Отговори
# 375
  • Sofia
ЧЕСТИТ ВЕЛИЧЕСТВЕН АЛЕКСАНДЪР НА ДАНИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТ ДЕЯН НА МАМА ИСА   bouquet

Аз нямам думи да опиша колко ми е хубаво като седна да "проверя" колко бебенца имаме. А Дани цяла сутрин я мисля  Hug
Ивон-че, аз "се отложих" за месец май  Joy Ето Облаче правилно е забелязала - примирих се, чакам си и си запълвам ежедневието - ще излезе, няма къде да ходи  Peace
Славче, аз докато не ме заболи "на умряло", не тръгвам  Stop полягвам на ляво, разхождам се и душ ще взема и ако не спре да боли, чаааак тогава  Grinning

Обаче искам да си видя Габи на 29-ти април. Вили, той в градината ходи на народни танци, а ние с баща му много играем и се радваме, че и той ги харесва. Музикалните неща му се удават - само да чуе музика, дупето му започва да помръдва  Peace

kuco_pate, да си призная, през нощта и на мен малко ми се подкосиха краката от мисълта за раждането  Mr. Green

# 376
Синя птичка, виж кво правят хората с термин в началото на Май, а ние се ослушваме Mr. Green
Живи и здрави Иса и Деян - много хубаво име, ако беше момченце и нашто щеше да е така  Hug
Аз вече и работа за вършене нямам, само седя и чакам буквално, ако има и други - една тема пак за разведряване набарах - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425320.45

krischana благодаря ти за този линк......не спирам да се смея от 20 минути  newsm62

# 377
Привет отново!
Аз си занесох матрачето и ще яакам да ми го донесат вече като е готово направо вкъщи.

Отварям темичката и какво да видя две бебчета newsm44 newsm44 newsm44

ЧЕСТИТО НА МАМА АНЖЕЛКА И МАМА ИСА.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ АЛЕКСНДЪР И ДЕЯН
 И ДА РАСТАТ МНОООГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА.

НА МАЙЧЕТАТА ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ

# 378
ЕЕЕЕ danly страхотно - браво на теб набързо поправи нещата  smile3501

# 379
Мира см, ти май щеше да раждаш в Шейново или се бъркам newsm78 Ако да, при кго ще раждаш Embarassed

# 380
и мен ме е подгонила луда паника, че може да тръгна да раждам, а още е рано  Shocked цял ден ме боли кръста - миналия път когато раждах Марти реших, че получавам бъбречна криза и все се бях залетяла към Пирогов да ми ударят една инжекция в д......то  Joy добре, че ми изтекоха водите та разбрах, че раждам. а сега такова шубе ме гони и такъв див ужас  Shocked Shocked Shocked а още не съм готова с всичко за мен и бейб. но най-много се притеснявам за Марти и ми минават само мисли за това дали ще е добре облечен, ще си пише ли домашните, ще подрежда ли чантата си за у-ще? А бе един куп дребни и маловажни неща - да не повярва човек за какви неща може да се тревожи  Laughing

# 381
Честито на двете мами, да са им живи и здрави бебоците   smile3504

# 382
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ИСА, живи и здрави и двамата и бързо възстановяване   bouquet

# 383
Наталник, много добре те разбирам - и аз съм в лудо притснение как ще се справят Краси и баща му, докато съм в болницата, а и толкова ще ми липсва, че от сега ми се пълнят очите. Ама няма начин Sad

# 384
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ИСА ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ПОСЛУШНО!!!!

Аз съм добре крада нет за да пиша Simple Smile

АниК, аз също чакам болки за умиране и тогава тръгвам затова още чакам!

До преди час контракциите ми бяха на 20 мин... сега нямам  Thinking
Явно не е днес деня Simple Smile

# 385
Мира см, ти май щеше да раждаш в Шейново или се бъркам newsm78 Ако да, при кго ще раждаш Embarassed
Kuco Pate да права си Wink в Шейново ще раждам.Но реших да избера по-скоро акушерка и понеже чух хубави неща за Албена Тошева последно се спрях на нея.. Simple SmileНадявам се да не са ме излъгали и наистина да остана доволна...
Разбрахме се да й се обадя при първите по-ритмични болки та дори и да не е на смяна...Изглеждаше ми доста свястна жената.А да ти кажа честно за екип нещо не ми се дават толкоз парички...по-добре за бебока да ги похарча. Whistling
А ти при кого ще раждаш?

# 386
ЕЕЕЕЕ момичета от сутринта не съм сядала да чета и какво да видя имаме си вече две бебчета!!!!!!

ДАСА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР И ДЕЯН НА МАМА ДАНИ И ИСА!!!!!! smile3501

Тъй както сме тръгнали по две по две ще се раждат на ден,за месец май няма да останат Laughing

Данли ти майтап майтап ,но и аз не мерих кошарата а взех направо матрака щото ми казаха че е стандартен 120 на 60 ,дано и аз не се объркам .....

Днес бях на ЖК нашия човек ептен е запушил входа на излизане Rolling EyesЯвно не може да го намери,засега е напречно застанал със обърнат корем към таза...най неподходящата поза dohИначе има достатъчно околоплодни води и вече тежи 3кг приблизително.Дадоха ми направлението за хоспитализация иза секцио,само остана да си взема обменната карта в петък че тая от лабораторията я нямаше със изследванията ми.Миселех че ще се размина със секциото ,нооооооооо мал шанс това Телче е със характер Mr. Green

Иначе мога да избирам дати между 11 до 14 май...
Айде това е от мен ,отивам да легна че пак ме присви

# 387
Честито бебче на мама Иса и бързо възстановяванв!!!  smile3525

# 388
Честит син на мама Анжелка, да е жив и здрав!

Само да ви кажа тук на курса какво ни казаха да следим като знак, че раждането ще се случи до 1-2 дни. На майката изведнъж й се вдига тонуса и енергията скача нагоре - може всичко да направи - чисти, готви, ходи напред назад. Изобщо, след последния труден месец, изведнъж се чувства, че просто лети от енергия - това 2 дни преди раждане  Mr. Green

аз вчера бях така през деня, ама вечерта бях много скапана, заболя ме кръста... а тази сутрин ми се повръщаше и ме болеше главата. дали е признак за раждане? Simple Smile

Ооооох, при мен е същото. Днес съм просто като парцал - боли ме глава, повръща ми се, коремът ме свива и ми се вие свят, но нищо от това не ми прилича на признак за раждане.... Сега полегнах малко, но не ми става по-добре. Контракции си имам, но не са болезнени и не са на равни интервали. Ех, че лоша работа това чакане ама...

Честито на Иса и Анжелка и само положителни емоции с малките им рожби!

# 389
Истински бебевалеж! Честито на мама Иса! Много щастие и на двамата!!

Общи условия

Активация на акаунт