Отговори
# 405
Сега влизам и вие ме убихте CrazyДнес страхотен бебевалеж.Дано всеки ден да е така
Честит син на мама Анжелка
Честит син и на мама Иса
Честита мома на Точе

Момичета да са ви живи и здрави рожбите,много да ви слушат,а на вас бързо възстановяване  bouquet Hug

# 406
Божееее бебевалежа е с бясна скорост - Точе, честита малка госпожица   Hug

# 407
  • София
На това се казва бебевалеж  smile3521
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ТОЧЕТО! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И БЪРЗО,БЪРЗО ДА ПОРАСНЕ НА ГРАМЧЕТА!

Аз днеска тъпо и упорито чакам и Алекс  Mr. Green

# 408
Лелеее, чакай да пиша телефони на щъркелчета, че............ работата е сериозна  Mr. Green
А мойто свеки току що ми предложи да ми услужи със сак за багажа за болницата, викам той откога е готоооов, само дето не съм запалила джапанките още  Joy

# 409
ЧЕСТИТО И НА ИЛИAНКА (ТОЧЕ)   bouquet ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА И МНОГО ДА ГИ РАДВА newsm51

аз лежа и чакам да ми минат болките в кръста, но уви засега без успех - добре, че утре съм при доктора та да се успокоя  Grinning

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 18:10 от natalinik

# 410
Честито на Илианка, да им е жива и здрава малката и да расте бързо бързо Simple Smile  Hug

# 411
Ехаааааааа  напредвате сериозно.Честито на всички мами желая им здрави бебета и бързо възстановяване.....

# 412
Честито на мама Точе и Иса !!!!

Аз сега се връщам от ЖК.За вагиналния секрет казаха че е идеален.Гледа ме доста време на ехографа.Бебошонката е добре развита.Водите са си в норма.Само ,че.... плацентата ми е остаряла( към 3 степен се е насочила ) Sad Имам калцирания и док-ката каза че не трябва да преносвам, а да родя задължително до 7.Май.Бебка си е главично, пъпната връв е около крачетата.
Понеделник ме иска при нея за запис на тоновете(според нея до 2 седмици ще родя Rolling Eyes)

Така сега и аз ще почвам да пия чайчета за предизвикване на контракции,други методи ако се сещата споделяйте....

Щеше да ми казва коло тежи и забрави...

# 413
  • София
Честито на Точето и Иса! Да са живи и здрави Вероника и Деян! Hug  bouquet Hug

Много хубаво, 3 бебчета за днес е денят още не е свършил..Simple Smile)))) Ще очакваме още хубави новини! Hug

# 414
  • Перник
Еха честито и на Точе  newsm44 Желая всичко най хубаво на принцеската , а на мама бързо възтановяване и скорошно прибиране у дома с малката.

# 415
Да са живи и  здрави новите бебоци ! Бързо възстановяване на майките им! Hug
Истинско удоволствие е да влизам вече в темата !

# 416
Олелеее следобед реших да си пусна едно филмче да изгледам и то какво станало, още два бебишока са се родили  Hug Peace
Честити бебчета иса и точе, да са ви живи и здрави и мнооого да ви радват малчовците, а вие бързичко да се възстановявате

Слънчева дано бързо да се оправиш, че много неприятно
Мирчо и ти се пази

# 417
ЧЕСТИТО НА МАМА ТОЧЕ! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!   bouquet
Страхотни новини наистина, истинско удоволствие е да научаваме за всяко ново бебче.
Мисля, че Аник беше споменавала, че ще е интересно ако на началната страница при родилите мами се дописва и кои са раждали секцио и кои нормално. На мен ще ми е много любопитно каква ще е статистиката накрая. На мен ми се иска да родя нормално, а пък повечето хора на които го споделям ми отвръщат с реплики от сорта на "Ти не си добре" или "Ти си луда"  Laughing

# 418
Иха още бебчета бравооооо
Честито на мама Иса и на мама Точе много да ви радват бебоците

# 419
Да, Милкинис, и на мен ми е интересно кой как ще ражда, защото наистина досега и пак не съм съвсем сигурна, освен Мимикаплан, всички са секцио. И аз искам да родя нормално ама вече ми се струва божа работа като гледам статистиката..........

Момичета с бодитата на Мечо пух и компания от Мадъркеър, всички заедно ли ги прахте и скакви други дрешки че им се чудч как да ги пусна сакън да не ги съсищя че ще умра от мъка

Общи условия

Активация на акаунт