Отговори
# 450
Слънчева благодаря, че първо ни бяха объркали името и като видях ЕГН лошо ми стана.

mikelitta Всичко ще е наред, няма защо да те е страх от най хубавото нещо на света.

# 451
  • София
Mikelitta стискам палци,ти само се успокой Simple Smile още толкова мъничко остана до срещата с детенце  Hug

# 452
Mikelitta  ще стискам палци и всичко ще е наред, ти май слагаш начало на пловдивските мами аа  Hug успех всичко ще бъде както трябваа !!!  bouquet  bouquet

# 453
  • София
МОМИЧЕТА ВЛИЗАМ САМО ДА ЧЕСТИТЯ И ТУК НА КСД-Г ЗА НЕЙНОТО ГОЛЯМО СИНЬО ЩАСТИЕ:
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МИЛА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА,ВСИЧКИ АПРИЛКИ 2009 ТЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ

НА ВСИЧКИ ВИ ЛЕКО РАЖДАНЕ И НА ФИНАЛА ЗДРАВО БЕБЕ И ЗДРАВА МАМА

# 454
  • гр. София
Микелита, с теб сме Hug Hug Hug всичко ще е наред , само мисли позитивно и скоро ще гушкаш сладко бебче   ylinfant

# 455
Ухааааааа.....цели 3 бебчета днес Simple Smile
ЧЕСТИТ АЛЕКСАНДЪР НА МАМА АНЖЕЛКА  Hug
ЧЕСТИТ ДЕЯН НАМАМА  ИСА  Hug
ЧЕСТИТА ВЕРОНИКА НА МАМА ТОЧЕ  Hug
Да са им живи и здрави,много послушни и кротки  Hug
Аз днес бях във Варна,затова не съм писала,споко Беборанче и Ларче   Wink
Както Ларчето каза нямаше ток е МД,но пък те Wink си имат агрегат хората и видеозоните работеха.Ами прегледа ме док - каза че до неделя няма признаци да се разраждам...и ако до другата сряда не съм родила ни вика пак на преглед.Принцесата иначе е добре,но много шаваше едва я измери."Предписа" ми много секс,много разходки,да тичам,да скачам и мн горещи душове за по-скорошно излизане на бебето  Mr. Green Мъжо така се зарадва като чу....Почваме от тази вечер активно "гимнастика"  Laughing Ходих на горния етаж където са родилните зали - то било хубаво там  Crazy Чистичко,спретнато,персонала и той супер любезен....ама все пак си плащаш за това   Wink
После се разходихме едно хубаво из морската,из МОЛа....купихме си подвижна кошара (за спане и игра) ,да имаме ние като хойкаме насам-натам  Peace
Ларче,аз те видях между другото.Влязох по-рано при Яков и тъкмо бях на регистратурата да си плащам и ти влезе с мъжът ти - беше с черна блузка до колкото си спомням,ама ме досрамя да ти се обадя  Blush

# 456
  • Русе
Микелита, с теб сме всички! Hug
Enigma,кой е КСД-Г? newsm78
Благодаря за пожеланията! Hug

# 457

термин 6-ти май Simple Smile
ksd_g, от гр. Бургас, на 28г., трета  бременност, очаква  stork-boy

# 458
Честито и на ksd_g! Най-накрая сбъдна мечтата си. Hug Пожелавам ти много щастие с малкото човече, много усмивки и слънчеви дни. На теб бързо възстановяване.

# 459
 Милата КСД!!  Толкова се радвам,че сбъдна щастието си! Тя не е писала много тук, повече в друг подфорум. Да е живо и здраво малкото й момченце! Много радост да носи на мама и тате!

Да са живи и здрави и другите бебочета,родени днес!!! На мамите- бързо възстановяване и чакаме снимки!

# 460
Честито на КСД-г живи и здрави и много щасливи   bouquet  bouquet

# 461
Дудунски, ссега чак прочетох за питането ти за начина на раждане ... Мишенка също каза, че е родила нормално, а не секцио.

Змейче, не се притеснявай, справила си се чудесно с темата Simple Smile

KSD-G, ЧЕСТИТО малко съкровище Simple Smile Да е живо и здраво да ви радва много Simple Smile

Ква съм шматка забравих едно от най-важните неща Simple Smile
МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЕ ЗАПОЗНАХ НАЙ-СЕТНЕ С БРЪМБ, ГРАХКА И МАРИЕЛА:)

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 10:35 от Славчето

# 462
ksd_g ЧЕСТИТО БЕБЧЕ   bouquet

mikelitta пожелава ти успех, чакаме да се похвалиш и ти  Grinning

# 463
Честити бебчета на всички мамички!  bouquet

Чакаме като си дойдете да разказвате подробностите около ражданията!  Hug

Ние днес се бяхме събрали добра групичка на кърмаческата среща. Беше много приятно!

Да благодарим на Бръм  за подготовката и перфектната организация! Hug

Змейче как си ти днес? Бебка стои ли послушна на топличко?

А и да Ви питам момичета днес с Hapines се чудихме защо толкова бързаме да раждаме?
Помнете думите на баба ми" Крушката като узрее сама пада".

Наслаждавайте се на още мъничко спокойствие!

Спокойна нощ на всички маминки!

Аз за утре залагам на още 4 бебчета!
Ще видим дали съм познала! Среща утре по това време да ги броим!

Прегръдки и стиснати палчета на всички Hug

# 464
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА!!!

САМО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСЯТ МЪНИЧЕТАТА!!!

И аз да се отчета за днес, макар и късно вечерта.  Днес давах кръв и урина за изследвания. Всичко е в норма, хемоглобин 113. Само в урината има (+) глюкоза, което си мисля че не е добре. Утре съм на консултация и ще питам. Надявам се да няма проблеми..Аз досега през цялата бременност нищо не съм имала никакви проблеми, даже и но-шпа и магнезий не съм пила. Дано и сега накрая всичко да е наред, че съвсем малко остава..

Пожелавам Лека нощ на всички! И утре отново хубави новини да има... Hug

Общи условия

Активация на акаунт