Отговори
# 270
Беборанче - много се радвам, беше ми много мъчно за теб, че и ние все се караме и.... оф крива работа
Само живи и здрави всички и ние и бебчовците smile3525

# 271
  • София
Анжелка (Дани) дано успееш да се напинкаш тази вечер, че ако съм аз на твое място сигурно ще будувам цяла нощ от вълнение или пък ще заспя, но ще сънувам сън след сън за раждането. Господ да е с теб и малкото бебче! Ще чакаме новини!  Hug

# 272
Анжелка, не съм снимала, защото всичко складирахме при наште, леглото е в кашони и ще се сглоби чак като вляза в болницата(от тези модуларните, дето стават после на голямо легло и е с люлка), количката е сгъната но иначе е ето тази http://www.shtarkel.com/products/1377-detska-kolichka-princess-roll.html(на цветенца), столчето за колата го взехме на Чиполино ама не мога да го намеря из нета, някакъв нов модел е, и всичко останало като ел. помпа, серилизатор за микровълнова, шишенца и биби и несесерче са на Томи Типи. Термометър взехме електронен на Чико и Остана май само ваничка. Стискам ти палци за утре, всичко ще бъде наред и чакаме новината за беборан колко ще е голям и колко ще тежи

# 273
Дани, дано утрешния ден ти върви по мед и масло  Heart Eyes Ще чакаме с нетърпение новини 

# 274
за припознаването на детето от бащата - повечето болници си записват децата с двете лични карти и личното потвърждение на бащата (примерно в болницата в която аз ще раждам си има такса за припознаване 50 лв Mr. Green - изкарват парички ).

Анжелка, стискам палци за утрешния ден Simple Smile

# 275
  • София
Честити нови бебчета - Мартин и Белослава! Да са живи и здрави и да носят голяма радост на родителите си! Бързо възстановяване на Вивере и Мишенка  Hug

Беборанче, много се радвам, че сте си поговорили и изяснили нещата, дано му е увряла тиквата на твоя човек. От мои приятели знам, свидетел съм, че и с две деца, пак може да се живее Simple Smile  Peace

Анжелка - успеееееееееееееееех утре, да ти върви по вода и чакаме новините за новото ни бебче!!! Hug

Лукс-че, честит племеник! Наистина - сега леля, съвсем скоро МАМА  newsm10

Утре много ми се идва и на 2те лекцийки, особено на ЛЛЛ, обаче вече бая ми мрънкат като шофирам (аз и днес доволно покарах колата)... Та ако измисля как да се придвижа, може и да се видим.
(Снощи се чудех дали няма да родя днес  Joy  усетих леки болки, тип менструални, ама още си седи бебка на топло...)

Ето и малко почерпка за 4рд на мойто мамче (така и не се научих как да качвам картинки...)
http://www.kiccacakes.com/images/Photogallery/BirthdayCakes/imag … RTHDAY%20CAKE.jpg

и първата ми качена снимка в албума с покупки - креватче и скринче, ще направя и по-кадърни Laughing http://may2010.snimka.bg/baby/pokupki-3.492348.18354378  Joy

Много прегръдки от мен и лека и спокойна нощ.

# 276
Момичета,моля ви някоя да каже как се уговаря лекар за секцио,каде да отида да попитам примерно ако съм си избрала майчин дом,на регистратурата ли  Rolling Eyes И дали ако кажа че съм си избрала определен ден примерно към 11.30ч дали имам право така да си избирам?

# 277
Малини - много е сладко легълцето и скринчето и едно мъничко такова....да си го ползвате със здраве  Hug
Анжелка - на теб утре мноооооооооооого късмет и ще чакаме добрите новини   Praynig

# 278
Alex,успех и на теб утре .Вземи си и ти твоето багажче за всеки случай Peace Wink
Успек и много късмет на утрешните мами.

# 279
  • София
Анжелка - Дани - Много късмет ти желая утре! Дано всичко мина бързо, леко и безпроблемно.... още толкова малко остана и след няколко часа ще си гушкаш бебко!   bouquet Hug

# 280
Alex,успех и на теб утре .Вземи си и ти твоето багажче за всеки случай Peace Wink
Оооо,да ще го взема че да не ме накарат да оставам да раждам или нещо подобно,да си е с мен той багажа  Mr. Green

# 281
Беборанче, много се радвам за хубавите новини, че сте се събрали отново с таткото, няма нищо по-хубаво от това и дано повече да няма подобни изпълнения. Както каза една мама вече, лесно е човек да избяга, но е трудно да остане и да върви напред. Браво мила  Hug

Ангелка, ще стискаме много палчета за утре, и ще бъдем с теб, докато чакаме с нетърпение хубавите новинки!  Praynig Hug

Аз се мъча тука с едни сметки по един проект от университета, но вече май ще се предавам  и ще бягам да почивам. Лека и спокойна нощ на всички мами.

# 282
Ажелка стискам палци слънчице  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз цяла вечер съм с болки и се чудя няма ли да раждам  newsm78 сега засичам на колко време ме боли  Joy

# 283
Лейди,успех ако не е фалшива тревога  Praynig

# 284
Лейди,успех ако не е фалшива тревога  Praynig

Мерси Алексче  Heart Eyes ще се разбере  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт