Вашето ваксинирано/неваксинирано дете преболедува ли морбили?

• 22 255
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
не сме били в контакт с болни, може би затова не се е разболяла

# 76
Ваксинирано е, не е боледувало от морбили.
И моят син така.
Само да кажа, че ваксината, която поставят на 1год. и 3 месеца я понесе много тежко - повръщане и висока температура.

П.П. Като дете съм изкарала морбили. Имам спомени, била съм на около 2 години. Беше ужасно!

# 77
И двете ми деца са ваксинирани и не са боледували.

# 78
Ваксинирана е и не я е преболедувала

# 79
Ваксинирана е и не я е преболедувала
Моята все още не карала нито една шарка Confused

# 80
Дтето е ваксинирано.Не е боледувал от морбили.

Баща му изкара шарката преди 10 дни.Беше голяма паника,но всичко му се размина само с леко повишена Т и обрив.
Беше в инфекциознно отделение на Военно-Медицинска Академия.
В неговата стая имаше още 4 мъже и то с усложнения-намалено зрение,пневмония,засегнат черен дроб.
Точно ден преди да се обрине,когато е бил най-заразен падна голямо целуване,гушкане между мен,детето и мъжът ми.
Очаквах и ние да се заразим,за сега "да чукам на дърво"сме ОК.

# 81
  • София
не съм гласувала в анкетата, защото не става въпрос за децата ми, а за мен. Аз като дете много тежко понасях ваксините и бях освободена от тях, по тази причина не съм ваксинирана против морбили. Не съм се разболявала нито сега, нито преди. Според мен беше попреувеличено с тази епидемия, за да се изкупят ваксините. Педиатърката на децата даже се очуди, защото нямали нито един случай с разболял се от морбили. Аз съм все навън по площадките, в контакт с много деца на различна възраст, преди това съм работила само по болници като медицински работник.

# 82
  • Варна
Моето дете няма ваксини и не е преболедувала Морбили, но в интресен на истината не е имала и такива контакти и се надявам и да няма и да не се разболява.

# 83
  • София
Моята дъщеря е ваксинирана и понесе много тежко ваксината - висока температура (38.5), сърбящи обриви по цялото тяло - изкарахме 3-4 безсънни нощи.... Според педиатъра това били само странични реакции, но според мен малката направо си се разболя Thinking

# 84
Детето ми е ваксинирано и не е боледувало от Морбили.

# 85
Другия месец ни предстои ваксиниране и тогава ще пиша как сме понесли ваксината.

# 86
Синът ми е ваксиниран, в неговата група в яслата имаше дете с морбили, всички са били контактни, карантината мина вчера- не се е заразил. Simple Smile

# 87
Ваксинирани са - не са боледували

# 88
Ваксинирана е - не е боледувала.

# 89
Ваксинирани са, но не са боледували.

Общи условия

Активация на акаунт