Are you watching Supernatural?

• 26 857
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Промото е супер!
Балдур - мррррррррр!  newsm53

# 121
Даа, Балдур си го бива. Е, не колкото младия Джон, но пак става. А момчетата ни отново се завръщат (поне за този епизод) към любимите ни "fighting together against the evil" сцени от първи и втори сезон.

# 122
Аз веднага ще разваля хубавото чувство, което ви обзема от гледането на снимката, дето Дейна ви показа с няколко фотоса на една щастлива двойка влюбени  Mr. Green

Както е видно от фона (ако някой изобщо стигне да го гледа и него  Mr. Green) снимките са от премиерата на The Back Up Plan, която се е състояла вчера в Лос Анджелис.

# 123
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх! се изтръгна от нараненото ми сърце и официално припадам! Как може да е толкова хубав!!! Думи нямам.............

"Данийл, надявам се двамата да имате много щастлив и дълъг семеен живот! Направи този мъж много щастлив, много!!!"

Втората и третата снимка ми стоплят сърцето!  Crazy Crazy Crazy Тези двамата дано наистина да се обичат толкова много, колкото си личи от усмивките им. Simple Smile

Истина е, подробно проучване в Twitter извади наяве следния постинг от брата на Дайнил, на въпрос на фенове защо сестра му не е писала нищо през последните 3 седмици: @GinoGraul "She's real busy gettin everything planned out for the wedding. She'll be back, I promise. Simple Smile" Братчето е известен спортист, собственик на фитнес център и запален голф-играч, който е сред приятелите на Дженсън, запалили го за спорта.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 14:14 от Dana_Scully

# 124
You Tube понякога е много "лош" ...... Supernatural 500 Miles

Сетих се и аз за ланския сняг, обаче едва сега успях да го изгледам това клипче. Невероятно е!
Ето и едно от мен - Who Are You? Много ми харесва  Heart Eyes
И още едно, на което просто не можех да откъсна очи от Дженсън - http://www.youtube.com/watch?v=nWCMpdHFVlM&feature=related. Връщах го да го гледам сигурно 15 пъти  Blush

# 125
Хахахаха - "Who are you" ме накара много да се смея. Grinning Този/тази ash от YTube има много забавни клипчета, направо мисля да си направя абонамент да получавам новите постинги, когато се появят. Simple Smile

Като говорим за клипчета, ето нещо старо, но златно - церемонията по връчване на наградите "Teen Choice Awards" за 2008 година, Джаред е водещ, а Дженсън презентира победителите в една от категориите: http://www.youtube.com/watch?v=yXgVyF79pkg&NR=1
Ако трябваше аз да гласувам за hottest man, изборът ми определено нямаше да е този, който тийнейджърките са посочили. Hottest си остава този, който представи победителите в категория The Grill. Grinning

И тъй като днес май е ден на клипчетата, ето още едно много забавно интервю за PRO7, където Джаред не пропуска да се бъзне с Дженсън, че яздел понита (заради онези снимки с кончетата и каубойските шапки), а Дженсън му връща, че бил smoking hot http://www.youtube.com/watch?v=CPMhKmzbXl4&feature=related ето я и втората част: http://www.youtube.com/watch?v=0_s-sSahm94&NR=1 и обясняват за любимата беля с поливането с водата, отново.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 15:11 от Dana_Scully

# 126
Радвам се че ви е харесал новият ми подпис. И аз не мога да му се нарадвам. Та споделям с вас още няколко ....
и най хубавия  Mr. Green
 По късно Ще ви споделя за Клуб Дий-ниста и Клуб Сам-иста ..... При първа възможност Ще приведа и Ще постна за да се посмеете   bouquet

Търсейки банерите, попаднах на статия/ клюка, че Данийл и Дйенсън били скъсали  newsm78. Точно обратното на това което казва Dana_Scully  .... Клюки, клюки, клюки ...........

# 127
Радвам се че ви е харесал новият ми подпис. И аз не мога да му се нарадвам. Та споделям с вас още няколко ....
и най хубавия  Mr. Green
 По късно Ще ви споделя за Клуб Дий-ниста и Клуб Сам-иста ..... При първа възможност Ще приведа и Ще постна за да се посмеете   bouquet

Вече изгаряме от нетърпение!!! Simple Smile Останалите банери са супер, но този, който изглежда безкраен, направо трепе рибата.

Търсейки банерите, попаднах на статия/ клюка, че Данийл и Дйенсън били скъсали  newsm78. Точно обратното на това което казва Dana_Scully  .... Клюки, клюки, клюки ...........

Тц, няма такава вИроятноС! Снимките, които Злата изрови, са от вчера. Simple Smile На мен си ми приличат на абсолютно влюбена двойка, която скоро ще си каже съдбовното "да". Grinning

# 128
И аз го видях сега, одобрявам Grinning (сами разбирате ,че няма как да кажа по-силна дума, защото Хърли дебне от засада Joy)
Ех, какъв Цербер ме изкара, а аз съм такава мила скадка кучка Flutter Whistling

Ох, момичета, страхотни сте, толкова много чудесни неща сте сложили, не мога изобщо да ви насмогна. Hug

# 129
  • София
Хеехе, изгледах Кървавият св. Валентин.... Simple Smile нито ми е страшен, нито ми е гнусен...имало е епизоди на СПН по-страшни и по-гнусни от него Simple Smile))

Финала...пълна класика за този жанр...само надписът  to be continued... липсваше...

А Дженсън....мммм сладък, слааадък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes въпреки че трудно различим на външен вид, дрехи и държание точно какво гледаш...все едно го бяха взели от снимачната площадка на СПН Simple Smile

Само 2 неща не схванах - как се замозаключи в онази клетка и изкриви желязото....
И от къде взе екипа на Хари за първите убийства, като чак после го заведоха където беше погребан...

А Дженсън и Данийл...все по-сладка двойка ми изглеждат...някак...отиват си Simple Smile  Hug
"Who are you"  - отива право във фейвъритс Simple Smile))

# 130
Angel dust, за пореден път да спомена, че беше предупредена да не очакваш кой-знае какво от "Валентин"-а. Simple Smile И аз не намирам особена разлика в държание и дрехи (пък и по визуални ефекти) от тези в СПН. Kрая е прецакан, знам, голямо клише за жанра -  и аз очаквах to be continued надписа GrinningVery Happy
Това как се самозаключи в клетката и аз не го схванах, но за екипа на миньора после като го водиха да види къде е погребан, всъщност беше спомен - той е ходил преди това до там и го е изровил (Не за да му приложи процедура "Salt and burn", както силно се надявах Grinning Mr. Green, щеше да е яко) Simple Smile Та не става много ясно от това, което обясних, но сцената, че го водят на мястото , където този Хари е погребан, е спомен. Simple Smile

"Who are you"  - отива право във фейвъритс Simple Smile))

Аз добавих и 500 miles

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 16:10 от Dana_Scully

# 131
  • София
Е, всъщност очакванията, които имах ми се изпълниха де.... насладих се на Дженсън, в нещо, което не бях гледала...и това ми стига.... Simple Smile

Добре де, спомен, спомен....те са го завели, той после се е върнал и го изровил - ей, го спомена....иначе от къде ще знае къде са го погребали изобщо? или искаш да кажеш, че цялата сцена е спомен...но той като не се е връщал 10 години, как са го водили тези хора до там, нито Аксъл е бил тогава шериф, нито като му гледам гоздините на негърчето и той е бил полицай и изобщо...за чий са ги водили да видят къде е погребан....или приемаме, че всъщност главата му е толкова объркана, че е станало пълно мазало, спомени-реалност, така че да ни се върже със сюжета... или просто - да не ги мисля много тези неща Simple Smile

ех, 500 miles  от кога не сме ги виждали такива нахилени и закачливи в сериала....

# 132
И от къде взе екипа на Хари за първите убийства, като чак после го заведоха където беше погребан...
Може баща му да му е казал.

bicho malo, банерите са един път!   Heart Eyes

# 133
Забравих този .......... спешъл за градинарките

# 134
М, даа, Angel dust, оплетен е малко финала с това кое е реалност, кое е спомени - нали искаха да ни убедят, че в главата му е total mess. Simple Smile

Ta, ето още едно спойлерче, което може и да сме го публикували, не помня, но е подробна версия на това, където Джим говори за края на сезона: http://www.digitalspy.co.uk/cult/s6/supernatural/news/a215929/be … #article_continue

Общи условия

Активация на акаунт