Изпитвам чувство за вина, че съм му го причинила, че е ненужно, че трябва повече мисъл да проявявам и че не се съобразявам с факта, че е малко бебе и е твърде незрял емоционално, за да го влача къде ли не. Ако пазарувам с него да речем и той е такъв, само за това ми цикли главата и не се сещам изобщо какво е трябвало да напазарувам, гледам да се махна бързо, изнервям се и се потя даже 

Ето вчера не се получи. Цял ден чистихме, бебка беше супер послушна и после като се развали времето се чудихме какво да правим и хайде в Корфур, че не бяхме ходили. Предишния път, като водихме бебка в Мол и ни изненада, като взе да зяпа с интерес и накрая заспа самичка... И си казах, че явно вече е пораснала и няма да имаме проблеми. Ще отидем на разходка - тъкмо да поспи, като я бутаме и да седнем да пием по едно кафе. Мдам - спа около час и после като се ококори, но не беше на кеф определено и се почна едно мрънкане и не искаше да заспива и разбира се се измъчихме! И определно измъчихме и нея - като се прибрахме пак се опита да изпадне в истерия, но я спрях по в началото. Останових, че бебка се нуждае от определно количество сън, който, ако не си го получи - се преуморява и много лесно мозъчето й дава на късо и за секунди може да изпадне в истерия! Вчера така направих грешката - не трябваше да я оставям да зяпа, а да се опитам повече да я приспа... А в този Мол имаше няколко магазина, които ми бяха супер интересни, но ги минахме натъгъдък
Има цяло магазинче на любимите ми бижута Lalo, както и една хубава бебешка марка магазини - Пренатал. Имаше и няколко за декорация, които бяха страхотни! Корфур ми се видя като Метро... но там бебка вече беше на ръце и минахме като фурии, та нямам особени впечатления...
Живи и здрави да бъдете и вие и семействата ви

Вики се научи да се обръща докато я кърмя легнала - и то милото за да стане по-бързо работата с настървеност се обръща и захапва
Направо ми пълни душата, малко хищниче 

Не кърмя за съжаление. Голям проблем са тези гъбички, вече незнам какво да правя. Идва ми чисто гола да седя. Незнам какво да пия и какво да правя. Отиваме на почивка след няколко дни и много ми се иска нещо да ме облекчи поне за малко. Лактофлор биоплюс не съм пробвала и ще ходя да го взема от аптеката-надявам се да не е нужна рецепта.
Е на село това дете колкото пъти отидем за да му е добре, да спи на вън, на яде навън и т.н. всеки път реве и е много неспокойна, защо така не й допада селото не знам 

и падна голям рев. От известно време я слагаме на пода в столчето за кола, което ни служи малко като шезлонг, чат-пат от там зяпа телевизия, на дръжката й закачаме и играчки, с които се забавлява успешно около 15-20 мин та човек да може да свърши нещо. И преди малко точно я инсталирам в стола, забучвам й поредната играчка /една свиреща маймуна/ и излизам на балкона да прибера някои неща. След няма и минута се чува трясък, последван от истински вой
и я намирам паднала на пода по лице на 1 крачка от столчето. Таткото и той изхвърча от другата стая да види какво става. Слава богу нищо й няма, разминахме се с уплахата, но съответно столчето става неизползваемо оттук нататък и трябва да измислим в какво да я слагаме сега, че й писва само да лежи, а и на активната гимнастика също не може да стои по цял ден 
. Добре че поне вчера направихме семейно едно приятно излизане, открихме едно ново кафе сравнително наблизо, където правят хубави италиански сандвичи и има маси на открито. Беба ни остави да поседим известно време и да се нахраним, но после ни го изкара през носа и оревахме едно хубаво цялото кафе, таткото си заряза последната бира и се изнесохме на бегом
Та такива ми ти приключения.

С право ти е любима!

,но действам както аз знам,че после последствията пак са си мои.
Дарето е страшно сладко бузанче!
Да бе, да... Почти не вярвам да е толкова добър тоя прословут "Мисия Лондон".