Миете ли си косата всеки ден?

• 34 902
  • 375
  •   1
Отговори
# 240
Да, в тези жеги няма начин просто. Не знам колко е вредно ама предпочитам да съм с чиста коса...

# 241
  • в ябълковата градина
Да, мия си я всеки ден.
Много се омазнява.
По тази причина си я държа къса, да ми е по-лесно
изсушаването.

# 242
Мия косата си три пъти седмично, слагам й маска, а след това кристали. Веднъж седмично й правя и домашна маска.

# 243
През ден я мия,с тънка коса съм и не мога по нарядко,сплесква се кофти...
Ползвам предимно шампоаните на Клоран,много съм доволна от тях Peace

# 244
всеки ден или през ден ... зависи  Peace

# 245
Определено не..Горещината не ми пречи,като ми е горещо я връзвам на опашка,хем не ми е горещо,хем по-бавно се омъзнява и я мия през 2-3 дни  newsm10 newsm53 newsm03

# 246
Определено не..Горещината не ми пречи,като ми е горещо я връзвам на опашка,хем не ми е горещо,хем по-бавно се омъзнява и я мия през 2-3 дни  newsm10 newsm53 newsm03

И аз като теб.  Sunglasses Беше ми доста дълга - почти до кръста. Ама не ми е тънък косъмът, така че издържа. Сега я скъсих (не много), и ми е по-леко. Само че имам проблем с обема. Като ми е тежка косата, пада, а аз искам да имам обем (особено в корените). Сешоарът придава някаква форма, ама само за няколко часа буквално. С ролки не съм пробвала. Фризьорката ми вика: Като имаш гъста и тежка коса, така е, няма как да е обемна  Sad

# 247
Мия я през ден. Много се радвам и малко завиждам на хората, които нямат особен проблем с омазняването на скалпа и косата  Simple Smile Peace

# 248
  • град-държава
И аз като теб.  Sunglasses Беше ми доста дълга - почти до кръста. Ама не ми е тънък косъмът, така че издържа. Сега я скъсих (не много), и ми е по-леко. Само че имам проблем с обема. Като ми е тежка косата, пада, а аз искам да имам обем (особено в корените). Сешоарът придава някаква форма, ама само за няколко часа буквално. С ролки не съм пробвала. Фризьорката ми вика: Като имаш гъста и тежка коса, така е, няма как да е обемна  Sad

Тогава си смени фризьора,защото това е глупост,има си начини на подстригване,които обират тежината в края.

п.п.
Предвид многото хвалене на флуид шампоана на Биодерма в темата,реших да го пробвам и наистина съм очарована,страхотен е и идеален за ежедневна употреба.

# 249
  • Варна
По темата-не.

# 250

п.п.
Предвид многото хвалене на флуид шампоана на Биодерма в темата,реших да го пробвам и наистина съм очарована,страхотен е и идеален за ежедневна употреба.

За този шампоан ли става въпрос ? http://www.framar.bg/биодерма-ноде-шампоан-флуид-200мл-pid30013495.html

http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/bioderma-node.flu … p;h=230&w=230

# 251
ЧерЕн ШокоЛад , този е шампоана, да Peace Simple Smile
http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/bioderma-node.flu … p;h=230&w=230

само да добавя и че прави страшен обем, освен всичко. Не знам дали се дължи на това, че е без SLES или е друго, но е чудесен шампоана.

# 252
и аз бях против миене всеки ден , но заради горещините вече мия всеки ден , оказа се че най-добре се чувства косата ми със сапун с хума на AVIA  ,после в повечето случай слагам балсам или маска , но и без тях ми е ок косата , но моята коса е до раменете и е естествена , не е боядисвана , подхранвам я с касия 1 месечно и с маслени маски от време на време
Здрасти,
от къде може да се купи този сапун?
Във Варна в Елитис го има , вижда ла съм го и в аптеки  , че и в супермаркети даже но по-рядко

# 253
  • град-държава
ЧерЕн ШокоЛад , този е шампоана, да Peace Simple Smile

само да добавя и че прави страшен обем, освен всичко. Не знам дали се дължи на това, че е без SLES или е друго, но е чудесен шампоана.

Peace

И ухае страхотно,не е необходимо да се ползва маска или балсам след него.Косата си стои жива и блестяща,наистина много ми хареса,предвид,че съм фен на Фито и повече от година не съм ползвала нищо различно,но за сега смятам да задържа на флуида.

# 254
milana_petkova наистина трябва да смениш фризьора и аз съм на мнение,че явно не знае как да те подстриже.Моята коса не е дълга,но определено искам да е,ама нещо не се получава  Weary smile3506

Общи условия

Активация на акаунт