Искам да попитам  майките които нямат брак с бащите на децата си- Трябва ли да се ходи предварително на нотариус,да се удостовери,че детето което аз нося е на човекът с когото живея(братовчедка ми ми каза така)
Днес  отидохме до един нотариус в центъра и той каза,че неродено дете не се препознава.
Девилче и аз знам така че предварително се взема някакъв документ от нотариус.Доколкото знам че трябва да пише нещо подобно като че роденото дете от майка еди си коя да носи името на мъжата ти и нещо подобно уф   ooooh! знаех какво точно беше ама пуста забравана  newsm78,то трябва да питам пак че и ние трябва да вземем от нотариус такава белешка.Отидете при друг може да е по информиран ,а и ставало за минутки и не е скъпо макцимум до 5-10лв.Имам една приятелка адвокатка ще я питам и ще ти пиша.
Заверява се нотариално декларацията от бащата, че припознава детето. Реално може да го направите преди раждането, но практиката обикновено е след като се роди. Лилка, конкретно за МД, те го правят по служебен път, нужна е май само личната карта и присъствието на бащата. Ей тук пише какво искат: http://www.maichindom-varna.com/blog.php?id=30

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 17:59 от кака Лара

# 245
лилка ще ти бъда много благодарна ако я попиташ.Утре ще се обадя в болницата където ще раждам,да кажат как стоят нещата при тях

# 246
Днес  отидохме до един нотариус в центъра и той каза,че неродено дете не се препознава.
Девилче,обадих се на моята прителка и тя сега ми разясни че не трябват такива бележки вече.В родилното ще те питат как ще се казва детето има ли си баща и и трите имена.И като си кажете как ще се казва те си подават документите за акта за раждане и там си фигурират имента му и трите имена и на бащата и майката.Ако го запишеш на твое име в родилмия дом тогава трябва да се ходило на нотариус да го признае(или там на някакви други места ама такива сложнитермини..........) ,но при положение че в родилния дом го запишете на двамата родители не било необходимо.

# 247
  • Под кленовите дървета
Анжелка, стискам палци за утре мила  bouquet Hugпоследна нощ с корем, от утре с бебче на ръце Simple Smile
Доскоро качвахме коремчета, сега започваме да качваме снимки от изписване Simple Smile

Хепинес, ако знаеш къде е клуба да се чакаме някъде, че на мен ми е мъгла там Blush

# 248
лилка Благодаря ти мнооого  Hug    bouquet

# 249
Честито на новите майчета!!!spirito 85,аз също искам секцио,нямам проблем за нормално,просто така сам решила,но защо ти отказа....то даже и за тях е по-лесно?!?Аз последно с Танев говорих,той само ме попита защо така съм решила.Проблема е,че неможем да уточним датата,аз искам за 3.05,той за 26.04 Laughing и сега в четвъртък ще знам със сигурност,бебето вече е много долу и сигурно на неговата ще стане Thinking.Ти взе ли някакъв списък за АГ,че аз не съм до никъде още,а и такова спокойствие ме е обзело......И утре успех на Анджелка,всичко ще е наред!!!  bouquet

# 250
Мирчо почивай си повече, а за боя бебо и корема...... Crazy не го зная къде си намира място този шишко в моя малкия корем  newsm62

# 251
qilemak каза ми само да не се излагам Mr. Green,ще чакаке да започне родова дейност.Може би не иска да ме реже напразно,знам ли.През цялото време ме убеждава за нормално.Ти сигурно ще си на випа и за това не ти прави проблем Танев.Аз искам да съм на 4ет.,че не ми се дават 1000лв. за випа.Уговорих се само с Георгиев.
за списъка питах моята колежка,която работи в АГ и тя ми каза,че вече няма списък.Носиш си това ,коети ти си прецениш(ест памерси и кърпички за бебо задължително).Поне тя така ми каза,а и аз всеки път забравям да питам ooooh!

# 252
Привет отново!
И аз порядъчно си дремнах следобед и сега съм свежарка , взех хлапето от градина - купихме маратонки и разни други работи и да се похваля за мен страхотен потник, ако може така да се нарече или поскоро нещо като туника без ръкави newsm78, ама обяснение направих Joy
Жани аз да си кажа никак не искам да дочакам 3.05, ама каквото стане.
Спири ти не се шашкай толкова нали знаеш, че мечки няма , а и ти най добре знаеш как става, само дето се вкарваш във филми Hug.Споко ще стане работата както трябва не го мисли толкова newsm10.
Мирчо и ти сипочивай миличка , а за щъркелчето нали си знаеш , че ти ще си ми  Hug
Анжелка стискам палци за утре и дано всичко мине като повода и да имаме хубавки новинки от теб , а защо не и от други май-чета newsm53.
Слънчева направо ви се чудя с тези коли маски на триъгълника - не съм си правила, ама като се знам каква съм сигурно тази , която ми направи ще бъде убита  #2gunfire - не искам да си представям как боли това чудо и на това място ooooh!.Не не не посмъртно не бих си го причинила, ама като не ви боли така е ... Hug
Хайде лека вечер момичета и утре хубави новинки да има .Отивам да спретна една салатка и след малко като дойде мъжи да вечеряме.

# 253
И при мен дългоочаквания преглед мина Simple Smile

много съм доволна от прегледа, всичко е наред, плацента 2 степен на зрялост, кога настъпва при коя степен родовата дейност?

бебчето е пораснало 2800 +- 100 гр Simple Smile каза че е нормално за седмиците си
таза ми е цялостно стеснен, но докторката каза че до 3300 мога да родя с този таз, така че продължаваме консултациите с пълна пара Simple Smile

каза ми до 10 май да не съм решила да раждам

момичета така се бях уплашила, че ще е секцио, сега съм по-спокойна ще си чакам бебо да реши деня си сам Simple Smile

отивам да ям, че съм гладна като вълк Simple Smile

# 254

Искам да попитам  майките които нямат брак с бащите на децата си- Трябва ли да се ходи предварително на нотариус,да се удостовери,че детето което аз нося е на човекът с когото живея(братовчедка ми ми каза така)
Днес  отидохме до един нотариус в центъра и той каза,че неродено дете не се препознава.
Девилче и аз знам така че предварително се взема някакъв документ от нотариус.Доколкото знам че трябва да пише нещо подобно като че роденото дете от майка еди си коя да носи името на мъжата ти и нещо подобно уф   ooooh! знаех какво точно беше ама пуста забравана  newsm78,то трябва да питам пак че и ние трябва да вземем от нотариус такава белешка.Отидете при друг може да е по информиран ,а и ставало за минутки и не е скъпо макцимум до 5-10лв.Имам една приятелка адвокатка ще я питам и ще ти пиша.
Заверява се нотариално декларацията от бащата, че припознава детето. Реално може да го направите преди раждането, но практиката обикновено е след като се роди. Лилка, конкретно за МД, те го правят по служебен път, нужна е май само личната карта и присъствието на бащата. Ей тук пише какво искат: http://www.maichindom-varna.com/blog.php?id=30
Kака Лара благодаря   Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт