Отговори
# 390
Здравейте мами. Тъкмо си чудих колко ли са станали бебчетата до момента, а то цели две.  smile3501

Честити бебчета на мама Анжелка и мама Иса! Да са живи и здрави, много да ги радват и скоро да се гушкат вкъщи!  Hug  bouquet

Аз тази сутрин си се събудих пак с болки ниско в корема, като при цикъл, но не мога да кажа че са контракции защото болката е постоянна, а и не съм имала контракции до сега, че да мога да ги определя точно. Към 10ч и неще се измъкнах от леглото и се шльопнах на дивана. Към обяд реших, че ще готвя сърми и ми се дояде и нещо сладко, та си направих един сладкиш с кроасани и крем карамел. Напоследък изведнъж ми се дояждат някакви сладки неща, а като ги направя опитвам едно две парченца и до там.

Това, което каза Херцог, за разтройството също за първи път го чувам, но ми прави впечатление, че от няколко дни ходя по 2-3 пъти на ден и то не е чак разстройство, но доста по-рядко, което за мен е супер странно защото обикновенно имам доста запечен стомах и ходя до WC на няколко дена веднъж .... ама знае ли човек дали това трябва да ми подскаже нещо или е просто случайност?!  Rolling Eyes  Laughing

# 391
ЕЕЕЕ danly страхотно - браво на теб набързо поправи нещата  smile3501
Ами Жани какво да ти кажа, добре че съм дала по големи размери,че иначе незнам какво щеше да става  doh smile3506

# 392
Мира см, ти май щеше да раждаш в Шейново или се бъркам newsm78 Ако да, при кго ще раждаш Embarassed
Kuco Pate да права си Wink в Шейново ще раждам.Но реших да избера по-скоро акушерка и понеже чух хубави неща за Албена Тошева последно се спрях на нея.. Simple SmileНадявам се да не са ме излъгали и наистина да остана доволна...
Разбрахме се да й се обадя при първите по-ритмични болки та дори и да не е на смяна...Изглеждаше ми доста свястна жената.А да ти кажа честно за екип нещо не ми се дават толкоз парички...по-добре за бебока да ги похарча. Whistling
А ти при кого ще раждаш?
Ако не се бъркам, точно тя ме прие при раждането на Красуш, ама нямам други впечатления от нея. Аз ще раждам при Ковачева - знам, че мненията за нея са много разнопосочни, но досега съм много доволна - дано и на раждането е така! Пък може да се засечем с теб или с някой друг, че поне да си правим компания!

# 393
ЕХАААА, ОЩЕ ЕДИН БЕБОРАН. ЧЕСТИТО НА МАМА ИСА, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ С МАЛКИЯ ДЕЯН.

Куцо пате, и аз съм в Шейново, ама мисля да не го бързам още. Някак си искам около 15-ти да е деня.

Ооох, много са ми подути краката, направо нищо не помага  Cry

# 394
  • София
Хайде и на мама иса_ честито синче!

При мен се появяват разни болки, когато си полегна. Ето сега се прибрах от офиса и реших да полегна и ме почнаха една болки... Станах да оправя бебешката пералня и сега съм си ок. Тромава съм като мечка като ходя и Явор галено ми вика "тюленчето пристига", когато ме види...

# 395
Dudunski, за теб си спомням, че си в Шейново!(да ми се неначуди човек, че помня). Ама на мен 15 мноооого далече ми се вижда - първо, че ще пренося и честно казано вече много ми тежи и ми писна, а и бъдещия батко ми взема здравето- голямо носене откакто съм бременна, сякаш усеща, че ще бъде изместен малко на заден план и ми разказва играта

# 396
  • Пловдив
Имаме си още 1 бебчееееееееееее!!!!!

Точи е родила тази сутрин нормално една прекрасна госпожица много миниатюрна 2150 гр, но перфектно оформена

Да й е жива и здрава!!!!

# 397
ЧЕСТИТО НА ТОЧЕ! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА!

# 398
  • София
Ехаааа, ето и една прекрасна госпожица си имаме да ни краси младежите днес!

Точе, да ти жива и здрава и скоро да се връщаш тук и да разказваш подробности как се справяте с малката и таткото!

# 399
  • Sofia
Ей ще си счупя краката да бързам да напиша новината, но съм закъсняла  Grinning Тъкмо се чудех какво става с нея  Grinning

ЧЕСТИТО НА ТОЧЕ!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ВЕРОНИКА  Heart Eyes

# 400
Ихаааа, ето на това му викам бебевалеж Simple Smile

Точе, да ти е жива и здрава госпожицата!

# 401
  • София
Честито на мама Точе за малката Вероника!
Честито на Анжелка за Алескандър!
И Честито на Иса за Деян!
Да са живи и здрави и да радват мама и тати!

# 402
  • София / Сливен
Честити бебковци на Иса и Точи!

# 403
ееееееееее нямаме спиране вече.....започна се  smile3501 newsm44
Честито на мама Точе

# 404
ИХАААА  newsm44 newsm44 newsm44

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МАЛКАТА ВЕРОНИКА,
 А НА МАМА ТОЧЕ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ
 И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ У ДОМА
newsm51 newsm51 newsm51