Отговори
# 285
 Анжелка, стискам палци за утре!!!

Лейди, и на теб- да не превариш Дани, а Simple Smile

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover късмет- сигурно и други засичат:)

# 286
еми засичам ама май е фалшива,знам ли  newsm78
Ако не е утре Славче ще пише  bowuu

# 287
Ааааа, Lady, май ти дойде реда и на теб! Хайде стискам палци всичко да е наред, току виж утре чуем новини за теб преди Angelka.
На Angelka също късмет, и чакаме вестите.
Беборанче, голяма скица си ти - радвам се, че сте си оправили отношенията. Повече никакви такива изнасяния и караници.
Само да ви кажа тук на курса какво ни казаха да следим като знак, че раждането ще се случи до 1-2 дни. На майката изведнъж й се вдига тонуса и енергията скача нагоре - може всичко да направи - чисти, готви, ходи напред назад. Изобщо, след последния труден месец, изведнъж се чувства, че просто лети от енергия - това 2 дни преди раждане  Mr. Green  Отделно много мами получавали разстройство в деня преди раждането - това бил един вид начин на тялото да се изчисти преди важния момент - природа  Wink

# 288
Това за разтройството и аз го четох,може и повръщане да има.....
Аз си чистя и оправям от лудост вече цяла седмица.....така че...ама разстройство имах някакво newsm78
Текат ми странни секрети,прозрачни като при ову,ама малко повече.....това май е от шииката, че е мека
Много ми се е стегнал кръста,много,всъщност това е най-гадното....Ама май е фалшива тревога,но пък ви я споделих  Heart Eyes
Стискайте ми палци и утре сутрин ще се знае   bouquet целувки от мене

# 289
  • Sofia
Добро утро   bouquet
Lady, точно когато си писала последния си пост и мен така яко ме стягаше и болеше, чак реших - ей го на 21 април  Joy Обаче си натиснах парцалите да поспя и сега нищо ми няма  Mr. Green Стискам ти палци  Praynig
angelka, Дани   bouquet Heart Eyes Hug
Вчера писах един пост, но хич не го намирам  newsm78
Беборанче, радвам се за вас  Heart Eyes Такива сте ми сладки  Hug Ти си жената, на теб се е паднало да си по-голямата и по-разумната  Heart Eyes
Ивон, за сърбежа снощи писах, дали няма да помогне ментолов спирт - мажех Габи пр време на Варицелата  Thinking
Хайде да видим тази нощ кой се е обебил  Grinning И защо повече нощем се случват тези неща - на мен хич не ми се мислеше в 2-3 часа да ставам, да се оправям, а и Габи какво ще го правим ... ooooh!

# 290
  • Перник
Добро утро   bouquet
Тази нощ не можах да мигна от 2 часа съм будна и вече се чудя какво да правя.Днес мисля да отида на лекар, че май отново ме навестиха гадните гъбички  Sad омразна ми от тях.
Пожелавам лек и късметлийски ден на всички особено за тези дето ще раждат днес.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 291
Добро утро момичета, ние вече имаме малко колики и не спим много .  Но все още е съвсем поносимо.
Lady ако все още си си в къщи пиши , че те омислих тази вечер.

# 292
Добро утро   food010
днес се събудих рано рано...няколко пъти вечерта раждах, уф тези сънища вече  1countingsheep
angelka чакаме хубави новини  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз отивам след малко да си направя изследвания. Навън пак е толкова мрачно. Ето малко слънце от мен   Nature Sun With Face sun

# 293
Добро утро и от мен момичета, ех че слънчев ден е тук при нас, аз сега се оправям и ще ходя да си търся нощничка за болницата, приятен ден на всички, като се върна сигурно ще има някое бебче, стискам палци на мамите които ще раждат. Praynig  Peace  Hug

# 294
Добро утро! Днес доста новини ще чакаме!
Аник, тази нощ те сънувах, че раждаш - не беше нощта, но вечерта и си много щастлива, че днес е денят и си успяла и ти да родиш днес Joy hahaha Joy hahaha Така че чакам включване!

# 295
  • Sofia
Добро утро! Днес доста новини ще чакаме!
Аник, тази нощ те сънувах, че раждаш - не беше нощта, но вечерта и си много щастлива, че днес е денят и си успяла и ти да родиш днес Joy hahaha Joy hahaha Така че чакам включване!

Във вчерашният си пост, който не намирам, писах, че нищо от предизвикващите раждане методи не помага  Joy С 1л чай от босилек вечерта коремът ми беше по-спокоен от всяка друга вечер  Mr. Green Краско как е?
Габи има тържество в градината на 29 април (с Росица Кирилова Wink и то безплатно  hahaha). Та той ще играе с групата по народни танци и нещо хич не ми се пропуска  Thinking

# 296
днес се събудих рано рано...няколко пъти вечерта раждах, уф тези сънища вече  1countingsheep

janiii, и аз съм така. Предишната нощ сънувах, че съм родила момиче 5114 гр.  Shocked  Shocked

Днес обаче нещо не ми е добре - събудих се рано с много неприятно главоболие, което не ми се е случвало от месеци. Нямам никакъв тонус, така че едва ли са някакви предродилни симптоми..... Но се чувствам изморена и нямам никакъв апетит.... Sad

Стискам палци на майчетата, които днес ще видят рожбите си и на тези, които са на преглед Peace

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 09:02 от Слънчева

# 297
добро утро!

тази сутрин ми е много кофти - боли ме главата (нещо нетипично за мен), гади ми се и корема ми бошува. сигурно съм олепила някой вирус  Sad а трябва сега да си завлека тялото до общината да занеса едни документи  Cry поне времето днес е приятно и не вали, че аз имам проблем с обувките - не ми стават, оттекли са ми краката и само едни чехли мога да обуя, но ако вали ще са крайно неподходящи. айде помрънках си доволно и сега е време да се стегна и да поема към трамвайчето Simple Smile хубав ден на всички!

като се върна ще проверя с колко бебета ще се отчетем днес  Laughing

# 298
Дубро утро момичета, аз пък тази нощ се наспах, изпратих малкия мъж на градина, реших че днес ще се разходя малко и отидох да пия кафе. Хич не ми се пази леглото, на това хубаво време се чувствам изпълнена с енергия Hug

За да не ровя в старата тема да търся с коя щяхме да се засечем утре при Жекова, пишете пак. Да се разберем как ще се познаем  Laughing , аз ще съм там преди 13ч.

Слънчев ден на всички sun

# 299
Добро утро и от мен мили момичета! Hug

Чакаме хубави новини днес и дано при Анжелка всичко е ок.
Аз да се оплача малко - вчера си вкарахме кошарата за бебо , че нали и минавахме един лак и няколко дни стоя навън , че да се отмирише.Миналата седмица поръчах и ново матраче....обаче... снощи като дойде време да го сложим и се оказа, че съм го поръчала с по големи размери  ooooh! ooooh! ooooh! и сега незнам какво да правя - дали ще искат да ми го скъсят , че дължината съм объркала  Banghead, и то не с малко , ами с цели 10см smile3538.Ще звъня след малко на човека да го питам , пък дано стане,че иначе незнам newsm53
Хайде приятен ден на всички  и слънчев нищо , че тук отново липсва слънце.

Общи условия

Активация на акаунт