Дани77
- браво, само така и занапред!Ивееееей, абе тук има 'ора на диетааааа!

И ние се записваме в маймунската категория!

- браво, само така и занапред!

За обличането се побърках, сега пък като беше и хремава тотално, а и се изпотява много. Обличам боди без ръкав или с къс ръкав и едно блузка , но тънка и завивам с тъничка пелена, ако захладнее слагам едно връхно тънко като блузката и това е, в коша шапка не слагам, освен ако не я вдигна, но това рядко се случва, защото е вечно изпотена 

Няма никакви други симптоми, освен лека прозрачна хрема. Водих я на дежурен- няма нищо, явно е вирусно. Давам само вит. С. Много, много се моля да ни се размине разболяването, стискайте ни палци

.....Успокоявам се,че като мъж мрази да ходи по магазините и не е по шопинга.....
.......Да оздравявате и Беба да е здрава. Танче, и вие да сте здрави, че иначе е лошо.....
Така че може да се каже, че става на 1 годинка - хихи 

Дано да е това. До сега се е случвало 2 пъти в различни дни при него.
От 2,3 дни дребният направо задушава.

Редче, тази снимка е плаката на Януарчетата и лозунг "Всичко в устата и ако може заедно"
. Много е сладък тоя Фил ей........ пу пу!
Ти си дама" 

, ама не се сеща да сложи краче напред и да се обърне. Показвам и, но не настоявам... Струва ми се че не чак време за това. 

Опитвам се да му помагам като правя масаж на коремчето. Също правим и гимнастика тип каране на колело ( голямо обяснение, няма що ), чела съм, че също помага. До термометър съм прибягвала само веднъж.
А вечер дажа не се и сеща да яде, от седмица заспива към 20 часа и се буди в 6-7.