Are you watching Supernatural?

• 26 856
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
500 miles е разкошно клипче, смятам да го изгледам 500 пъти Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 136
500 miles е разкошно клипче, смятам да го изгледам 500 пъти Laughing Heart Eyes Heart Eyes
И аз като Фейчето. Grinning Grinning Много любимо ми стана. Simple Smile

Нищо не казвате по сламката, която ви подхвърлих за предстоящата поява на Бог?  newsm53

# 137

Нищо не казвате по сламката, която ви подхвърлих за предстоящата поява на Бог?  newsm53
Бе аз не искам да се появявва Бог, пък Crossing Arms Или ако се появява, да отчете само присъствие, супер тъпо ще ми бъде да се появи, да махне с вълшебната пръчка и да оправи нещата. Искам нашите момчета с пот на челото и много рев и рани да си оправят бакиите Laughing

Имам подозрение, че някой от тях ще се жертва, за да спрат апокалипсиса, но да видим дали ще съм права в подозренията си. Thinking

# 138
Добър вечер

Доста интересни неща сте напускали, ще има с какво да се забавлявам довечера

и аз да не остана назад  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=NXkb1-95K7g&feature=related

http://cleardesignstudio.com/Jensen/24210.jpg

а относно това кой ще е Бог нямам идея

# 139
Дестиел, добре дошла, Hug Wow за картинката, страхотна е. Виже какъв сладурски поздрав намерих за 100-я епизод: Hugs! (Congrats on 100 episodes Supernatural)

Имам подозрение, че някой от тях ще се жертва, за да спрат апокалипсиса, но да видим дали ще съм права в подозренията си. Thinking

Ти да не обядваш в обедната си почивка със сценаристите?  newsm78 Ето за другите душици като мен, които не се пазят от спойлери, какво евентуално ни очаква до края. http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/04/supernatural-wil … -deadly-deal.html

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 18:02 от Dana_Scully

# 140
Искам нашите момчета с пот на челото и много рев и рани да си оправят бакиите Laughing
И голи до кръста  Laughing Дай боже!  Mr. Green
Супер клипчета Simple Smile Благодаря на всички!

Аз да ви питам, надявам се, че не сте обсъждали тази тема сто пъти, но как ви харесва повече Сам?
С прическата от първите сезони или сега с по-дълга, на път коса? Simple Smile

# 141
  • София
И аз като Фейчето. Grinning Grinning Много любимо ми стана. Simple Smile

Нищо не казвате по сламката, която ви подхвърлих за предстоящата поява на Бог?  newsm53

Освен както са го подкарали с кръвната линия, да е татко Джон... нали както е на небето, така трябва да е и на земята....
А Боби...нещо не ми се връзва...всъщност никой от постоянните персонажи не ми се връзва...мен ако питаш, най-добре да е някой напълно незнаен.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 18:48 от Angel_Dust

# 142
Искам нашите момчета с пот на челото и много рев и рани да си оправят бакиите Laughing
И голи до кръста  Laughing Дай боже!  Mr. Green
Супер клипчета Simple Smile Благодаря на всички!

Аз да ви питам, надявам се, че не сте обсъждали тази тема сто пъти, но как ви харесва повече Сам?
С прическата от първите сезони или сега с по-дълга, на път коса? Simple Smile

Хаха - голи до кръста - това само Сара Гембъл би могла да го измисли Grinning Grinning

Иначе за прическата на Самито няма две мнения - от първите сезони е по-хубав, сега нещо не успяват да му я докарат хубаво косата Simple Smile

Освен както са го подкарали с кръвната линия, да е татко Джон... нали както е на небето, така трябва да е и на земята....
А Боби...нещо не ми се връзва...всъщност никой от постоянните персонажи не ми се връзва...мен ако питаш, най-добре да е някой напълно незнаен.

И аз предпочитам да е някой незнаен или да е никой - само светлина или глас, но текат спекулации, че е възможно Кастиел всъщност да е Бог под прикритие. Вие какво мислите?

# 143
  • София
Не, мисля...все пак вс ангели си го познават като ангелът Кастиел(а предполагам те някак разпознават ангела, а не приемното му тяло)....

освен да е Чък Simple Smile))

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 19:08 от Angel_Dust

# 144

Ти да не обядваш в обедната си почивка със сценаристите?  newsm78

Laughing Не, моята теория е друга, по-скоро очаквам Сами да ги надроби някакви жертвени - като изкупление на това, което направи в края на четвърти сезон. Но това е само моя теория, която не почива на никакви факти и спойлери.

midnight sun, аз харесвам прическата на Сам най-много в четвърти сезон, там е разкошен Heart Eyes

# 145
Laughing Не, моята теория е друга, по-скоро очаквам Сами да ги надроби някакви жертвени - като изкупление на това, което направи в края на четвърти сезон. Но това е само моя теория, която не почива на никакви факти и спойлери.

midnight sun, аз харесвам прическата на Сам най-много в четвърти сезон, там е разкошен Heart Eyes

Възможно е, но не ми се вярва, все пак Дийн е по саможертвите, а ако Сами реши да се жертва, това значи автоматично, че и Дийн ще го последва, за да го спаси. Моя си теория.

Щом главната градинарка казва, че най-много одобрява прическата на Баш Градинаря в четвърти сезон, тъй да бъде. Съобразяваме се с нейното вълшебно мнение. Grinning

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 20:33 от Dana_Scully

# 146
  • # супернатурална #
Това за Кастиел и аз съм си го мислела. Може да се е "покрил" от бунта като е взел самоличността на ангел, но в такъв случай не мога да си обясня искреното му отчаяние и упреците, които отправи към Бог, освен да е в някаква амнезия, един вид затворен в чужда душа и забравил собствената си самоличност. Мали, много объркано стана LaughingОтносно клипчетата ето моят фаворит сред фаворитите. Сам и Дийн в униформа, а музиката-просто трепач.http://www.youtube.com/watch?v=JfHa0Ts8X2s&feature=fvsr

# 147
Оо, Галче, това е най-любимият ми финал на епизод! Толкова драма рядко се среща на финал на СПН (може би единствено епизод 17 и края с Лиса беше по-въздействащ.) Иначе голяма доза влияние върху въздействието има и страхотно подбраната музика. Мерси, че сподели с нас този малко позабравен момент. Hug

# 148
  • # супернатурална #
Моля, удоволствието е изцяло мое Hug Ама нищо не казвате за момчетата в униформи. Какви са сладки барети, нали? Малко извън темата-наскоро в една дискотека влязоха полицаи за проверка на лични карти. Така им се зарадвах, помислих, че са стриптизьори Joy

# 149
Малко извън темата-наскоро в една дискотека влязоха полицаи за проверка на лични карти. Така им се зарадвах, помислих, че са стриптизьори Joy

Палавница такава!  Laughing А тази песен на Стикс ми е особено любима.
Не мога да взема отношение за възможните въплъщения на Господ - може да е всеки един от героите. Един Крипки само знае  Wink. Ще си чакам търпеливо до края да разбера.

Косата на Сам започва да ми харесва от средата на втори сезон до средета на пети. В първи сезон просто не можех да го гледам с това бретонче, в началото на втори ми е един такъв прораснал и несресан, а пък напоследък го сплескват нещо и пак не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт