Миете ли си косата всеки ден?

• 34 835
  • 375
  •   1
Отговори
# 135
  • In The Middle Of Nowhere
Мия я през 2 дни, защото ужасно се омазнява. Особено сега в жегите положението е още по-непоносимо. Полезно би било да давате предложения за подходящи шампоани за мазни коси или ако има вече ще се върна назад да прочета.

# 136
Макар да не ми е мазна косата използвах този на Биодермаза честа употреба е Peace.Много мек и ми се отрзи добре Peace

# 137
Аз моята напоследък я мия по 2 пъти на ден  Joy
Чувството е невероятно. Ако имах време щях и по 3 пъти да я мия  Mr. Green

# 138
  • In The Middle Of Nowhere
elinor1985, мерси за предложението  Peace

# 139
Маската-шампоан на Р.Фюртерер за мазна коса е много добра thumbsup

# 140
да ви кажа момичета има значение и къде живеете , докато живеех в София лятото беше абсурд да не я мия всеки ден особено ако бях чакала автобус на Плиска или на орлов мост , но ако се намирате в някой чист планински град , където и температурите самалко  по-ниски , а въздуха  много по -чист може и на три дни да е по-чиста , отколкото за един ден в София , аз намирам огромна разлика между София и Варна например

# 141
  • по пътя на светлината
Да Simple Smile

# 142
И аз съм с тънка и рядка коса и я мия през ден .

да ви кажа момичета има значение и къде живеете , докато живеех в София лятото беше абсурд да не я мия всеки ден особено ако бях чакала автобус на Плиска или на орлов мост , но ако се намирате в някой чист планински град , където и температурите самалко  по-ниски , а въздуха  много по -чист може и на три дни да е по-чиста , отколкото за един ден в София , аз намирам огромна разлика между София и Варна например
Освен това зависи и от твърдостта на водата. Окакто живея в Стара Загора положението се влоши . Преди изкарваше поне 3 - 4 дни.

# 143
Не я мия всеки ден.
Винаги я издухвам с четка и сешоар и ако трябва да го правя всеки ден...  #Crazy
До 3-4 дена си имам прическа/правя си я първия ден с лак в корените и отгоре от 30 см разстояние /.
Косата ми е гъста,но общо взето тънка и поизгоряла и въпреки това сега след като ползвам маската на Орзен си имам хубава обемна прическа поне няколко дни  Peace

# 144
Привет на всички Simple Smile

Миех  си косата на два - три дни, лесно се омазнява, което много ме изнервяше. Напоследък ползвам шампоана на Cliss - жълтия, доволна съм много, след миене, докато е влажна в корените слагам на Nivea едно за обем, изсушавам и изкарва малко пове4е време, я и стой много добре и е обенма.

# 145
В София,не знам какво се случи с косата  ми,но я миех през ден. Омазняваше се много бързо,не приличаше на нищо. Сега съм в чужбина и от както съм тук я мия през 3 дни Simple Smile
Косата ми сега е в много по-добро състояние така,че наистина много фактори оказват влияние в/у омазняването,както са казали момичетата преди мен Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 21:27 от kriskotkata

# 146
Не, не я мия всеки ден. Мия я два-три пъти в седмицата...моята коса е гъста и вече по-дълга и съхне по два дена, ако не я изсуша.....а  какво остава да я мия всеки ден ooooh!И наистина, за мен също има значение мястото където се живее и самата вода.Докато бях студентка в Габрово я миех по-често - самият въздух е по-мръсен и водата по-твърда....но сега живея в малко подбалканско градче, където въздухът е по-чист и косата ми не се мърси толкова. Wink

# 147
Аз искам да попитам друго - като си миете косата два пъти ли слагате шампоан или само веднъж? Имам предвид дали измивате два пъти един след друг със шампоан? Аз почти винаги правя така, слагам по два пъти, но дали пък не се премива косата така Rolling Eyes

Преди слагах два пъти шампоан и после маска или балсам, но откакто използвам на Лореал проф. продукти само веднъж и ефекта е същия.Пробвай с едно измиване и виж дали има разлика Peace
При мен не се разпенва добре шампоана от първия път, затова се налага и втори път, но със съвсем малко количество.

А това за твърдата вода - аз си мислех, че в райони с твърда вода косата издържа чиста по-дълго. При мен поне беше така като съм била на места с варовита вода.

# 148
  • при морето
Незнам дали тук е мястото да попитав-за шампоани,които влияят добре на третирана коса!
Ползвам лак за коса всеки ден,особено за бретона,и много трудно го отмивам при измиването.В момента я мия с червения Glis ,който е за бояд. коса,но пак не я измива.Ще съм багодарна,ако някой сподели подобен опит! Thinking

# 149
  • София
Тъй като отговорих на анкетата да се разпиша.
Косата ми е до кръста - естествено руса, не знам колко гъста, но мека, с тънък косъм, суха. През живота си не съм я боядисвала. Къдрила съм я само за абитуриенския си бал. Имам проблеми с пърхута - лекарката му казва себорея - постоянни, добре че съм руса та не личи - влияе се от въздуха, емоционалното ми състояние, цикъла, храната и квто се сетите още. Не се лекува.

Мия си косата на 6-7 дни. Омазняване се засича на 6 ден сутринта. През лятото заради потенето я мия на 5-6 дни.
Преди е имало случай да я мия и по - често и резултатът наистина беше само по - бързото и омазняване. Също така за омазняването помагат рекламираните продукти против пърхут - ужасия някаква направо.
купувам си най - различни шампоани. Постоянно ги сменям. Използвам много рядко маски, балсами и други подобни. Единственото, което слагам са течни кристали само през зимата, за да не се заплита от статичното електричество.

Според мен всичко зависи от вътрешното състояние на нашето тяло и химичния баланс в него. Разбира се и от гена. За мен няма лоша коса - има лоша прическа. Поддръжката зависи единствено и само от това как реагира всяка конкретна коса, кожа, нокти и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт