Благодаря на Тарти
за разяснението за майчинството. Тъкмо се чудех защо имам преведени пари само за 5 ден. Нашата счетоводителка си плаче за смяна! Още не ми е подала декларацията в НОИ, това означава, че не се знае колко ще се забавят преводите. За водата: Филип от няколко дни пие доста вода, може би около 150-160 гр и виждам, че леко е намалил папнето, но пък не мога да го насилвам и на мен не ми се яде много в жегите. Давам преварена чешмяна вода. Преди това пиеше чайче на Хип, но реших да пробвам с чиста вода и нея я пие с удоволствие.
И моята кърма е намаляла, но това се дължи на обикалянето навън и по-рядкото цедене. Не знам колко още ще успискам, иска ми се поне още месец.
Татит, все забравям да кажа, че малката Марина е страхотен бонбон!
АниТакова, и аз подадох документи за еднократната помощ преди седмица.
Много бях доволна от отношението на служителите в община Красно село, мога само да ги похваля! Свърших работа за 5 мин, та даже не ми взеха пари за удостоверението за родствени връзки.
Ние вече излизаме сутрин от 10.00 до към 13.00 и сега дребния спи, а Пипо лае и ми идва да го кастрирам с поглед за 2ри път, че ще ми събуди детето!
Благодаря за включването за слънцезащитните кремчета. Миналата седмица проверих в аптеката и се оказа, че има Клоран, Виши и Дайлонг, но още не съм купила. Мислех си за Дайлонг, но ме притесняваше, че е само 30 фактор. След като сте взели и 30 фактор е ОК и аз ще взема.
Да споделя инфо за много евтини бодита и пижамки със страхотно качество, то не че на много ще е полезно, но... Баща ми беше комадировка в Златоград и от някаква фабрика там донесе на Филип страхотни бодита от екологично чист памук на скромната цена от 2.00 и 2.50 лв.
Клинатик нямаме, но спалнята е с добра изолация и Т не надвишава 25 гр в най=големите жеги. И аз като Вироглавка съм студенокръвно и над 45 градуса ми става малко топло.

Филип от вчера има ново постижение - повдига си главата и раменцата в желанието си за сядане.

Ох, май е това за момента...ще взема да сготвя една супа, докато дребния спи.
П.П. Унесла съм се с писането...

Нещо мнооого се изморих от жегата. 
А книжката, която показа, изглежда доста забавна, хахаха "..... съвети при неизправност на бебетата"
, ще си я потърся, и без това съм останала без четиво.
Такова желание да кърмя имах този път.....поне още месец-два.......не че съм се отказала де, давам й по-начесто, давам от двете гърди...и дано да наваксам.....но явно МЦ доста влияе, както и разходките наистина, нервността, притесненията....знам го, но то се получава един 'порочен' кръг......както и да е....здраве
Сега и аз купих Дейлонг бейби, мисля с него да мажа, но не много, много често, по-добре да не е на директно слънце изложена. 

. Каза ни максимално рано да го слагаме на джъмперка и проходилка, за да проходи по бързо и да заякнат крачетата. Така ми олекна и се успокоих. Дано и за напред всичко е наред и при нас и при всички бебета 

- аз по трудово само двойки имах, ни прав тигел на машина можех да направя, ни бродерийка. Другарката тогава все с една тъжна загриженост ме гледаше, а ръкоделията ми класираше в графата "направени с краката" 
и лека закуска с кафенцето или чайчето
, но ще дам линк тук