ЯНУАРЧЕ-Ех че хубаво е вън за разходка и за сън! - 5

• 28 959
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
Не се надявай да го пуснат скоро по торентите. Навремето като излезе по кината Шивачки, по торентите го открих сигурно чак след година. Много искам да гледам Мисия Лондон и аз, но в нашия град, докато дойде, може и да съм го дръпнала вече от нета  Mr. Green

# 601
Тарти, права си - ще зяпам анимации. Иначе, сетих се за един филм, който ужасно ми хареса - толкова е красив. Ако не си го гледала - дръпни го и после ще споделиш дали ти е харесал Simple Smile - The Constant Gardener

# 602
  • Madrid
Снощи щях да пиша още...

Танчелина,оздравявайте бързичко!Тарталета,дано се размине и при вас!Бояна почти постоянно е със сополи-ту се оправя,ту се влошава...особено сутрините!

Една от нас,много е сладичък Камен с очилата!И Сами като беше бебе все му слагах шапчици и очилца  Laughing

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 13:36 от ilindi4ka

# 603
Честито на именниците (на патерици), със здраве да си носите имената  bouquet Hug Heart Eyes

Влизам набързичко само да попитам - Варненки, има ли желаещи за една срещичка в Гранда?!

# 604
  • Mediterraneo
Ще задам въпрос и се надявам да ми отговорите, понеже се вкарвам в някакви филми и чак ми се реве...

Стъпват ли децата на крачетата си? Имат ли опора, когато ги придържате под мишничките?

# 605
  • Madrid
Ами стои опъната като струна и на пръсти.Но честно да ти кажа,въпреки че Бояна е по-пълно бебе от брат си, е по-жилава.Самуил късно почна да има опора,да се обръщо и сяда.Помня едно момичнце на неговата възраст,когато бяха на седем месеца, стоеше,стъпваше върху майка си,а Сами едва се крепеше седнал с едни възглавници,понеже бяхме у тях и трябваше да го пазя да не падне от дивана.Ела обаче  сега до го видиш...много е развит физически,като мен,аз бях първенец по физическо  Mr. Green

# 606
здравейте
искам да попитам нещо, стефа на главата има нещо като бенка, черна е на цвят, дали става дума за родилно петно, онзи ден го забелязах, може ли да е бенка толкова рано, да говоря ли с педиатърката за това.мерси

# 607
  • Madrid
gitadam ,нямам представа,говори с педиатъра.

# 608
Тарти, и Ицо няма опора като го държа, като го хвана под мишничките и вместо да стъпи на крачета ги свива назад  Sad Педиатърката ми изкара акъла, като каза , че не било хубаво, но не пожала да ми дообясни  newsm78. Показа ни едно упражнение за стъпалата, дано има ефект.  Praynig

# 609
  • Варна
Тарталетка, и Лорка е като Бояна на Илиндичка - стои на пръсти. Не се вкарвай във филми, когато-тогава.
Катинче, срещичка кога? До кога сте във Варна? Ние сега сме в Бургас и след малко си тръгваме. Ако и утре сте във Варна, може да се уговорим нещо  Simple Smile Но специално за Гранда на мен ще ми е трудно, че не съм мобилна. Ако е в града, съм на линия  Hug

# 610
  • Mediterraneo
Тарти, и Ицо няма опора като го държа, като го хвана под мишничките и вместо да стъпи на крачета ги свива назад  Sad Педиатърката ми изкара акъла, като каза , че не било хубаво, но не пожала да ми дообясни  newsm78. Показа ни едно упражнение за стъпалата, дано има ефект.  Praynig

Точно. Огъва ги назад и се отпуска на коленца чак. Притеснена съм, но ми казаха да поизчакам още известно време. Можеш ли да обясниш в общи линии за това упражнение, моля те  Praynig

... може ли да е бенка толкова рано...

Моята има бенка от новородена, не се притеснявай.

# 611
  • София - Дианабад
Благодаря за поздравите за имения ден!  Hug

Сега да почерпя и за рожденичката:

Герганче, много хубава снимка  Peace. Ако намеря такива блузки, ще взема 3 броя  Laughing.

Ели последните дни беше малко неспокойна, може би покрай нас - течеше трескава подготовка на двора за РД-то, пък и за лятото де. Днес обаче си спи добре, дано да е така.
Ходеше ми се някъде за 2 дни, но у нас от вчера беше пълен хаос и чак преди малко смогнах да пооправя - не съвсем де, но реших малко да почина на компа. Иначе малката редовно я храня тук, но само чета. На кърма сме - не наддаваме много на тегло, но аз това си го знам покрай каките, изобщо в нашето семейство сме  Клечовци.
Мамо Це, снимките не знам доколко са станали, дано обаче снимат в яслата в понеделник. Ще кача някоя снимка де  Wink.

gitadam, аз също се допитвам до педи.

Heart Eyes

# 612
Тарталетка, упражнението е много лесно, слагам пръста си на крачето му отдолу ( пред пръсчетата, за да ги свие към мен). След това си слагам пръста отгоре на крачето,пак пред пръсчетата, докато ги извие в обратната посока...ох май не се разбира много от обяснението.. Blush ето няколко снимки:

http://media.snimka.bg/6167/018590315.jpg

http://media.snimka.bg/6167/018590322.jpg

http://media.snimka.bg/6167/018590333.jpg

Повтаря се десет пъти за всяко краче  Hug

# 613
Бенка Дидката има от раждането, на едно централно място, в центъра на един "триъгълник"  Grinning Следим я тъй като доста расте, ако се наложи ще я махаме  Sad

Крачетата - стъпваме на пръсти като я държа  Rolling Eyes

goris
от един сайт поръчах бодито, имам още едно пише "гордо бебе на грижовен татко"    bouquet

# 614
За крачетата-значи е нормално да стъпва на пръсти,така ли?Защото четох някъде,че не трябва да им се дава да стоят така от сега  newsm78
Иначе http://january2010.snimka.bg/baby/simona-na-tani.484628.18591890

Общи условия

Активация на акаунт