Отговори
# 255
Привет отново!
И аз порядъчно си дремнах следобед и сега съм свежарка , взех хлапето от градина - купихме маратонки и разни други работи и да се похваля за мен страхотен потник, ако може така да се нарече или поскоро нещо като туника без ръкави newsm78, ама обяснение направих Joy
Жани аз да си кажа никак не искам да дочакам 3.05, ама каквото стане.
Спири ти не се шашкай толкова нали знаеш, че мечки няма , а и ти най добре знаеш как става, само дето се вкарваш във филми Hug.Споко ще стане работата както трябва не го мисли толкова newsm10.
Мирчо и ти сипочивай миличка , а за щъркелчето нали си знаеш , че ти ще си ми  Hug
Анжелка стискам палци за утре и дано всичко мине като повода и да имаме хубавки новинки от теб , а защо не и от други май-чета newsm53.
Слънчева направо ви се чудя с тези коли маски на триъгълника - не съм си правила, ама като се знам каква съм сигурно тази , която ми направи ще бъде убита  #2gunfire - не искам да си представям как боли това чудо и на това място ooooh!.Не не не посмъртно не бих си го причинила, ама като не ви боли така е ... Hug
Хайде лека вечер момичета и утре хубави новинки да има .Отивам да спретна една салатка и след малко като дойде мъжи да вечеряме.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ много се радвам че ще бъда твое щъркелче newsm51

# 256
Следобед Варненските мами сте били много активни ,да се похваля ние вече имаме кошарка и количка,даже сега татето и кръстника сглобяват кошарката  Crazy
Може ли и аз да си резервирам една датичка от 01 до 03  май бих искала да родя  Whistling,да видим бебо какво е решил ,както вече споменах откакто не пия хапчетата за контракции вече имам по-малко откакто преди  Wink

# 257
Сега ми докара милото резултата от Микробиологията на влагалишния секрет.Харесаха ми ,само  за " lactobacillus spp - редуцирани" съм в чуденка.
Доколкото разбрах това значи ,че са по-малко от нужното количество или бъркам ?

# 258
  • София
Angelka (Дани) стискам палци всичко утре да мине по мед и масло,както се казва и от сърце ти пожелавам бързо възтановяване,за да можете да се гушкате с малкото бебче и да се радвате един на друг  Hug
Точе и теб те мисля.
АниК какво да ти кажа,мила,изоставаме сериозно от бандата  Grinning но време има за всичко Simple Smile Само бебочковците да са ок.Аз незнам защо съм решила,че ще раждам вечер  Crazy някак си деня не ме привлича май...
...аа...аз взех,че се върнах при таткото...сега някой трябва да ми сглои леглото на детето наново  Mr. Green поговорихме доста,доста неща обещахме,доста сълзи изревахме,сега само времето ще покаже,какво ще стане.Ако нещата не си дойдат на мястото,брат ми винаги може да ми разглоби леглото наново ... Mr. Green сега ми е смешно,но...това е защото вече искам да се ражда малката,като гледам как идват на бял свят мъничетата в темата и се радвам страшно много,все едно аз съм родила Simple Smile

# 259
Девилче, виж тук http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=25&t=9850 , все пак обсъди го най-добре с лекаря ти да ти обясни какво точно значи

Беборанче, сега ти прочетох поста  Grinning ама и ти си за шамари де  Mr. Green докато не се роди бебока, не се поддавай на хормонални подбуди за такива крайни решения вече  Grinning Всичко ще е наред като се появи малкия човек, ще ви постави на място и татко си и теб  Mr. Green Прегръщам те  Hug

# 260
danly, много ме развесели с кола маската  Joy. Ще ти призная, мила, че ме боли, ама търпя. От две-три години правя кола на триъгълника и ще ти кажа, че първия път бях сигурна, че ще умра, но се свиква Simple Smile. А ти ако искаш по-ранко да излезе бебчо, можеш да отидеш да се пробваш с една кола маска на триъгълника и със сигурност ще провокираш родова дейност, дори само заради шока Joy.

Да ви кажа и на мен ми се прилягва следобед, но ако поспя после вечерта ще се чудя какво да правя....

Ееееее, Беборанче, зарадва ме  Hug. Да си тръгнеш е най-лесното, повярвай ми. Предизвикателството е да останеш и да си кажеш, че ще се справиш! От сърце ти стискам палци и вярвам, че ще опиташ - жените имаме неограничени възможности Peace

# 261
Беборанче - браво,радвам се че сте се събрали.Сега бебо като се роди ще ви сплоти още повече  Peace
Браво на всички за хубавите резултати,само остана сега да заизлизат бебоците по живо,по здраво  Praynig

# 262
то имало и тема по моя въпрос http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462315.0 на някой може да му е интересно

# 263
Беборанче, радвам се че сте се събрали и сте изяснили ситуацията, искам да ти кажа, че и аз съм родена когато наште са били в 11 клас и те са били деца, но са ме искали и въпреки че са имали много чуденки, скандали и какво ли още не, са ми се радвали много, а пък това не им е попречило нито да следват в университет нито да си живеят когато им се е приискало, добре че е имали баби и дядовци. Разбирам че и при вас има така че, всичко ще бъе наред  Hug

Мене бременнските хормои ме разтрисат с пълна сила единствено когато става въпрос за моя мъж и неговата непрестанна работа. Ето сега е почти 9 и още го няма и напоследък само за това се караме, съответно пък ми е мъчно, защото го виждам че и той едвам гледа от умора, ама някак си успява и мене да ме издържи

Аз още не искам да раждам, някак си още не се чувствам напълно подготвена, така че на всички които нямате търпение вече, стискам палци да стане скоро

# 264
  • гр. София
Хайде привет и от мен! Покрай офанзивата с ремонта хич нямам време за тук, кофти е че си нямаме още майстор, но дано скоро се появи подходящия и бебка да си стои вътре.
Поздравления за новите ни майски попълнения!!!ЧЕСТИТО НА ВИВЕРЕ И МИШЕНКА! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!!!
а сега давам по памет- Силве, коремчето много пораснало- пу,пу...и стаичката е прекрасна  Peace
Andrea Gail -  Hug Hug Радвам се, че си се разписала- вярвай и не губи надежда, пожелавам ти от сърце скоро да ни поднесеш хубавата новина;) Прегръщам те!
Анжелка - как бързо дойде времето....утре с нетърпение очакваме появата на най- прекрасното бебче. стискам палци и всичко ще е наред!!!!
Точе-  Hug Hug
Беборанче -  Peace
Пропускам някой, ще ме извините....Само да кажа, че вчера бях на ЖК- бебешорката си стои прилежно надолу с главата, 2400кг. е, плацентата е 2-3 степен...всичко е наред- само дето имам някакво течение, та очаквам резулатите. Хайде лека вечер на всички и утре ни очакват хубави новини!!!

# 265
  • пловдив
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБОЦИ - БЕЛОСЛАВА И МАРТИ! ЧЕСТИТО И НА ГОРДИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ДА СЕ СЛУШКАТЕ И ГУШКАТЕ newsm51

# 266
  Аз набързо само да кажа
Беборанче - браво за решението, и недей друг път така импулсивно, че това легло ще го съсипете от сглобяване и разглобяване  Hug С бебка ще сте си истинско семейство и ще видиш, че няма да имате време за такива неща
Марая, свършвайте с майсторите, че не се знае кога ще се появи дамата
Дудунски, не си снимала покупките, но ако няма да показваш, поне опиши накратко
Браво на всички за добрите резултати, стискам палци всичко да е наред и по - бързо да изпишат мамите и бебчетата, утре Нели ще си е в къщи Laughing
Надявам се и Точи скоро да я изпишат, да не я мъчат  Heart Eyes
И бебевалжът да продължава с пълна сила  Joy
лягам, че утре е важен ден, дано по вода да ни върви / както е заваляло цял ден/

# 267
angelka, голяма прегръдка от мен  Hug стискам палци утре всичко да мине безпроблемно  Peace ще чакаме новините  Grinning

# 268
  • Русе
Беборанче,радвам се че сте си поприказвали  Heart Eyes Със сигурност сега е важно да сте заедно и да се разбирате! Peace
Ангелка,да се наспинкаш хубаво,за последно с коремчето,а утре да си най-щасливата мама гушнала бебче! Hug Heart Eyes

# 269
Анжелка, късмет и от мен утре!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт