little rabbit мажа с Екзомега на А-дерма, Линола Фет (крем и олио за баня), Атодерм крем на Биодерма. Също ми дадоха един цинков спрей ДжинДжира (или нещо подобно) и сега ще взимам Ексипиал крем да пробвам него. Отделно давам фенистил капки. Утре ще го водя и при друг дерматолог. Отлагаме ваксината докато не оправим обрива, но след 10 дена ще са минали вече 60 дни от първия прием, та не знам какво ще правим с Пентаксима. Видяла съм се в чудо. Писали са ни основна диагноза Атопичен дерматит и допълнителна себореен дерматит. Отделно консултация с гастро заради съмнения за АБКМ. Ако още нещо му измислят на детето просто ...
При нас започна със сухота на крачетата (под коляното) и ръчичките (между лактите и китките), мислех че сме го овладяли това, когато се зачерви около пъпчето и после от едната бузка цялото вратле.

, все пак имаме напредък!) и рече стига толкова себа мед, хайде малко нахткерцен на д-р Тайс. И сега съм се заредила с балсамчето от прословутите нощни свещички и аз, обаче семенца за цветето не ми дадоха
. Имали сме, рече леля Доктор, атопична кожа и ще трябва да се внимава (и тя като баткото е много бяла и руса и както при баткото, сега и при беба, се страхуват да не развие някоя алергия или дерматит).

.
. Някоя от вас има ли такъв проблем? Интересното е, че при нощните хранения не повръща, тъй като докато го кърмя заспива.

, може би защото бях във Випа не усетих голяма тръпка и около мен беше пълно със парвенюта, с версачета и др. фукни, дошли само за да се хвалят ,че са ходили на концерт на откачала- не мръднаха през цялото време и само правеха физиономии , ако някои вика или пее.. пфу развалиха ми настроението. Въпреки всичко, мисля, че той просто си излезе , изпя си нотичките, направи няколко номера за публиката (стандартно изглеждащи) и това е. Сякаш нямаше контакт с публиката.. Аз не очаквам да ми пее 3 часа, след призиви за още.. просто не се получи 
)