Поздрав за майчетата им http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o .
Не съм особено адекватна тия дни и бях изключила, че днес правим 4 месеца.

След последната истерия пък почна да спи и през деня сама. Т.е. без да трябва да я държа или люшкам. Пак така от раз! Даже неиска да я люшкам! Само й давам бибата да я посуче 5-10 минути и си заспива?!? И е така от два дни вече през деня! Днес успях да сготвя! (това за мен е голямо постижение - повярвайте ми:)) Почна и да си държи играчките с две ръце изведнъж! Преди от време на време го правеше, но не толкова съзнателно. И не само с ръце, ами вече и с крака си хваща разни неща 
Още не можем да се организираме да дойдем при вас. Ама Марина вече влиза в нов режим - не иска да спи в количката изобщо. Гони я клю-то яко.... Пее истински арии на всяко дърво под което минем и "говори" много. Основните ни думи са "гааааааа гогого гаааа, нгъ нгъ нгъ....." - абе всичко с "г".
.
Хайде на кафето 

В никакъв случай не мисля и аз постоянно да е пуснат...
Както се казва Не е лош народа - хората са лоши... 
Но за сега нямаме възможност да си сложим . Иначе и да имаме не мисля да са включени постоянно. На старата ми работа с колегите лятото държахме 18-19 градуса и вечно бяхме във война с колежките , на които пък все им беше студено.Та пълен рай няма . 

Тия дни е просто зверски студ.
.
. Представям си каква картинка ще сме - също като циганска каручка
. Ще си плачем за снимка за бебешко списание със заглавие "майката и нейните безкрайни възможности"
! Щората я пускам към 10 - 10.30 и жегата я няма... Така и мъжът ми доволен и аз съм спокойна за личния си принос към комфорта на белите мечки

!