ЯНУАРЧЕ-Ех че хубаво е вън за разходка и за сън! - 5

• 28 962
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, само на бързо - Пентаксим има при един от вносителите вече и днес утре вероятно ще има и по аптеките (за личните лекари - не знам и нашата лекарка не знае).

# 136
Благодаря за отговорите.Нашата Стефа от Фризо не се е запичала, изхожда се 1 път дневно, добре й понася млякото.Искам да го сменя, защото млякото й излиза 13.35-14.30 в зависимост от мястото, където го вземам, а една кутия свършва за 3 дни.Нан 1 повече ме устройва като цена - 9.80, а нан 2 и 3 са по 8.80. Sunglasses

# 137
  • Чехия
Maмчета ето малко снимки от нас...

http://ivalex.multiply.com/photos/album/191
http://ivalex.multiply.com/video/item/66/66

За объщането супер бързо го прави от корем на гръб, обратното почти го може вече...

За на хващането е спец, то Вяра нон стоп й дава нещо и вече добре държи, и си играе ... даже я разнасям със стисната в ръка играчка из дома.

Музика, любима класика, и детски песни и то колкото по силно толко по-весело.

За затъпяването, от три години все така си е.. нали съм с Верето у дома. НО ми малко кофти че си развалих чешкия, но месец на работа пак ще ми върне формата.

Редче, Филипко е супер ...а играчката и нея си я  бива.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 19:49 от ivalex

# 138
  • София
Иве, мерси!  Hug

Аз нищо не можах да видя от твоите снимки.  Sad Нещо явно имам проблеми с Мултиплей...по-късно ще пробвам пак.

Ние изчезваме!  Hug

# 139
хай, момичета.ето снимки и на стефа, ако може ги сложете в албума, мерси
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2324/834250106405860512719328 … wJ2h73tBegPWg.JPG">photo_1</a>

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2899/270055155129307563812719 … gEFLvKqNIxWOk.JPG">photo_2</a>

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2075/418758315374530191127193 … s5blkVtk77nEf.JPG">photo_3</a>

моля, момичета пратете ми на лични юзърнейма и паролата за албума, че ги загубих някъде.мерси

# 140
Здравейте!
Днес трябваше да сложим втория пентаксим...
Е, отидохме само за кг и см ...
Но педиатърката каза, че има внос само на 5 000 бр от тази ваксина и ни даде тел., на който да звъннем. И ние уж имахме супер важен телефон, на който звъняхме 10 мин преди да влезем в консултация... нямаше ваксина. Е, в момента два броя пентаксимчета мръзнат в хладилника ми... Flutter Ако и да я направят безплатна, все ми е тая вече... платих си и ми е леко на душата... в страшна държава живеем... нямам думиииии Crossing Arms ooooh!
След малко ще звънна на педиатърката да я питам дали няма как да ни вмести утре да го сложим все пак този втори пентаксим...
Една роднина искаше да помогне и звънна на своята педиатърка да вземе от  нея ваксината... казаха й, че имало дефектни бройки, извадени сега в тази криза за пентаксим и се слагали от някои педиатри newsm78 Някой да е чувал нещо такова?

# 141
  • София
Момичета минавам пак да се оплача  Cry Баткото е с гипс на крака.Паднал в детската. Идеше ми да се гръмна. сега 20 дни  в гипс, а той е едно шубе направо е страшно. Мрънка не го боли ама го било страх.

Честити месечинки на днешните тримесечета    bouquet

# 142
Моят малук глупчо от два дни се скъсва от рев. Успокоението е кратко - колкото да дремне половин-един час и то само когато си е в люлката. През ноща реве, денем - пак реве... Аз нося, нося на ръце, люлям, говоря му, през ноща яде колкото и когато поиска..., но някак не минава номера. На разходка беше тих и просто не знам как удържа. Бяхме 2 часа навън. Прибрахме се за хапване и разнообразие, но се каня пак да го изведа, че вече огласихме квартала.
Да се похваля с първото му падане от дивана. Даже не разбрахме как се получи. Както беше горе, аз - на две крачки точно, и изведнъж се чу едно глухо Туп. Обръщам се, а той проснат на килимчето пред дивана и вече беше успял да надуе гайдата. С баща му се засилихме да го успокояваме и цяла вечер бяхме в чуденка - претърколил ли се е или просто се е избутал / че беше по коремче /. Добре, че нищо му няма. Даже не се е одраскал.
Затъпяване ли - това си е само и единствено липса на комуникация, поне при мен. Понякога се чудя на кой да звънна, изреждам по 3-4 разговора един след друг и после се чувствам виновна, че тормозя хората докато са на работа... Понеже съм сама с бебето по цял ден имам много време за размисъл и честно да ви кажа - все мрачни мисли ми се въртят, особено за работа. Иска ми се да знаех, че нещата ще се подредят. Че ще се върна след време на работа без притеснения... Но единственото, което знам, е че няма да ми позволят... Мястото вече е заето, естеств - заместват ме, но кой ще ме иска след близо 2 години отсъствие. Честно - ще ме изритат, а аз обичах тази работа и хората, с които работех..., обичам ги и сега. Сигурно ви понатоварих, а не искам.. Но да си споделя тревогите, че иначе няма с кой Sad
За хапване да споделя нещо вкусно, та да разведря съсипаната от мен самата обстановка. Във вчерашния 24 часа имаше една рецептичка за варени картофи с броколи и после в тавичка със заливка сос от позапържен лук, гъби, маслини, царевица и сметана+мляко... Пробвахме я - стана страхотно. Напоследък са им много добри рецептичките - повече вегетариански и наблягат на тиквички и гъби - любими са ми и двете:)

# 143
  • София
Евка,каква е тая каръщина дет те е налегнала,бре?Дано бързо излезете от тоя порочен кръг,егати и късмета!  bouquet  bouquet  bouquet

Вчера бяхме на консултация-6,250 кг и 62см(пораснал е 700гр и 3 см),сложихме и Пентаксима-много добре му я сложи тоя път-въобще не реагира,даже се смя...

Айде,след малко палим количката и изчезваме навън!

# 144
Момичета минавам пак да се оплача  Cry Баткото е с гипс на крака.Паднал в детската. Идеше ми да се гръмна. сега 20 дни  в гипс, а той е едно шубе направо е страшно. Мрънка не го боли ама го било страх.

Честити месечинки на днешните тримесечета    bouquet
Sad
Еви,да не са ви направили някоя магия лошите ви съседи.Само неприятности ви се случват Rolling Eyes

# 145
Разгледах албума, много ви са хубави сладурковците, да са ви живи и здрави и да ви радват.Може темата за пюретата вече да е дискутирана, но аз не бях редовна в писането, за което съжалявам и затова ще се повторя, с какво ще захранвате мъниците?Аз ще пробвам с Ганчев и Малечко. Днес ще ходя в един магазин, където има намаление на Гербер, посъветвайте ме какви пюрета да взема от тях, казаха ми, че трябва да са от един плод или зеленчук, така ли е?Примерно само от моркови, картофи и пр.От плодовите какво да взема?Мерси за отговорите. Hug

# 146
  • София

... - все мрачни мисли ми се въртят, особено за работа. Иска ми се да знаех, че нещата ще се подредят. Че ще се върна след време на работа без притеснения... Но единственото, което знам, е че няма да ми позволят... Мястото вече е заето, естеств - заместват ме, но кой ще ме иска след близо 2 години отсъствие. Честно - ще ме изритат, а аз обичах тази работа и хората, с които работех..., обичам ги и сега. Сигурно ви понатоварих, а не искам.. Но да си споделя тревогите, че иначе няма с кой Sad

Напълно те разбирам. И на мен не ми се мисли как ще се върна на работа, след 2 години отсъствие!!! Целия персонал ще се е сменил, не ми се връща там и трябва да си търся нова работа. Но за да напусна май трябва да поработя 1 месец, поне да си пусна молбата за напускане. Абе мани!!! Не ми се мисли. Дай да караме едно по едно...Да ги захраним, да изникне първият зъб, да започнат да сядат, да мине първият рожден ден, пък току виж всичко се наредило   bouquet

# 147
Здравейте, дами!Ей най-после слънце!Ние бяхме до сега навън и Тони беше в ръцете на тати за да разглежда.Или поне тати твърдеше така  Laughing После ние с баба й сме я учили на ръце...Тонката явно откри,че освен одеалото и ръцете са за ядене и така сладко мляска и се опитва да ги налапа целите.Много ми е смешна.
Гитадам ,не ви ли е рано за захранване?Извинявай,но и 4 месеца нямате още ,защо ще бързаш?Е не искам да те засегна,твоя работа все пак.Аз на българските марки пюрета не се доверявам хич ,така че Ганчев изобщо не ги гледам.Иначе най-добре е наистина един зеленчук-картоф или морков.За плодове не знам кой предлагат,аз каката я почнах със зеленчук.Беше ме страх да не свикне със сладките плодови и после да откаже зеленчук.
Евке  Hug Дано лошото мине по-бързо!
Courage,и на мен много ми се ходи и особено на Металика ,но....Тази година ще пропусна.Все пак ме утешава мисълта ,че бях на предишните им два в България.Да изкараш супер!
Емилия,добре дошла! Hug
Честито на месечинките днес!  bouquet
Не съм открила каква музика й харесва на Тонката ,но се надявам да е рок,че ние с таткото сме рокаджии.Каката нещо се опитва да пуска чалга  и нещо хич не ми понася  Mr. Green
Хайде ще ставам,че мъжа се оплаква,че съм обсебила машинката.Приятна и спокойна нощ!

# 148
Здравейте, дами
Ние днес станахме на 3 месеца!!! Ура! Party
Направихме си чудна разходка заедно с баба й и се прибрахме доволно-уморени. Не знам обаче майка ми като е с беба просто изперква, имам чувството, от щастие Crazy, то са едни глезотии, "ох, на бабка красавицата" и тем подобни. Отделно в тях си е сложила на монитора нейна снимка и баща ми разправя как си говорела на снимката "как си, бабе, какво ли правиш сега, слушаш ли мама" Rolling Eyes, направо да се смееш ли или да плачеш, верно, че й е първо внуче ама на моменти .... Crazy
Аз днес пак извадих активната гимнастика (бях я прибрала за известно време, че беба не й се радваше сякаш много-много, а на мен ми заемаше твърде много място и ми пречеше) и съм горда да отбележа, че беба съвсем целенасочено вече хваща играчките Simple Smile  Сутринта пък като я къпахме (ние също изместихме банята вече сутрин) бяха едни изпълнения, едни мостове във водата, едно извиване от кеф (включително успя да ми бръкне в окото) - направо е неудържима вече! 
Неприятното е, че и ние се преобличаме по няколко пъти дневно заради лигавенето и повръщането и напоследък почти перманентно стои с лигавник, че не мога да насмогна с тоалетите. Повръща явно от преяждане /винаги яде много лакомо като при това никога не е правила проблем дали от цица или от шише - тя е на смесено хранене от самото начало и в това отношение никакви капризи не проявява, важното е да яде, хич не я интересува откъде точно/. Бяхме първоначално на НАН /от болницата още/, но после аз на моя глава го смених с ФРИЗОЛАК, не за друго, но ми миришеше нещо гадно НАН-а.
Сега спи блажено в количката в хола като си е вдигнала одеялото почти до челото, че явно много й свети лампата Grinning
Лека вечер от нас и утре дано е слънчево и топло!

# 149
Не знам дали е вярно това за захранването от 4 месец, но в края на март, нашата педиатърка каза, че от следващия месец ще се захранваме, но пак ще я попитам, да не би да се е объркала нещо. newsm78
Познавам много приятелки, които са хранили бебетата с Ганчев и това не било проблем.
Иначе от пюретата на Гербер имаше намалени само 2 вида, не взех.
Лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт