Отговори
# 420
Честито бебче на Точи ,жива и здрава да е малката Вероника ,на мама бързо възстановяване  bouquet
Дудунски аз до колкото си спомням ,някой беше казал ,че на ниски градуси не са пуснали бодиатат Мечо Пух ,но все пак дано някой се вклюи и да каже със сигурност.

# 421
  • Пловдив
Одеве допълвах първа страничка, не се справих мн. добре  Embarassed
Като влизам пак да допълвам /или Славчето като й дойде нета/ ще сложа и за амина на раждане - и Точе е родила нормално  Peace

# 422
Честити рожбички на Точето, Иса и Анжелка! Да са им живи и здрави и много да ги радват!

# 423
Анжелка, Иса, Точе - честито! Да са ви живи и здрави, много да слушат и да ви радват!

# 424
  • Русе
 newsm44Иха,още един Русенски юнак,честито на мама Иса!Да е жив и здрав малкият Дидко! smile3525
 newsm51Честита принцеса Вероника на мама Точе!Да им е жива и здрава! newsm51
Наистина се почна с бебевалежа! Grinning Много е вълнуващо,а денят " х" ще прави все по интересни следващите ни дни,докато родим всички. Mr. GreenНие направихме една хубава разходка,Бойко се натича с една негова приятелка и сега спи геройски по никое време но след половин час го вдигам,че довечера ще е проблем.Утре го пускам на градина. Peace
Аз тип менструални болки имам всеки ден,но това си го обяснявам с разширяването на таза и слизането на бебето.Определено вече ми е затруднено ходенето,а днес и спринтове имах. Crazy През ноща обикновенно ми се повръща от киселини. Sick От апетит не се оплаквам,обаче започнах да задържам вода,краката ми са оттекли вечер.Хубавата новина е ,че това ще тре още малко ,най-много 3 седмици! Mr. Green

# 425
Оле, оле, колко много бебета!!!!!  newsm44

Честито на анжелка, иса и Точето!!!!
Много щастливи мигове им желая!

Чакаме ги скоро всички да разказват. Simple Smile

Освен чайчета за подготвяне на матката, могат да се правят и упражнения за подготовка на мускулите и тазът (но те са за тези, които ще раждат нормално). Кляканията са едни от най-препоръчваните упражнения. Ето една статия на български с картинки за какви клякания става дума.  

Ето и още една, която може да е полезна за някои от вас:

Раждането - как да се подготвим за него

# 426
Леле момичета два дни не успях да ви прочета и за това време се родили още 5 бебчета, бебевалежът е  в пълната си сила  Grinning

Честити да са ви бебчетата момичета , желая им да растат здрави и усмихнати, а на вас бързо въстановяване
    bouquet

# 427
Честити бебенца на vivere, Mishenka, angelka, Иса  и .◦♥Toche♥◦. , да са здрави и много да ви радват, а на вас бързо възтановяване!

Аз днес бях на разговор в клиниката която ще раждам. Отидох там и дойде акушерка с която разговаряхме за историята на здравословното ми състояние и т.н Посля тя видя , че е направлението пише цезарово сечение и според нея тя не виждала причина. Аз й обясних какви причините които  моята гиниколожка ми каза и че не аз а тя мисли, че съм за цезарово сечение. Както и да е,акушерката  започна да ми обаснява неща които знам, че има много жени родили нормално, след цезарово сечение и т.н. Аз мислех, че ще говоря и с лекар, а не с акушерка. Тя ми каза, че ако ще раждам нормално, няма нужда да говоря с лекар. Общо взето ми се стори много страно. Акушерката ме накара да се чувствам сякаш това цезарово сечение е по мое желание. Дори не видя отчета на двата подробни прегледа, които правих при тях. Извика лекарка,на която обясних с няколко думи положението. Искаше да разгледа отчетите ,но й се обадиха и имаше само още 5 мин и  ми обясни за видовете упойки и ми насрочи термин за секцио. Каза ми, че ако бебето тръгне да се ражда по-рано и ако аз и бебето сме добре и ако искам в този момент, пак може да пробвам нормално. Тук правели секцио 5-7 дни преди термин, но тъйкато тогава тук са празници, се съгласиха да го направят 3 дни преди термина ми. Сега не знам дали ми даде термин ,защото не можа да прегледа отчетите и сметна за всеки случай да ми даде термин, защото се налага или защото бързаше и нямаше време да се занимава с моя случай. Накрая получих термин за секцио, но отговор на въпроса ми дали наистина е наложително, така и не можах да получа. Мислех че след тоюъи разговор ще ми олекне на душата и ще съм наясно, но съм си все така объркана. Моята гиниколожка е за цезарово сечение, нейното мнение, вече го знам. Сега другата седмица ще излиза в отпуск и ако има заместничка съм решила да отида при нея за да видим  независим лекар какво ще каже.

Момичета, Май месец наближава,малко ни остава и ще гушкаме малките кикбиксьорчета  Grinning, пожелавам на всички ви леко раждане без усложнения и румени и здрави бебчета!  bouquet

# 428
 newsm44  Честито на Анжелка,Иса и Точе   smile3525 
Да са живи и здрави бебоците.
Много щастие и усмивки ви желая   Hug

# 429
ЧЕСТИТО НА ТОЧИИИИ  Hug И НА МАЛКАТА И ПРИНЦЕСА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ И ДА СЕ ГУШКАТ В КЪЩИ!!! СИЛНИ ПРЕГРЪДКИ

# 430
Браво, Точе, и честито! Много радост и любов и на двете с бебка ви желая!

# 431
Иса, Точе, честити бебчета и на вас! Бързо възстановяване и мнооого гушкане на мъниците! Да ви растат здрави, умни и весели!   bouquet

# 432
Браво и една госпожица днес, Точе да ти е жива и здрава  Hug

Леле момичета утре няма да имам време да влизам, но представям си като се върна от Окръжна и отворя темата ни, ще сме пълни с нови бебоци Laughing

# 433
Тинаина, много кофти, че не са ти обърнали много внимание.  Confused Можеш ли отново да си поискаш среща за по-подробен разговор?

Стискам палци на всички, които ще раждат тази вечер.  Flutter

# 434
  • Sofia
Искам тук да пожелая безброй щастливи моменти на Точето (за мен Ланичка) с нейната дългоочаквана бебка.
Мила Лана, нямам думи да опиша, колко се развълнувах при новината. Бебка Вероника да расте здрава и весела и да ви радва с тати!

Общи условия

Активация на акаунт