Are you watching Supernatural?

• 26 880
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
силно се надявам Сам да не направи нещо "stupid, like Lucifer stupid."

Моята теория е, че ще му каже да и ще се опитат по този начин да го хванат в капан, без Луцифер да успее да овладее тялото на Сам. Да видим обаче какво ще се случи, много е готино, като чакаме си развиваме какви ли не теории Laughing
Ъхъ, де и аз това казвам - Самчо да не се опита да го подлъже в капана, уж че ще каже да и после да остане заключен там с него?  newsm78 Пък после в 6 сезон Дийн да му мисли как да го спасява.

Ейнджъл, на твое място не бих си го сложила това за подпис. Модераторите може да не те видят веднага, но със сигурност бдят. Wink

Малко лирически излияния: Днес разглеждах и чуждите теми и да ви кажа, в нашата си е направо райско местенце - всеки с тематичен подпис и аватар, не спамим с разни други неща и най-вече - направили сме си я като за истински ценителки на..... мъжката красота, без да стигаме до вулгарности.
Отделно от това, не че сме си ние, но пък от нашата тема в топ 20 по-интересна не можах да видя. Wink И това момичета, се дължи на вас - благодаря ви, че ви има!   bouquet

# 211
днес питах мъжът ми мога ли да му викам Сам. Нещо не остана очарван Rolling Eyes
hahaha Е ти малко си нахална! Оставаше и да е очарован. Това май щеше да по-притиснителния вариант.
Самчо да не се опита да го подлъже в капана, уж че ще каже да и после да остане заключен там с него?  newsm78 Пък после в 6 сезон Дийн да му мисли как да го спасява.
Хм, това не се ли разминава малко с казаното то Крипки, че историята с демоните и ангелите приключва с края на този сезон? Според мен дори Сам за се завре в капана с цел да подмамят Луцифер там ще успее да се измъкне накрая.
Днес разглеждах и чуждите теми и да ви кажа, в нашата си е направо райско местенце - всеки с тематичен подпис и аватар, не спамим с разни други неща и най-вече - направили сме си я като за истински ценителки на..... мъжката красота, без да стигаме до вулгарности.
Отделно от това, не че сме си ние, но пък от нашата тема в топ 20 по-интересна не можах да видя. Wink И това момичета, се дължи на вас - благодаря ви, че ви има!   bouquet
Ееее, Дейна направо ме караш да се изчервявям.  Blush Чувството е взаимно!   Hug

# 212
Снимките от премиерата The Back Up Plan вече и в голям формат - http://desiring-jensen.org/gallery/thumbnails.php?album=590. Цък за голяма.

# 213
Злата, Hug и без това ми беше трудно заспиването последните дни след като гледах тези нови снимки на г-н Екълс (в съвсем близко бъдеще г-н Харис), а сега и в голям формат - още по-трудно ще стане Wink Grinning

На госпожата роклята все повече и повече ми харесва. Дали не може да се "измайстори" нещо подобно и в БГ?

Тази ухилена снимка ми е абсолютен фаворит от събитието: (чудя се само защо не се е обръснал за официално рандеву от подобен ранг, но съм леко склонна да му го простя - личи му само на зашеметителните снимки в life-size размер):

А тук са толкова сладки двамата, че мога да ги гледам цяла седмица Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 01:24 от Dana_Scully

# 214
Хм, това не се ли разминава малко с казаното то Крипки, че историята с демоните и ангелите приключва с края на този сезон? Според мен дори Сам за се завре в капана с цел да подмамят Луцифер там ще успее да се измъкне накрая.
Да, и според мен дори да се завре, ще се измъкне в крайна сметка, не вярвам да остане нещо недоизапокалипсено за шести сезон Laughing

# 215
Да, и според мен дори да се завре, ще се измъкне в крайна сметка, не вярвам да остане нещо недоизапокалипсено за шести сезон Laughing

Mи ха-дано, защото не ми се чакат 3 дълги и предълги месеца в мислене как ли ще извъртят сюжета така, че да измъкнат Сам (ако вземе, че се забърка в някоя дебела каша).

Имам нужда от спешно опресняване на знанията - тази снимка ми е много позната и не мога да се сетя от кой ли епизод беше, въпреки че Дженсън изглежда фантастично на нея:

# 216
Dana_Scully,
Не съм докрай сигурна, защото не намерих същата, но трябва да е от 2.09 Croatoan. Виж разните стъкленици с памук зад него и тук. Сигурна съм обаче, че тази снимка, която е от същия епизод, ти харесва мно-о-го повече...  Grinning

# 217
М, Импала, май си права за епизода и снимката в колата наистина е... мммм Heart Eyes, но сега като се замисля, любимата ми снимка от този епизод е една, която дълго време беше в подписа на Изида, ето тази:

Но от друга страна не мога да пропусна да спомена, че и на тази много ми харесва: Heart Eyes

# 218
Аз избягвам да гледам снимки с половинките им  Twisted Evil
Ревнувам  Rolling Eyes
Серията беше страхотна, нямам думи!
Това с боговете, беше страхотна идея Simple Smile

Да ви се похваля, че в Четвъртък идва блузката "Sam Team"  Mr. Green
Скоро обмислям и аз да си сложа хубав подпис Simple Smile
Страхотни идей давате!
Приятен свръхестествен ден на всички  Laughing

# 219
  • # супернатурална #
 Уау за снимките! Хубавото на титлата ми е, че мога да измъркам лекинко на нещо подобно, без някой да почне да лае по мен Laughing
Дейна, сори че се наложи да изтря последния ти пост от ФБ, но там, такова...шпионират Joy

# 220
Уау за снимките! Хубавото на титлата ми е, че мога да измъркам лекинко на нещо подобно, без някой да почне да лае по мен Laughing
Дейна, сори че се наложи да изтря последния ти пост от ФБ, но там, такова...шпионират Joy
Joy Joy Виждаш ли, hahaha аз като ти говорих, че тук е по-добре да се пише, ти не вярваше. Simple Smile ОК, нп, даже не съм забелязала, че си го изтрила Simple Smile Забележи обаче от къде тръгна разговора и накъде го избихме (отново!). На мен не ми се случва за първи път да заговоря на каквато и да е тема и постепенно (неусетно как) да се мине на СПН. Joy

# 221
  • # супернатурална #
ЕЕ, и там ще си пишем, а аз ако видя че прекаляваме ще чистя.
Като извинение за спама-един прекрасен профил и анфас-http://images1.fanpop.com/images/photos/2200000/Sammy-sam-winche … 4220-1024-768.jpg
Stella, ако си го намалиш може и да стане за подпис

# 222
Галина, оправих го Wink
Благодаря ти за предложението, много е сладък Wink

# 223
  • София
Стела - много готин подпис Simple Smile ама защо са такива само с по едно крилце Simple Smile

# 224
  • # супернатурална #
Ама той и Джаред се е снимал в тексаска "носия"! Я колко му припка http://4.bp.blogspot.com/_eC1J-0x7Sn8/SxNj_8p_zTI/AAAAAAAACBg/7t … red-padalecki.jpg

Общи условия

Активация на акаунт