Are you watching Supernatural?

• 26 908
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Галче, моля те намали снимката, че е станала огромнейша Joy. Даа, ще си призная даже, че тексаската носия на Джаред повече ми харесва от тексаската носия на Дженсън от 15-я му рожден ден (милия, там сигурно се мисли за много cool, но не е!) Grinning Колко го бъзгаха на един кънвеншън заради тези снимки с кончетата и синята ризка, където е с начервените устнички... Joy

# 226
  • # супернатурална #
 JoyГотово, чак се стреснах като я видях Laughing Ми верно е по-готин от Дженсън. Rolling Eyes

# 227
Joy генерално реши проблема като сложи линкче, а? Ако имаш проблеми с re-size на снимките, пиши ми във фб да ти обясня как става, лесно е. Wink
Срам ме е да го кажа, но вярно е по-готин от Дженсън (на тази снимка)! Simple Smile

# 228
  • София
хаххах, тук не е на 15 нали Simple Smile

# 229
Ами тя снимката е такава или поне аз не им виждам другата част от крилата Wink

# 230
Ейнджълче, не говорим за тази снимка. Тук момчето е ОК (горе-долу, макар че чистичък повече го обичам) Heart Eyes. Имам предвид тези снимки:

Joy hahaha Като държа да отбележа, че само на последната не ми се иска да си закрия очите и да не гледам подобна излагация ( Joy )

За първата Джаред го скъса от майтап на един от LA-ските Conv. Търся го, за да приложа доказателства Simple Smile  

Stella, Снимката е страхотна!  Peace

От въпросния сайт, обаче, фаворити са ми тези:

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:27 от Dana_Scully

# 231
  • София
Абе сетих се аз, че не е за тази...ама и такава по-зряла каубойска има(а мен много ме радва), иначе от тези Simple Smile последната си е все едно момчето си е в ранчото... а не на фотосесия(дет се вика и така може да си еSimple Smile)....и все пак...щеше да е странно тексасци да нямат по някоя и друга каубойска пик Simple Smile

Стела...предположих, че си е такава снимката...но ми е странно...като осакатени ангели(предполагам идеята е, че всъщност и не са такави де, все пак ми изглежда...не в ред така Simple Smile)

# 232
Добър ви ден!
Стела, честит ти нов ник и подпис! Само дето не се сетих веднага, че си ти и се израдвах, че има нова фенка на Сам в темата.  Laughing

Като извинение за спама-един прекрасен профил и анфас-http://images1.fanpop.com/images/photos/2200000/Sammy-sam-winche … 4220-1024-768.jpg

Мррррррр! Наистина прекрасен! Много одобрявам!  Heart Eyes
И на мен Джаред по "тексаска носия"  Laughing ми харесва много повече от всички подобни снимки на Дженсън. Признах си го, сега очаквам подобаващо наказание от Патрона.  Mr. Green

# 233
Аз съм си, реших да се "култивирам"  Laughing Laughing Laughing
Лек ден момичета!

# 234

Злата, не си мисли, че не гледам как въздишаш по снимки на този "Pada...Pada... something!" Нaказание ли си просиш?

Добре, тъй да бъде, имам нещо предвид, точно за такива като тебе.

След 15 мин. в изповедалнята за даване на обяснения и строго мъмрене. После... ще видим! People Angel

Идваш ли или още се помайваш?

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:43 от Dana_Scully

# 235
 Joy Joy Joy
Дейна, велико е! Идвам и още как!

# 236
Simple Smile Just for you, my friend.   bouquet
В този сайт, от който Stella постна ангелско-половинкрилатата снимка на J2 има много готини тапетчета. http://lightlovely.deviantart.com/gallery/#_featured--3

# 237
Миналата седмица в Холивуд Джейсън Манс е представил новия си албум "Soul". На събитието е присъствал и Дженсън, но е отказл да пее и да привлича вниманието върху себе си по какъвто и да било начин. Надявам се в близките дни на някоя и друга снимка от там. Да го видим колко е скромен, не за друго  Wink. Ето какво е казал Манс за изпълнението им в Италия - And since Manns mentioned Rome, of course it had to be asked if his "impromptu" performance on stage with Ackles really was as unplanned as they made it seem. Manns assured that it was. "I brought my guitar backstage, and he just kinda gave me a look like 'Nope,'" Manns explained. "We joked about how funny it would be to carry it on stage, do the stage talk, and carry it off stage, never really making mention of it, and never singing. We got down to the last question, and she asked if we would sing. We were laughing that we almost made it through, and you all know the rest!".
По нататък в статията пише, че Манс е продуцирал и участвал в независимия филм Rock Slyde, сценарист и режисьор на който е Сhris Dowling (The Plight of Clownana).
Ето я и самата статия - http://www.tv.com/jason-manns-has-a-more-mature-sound-and-a-new- … =around_the_web;0.

# 238
Мъ какъв ни е културен и нежелаещ да засенчва приятелите си, бе! Joy Сигурна съм, че ако беше пял, никой от присъстващите накрая нямаше да помни, че е отишъл там заради представянето на новия албум на Джейсън Манс, а всички щяха да коментират само изпълнението.

Освен това, мисля че Дженсън НЕ може да пее (кой-знае колко добре), което не значи, че не ми харесва, че се опитва. Харесвам смелите мъже!

# 239
Допълнение: Освен на снимките с каубойската шапка и хм.... липсата на риза, г-н Екълс не ми се нрави особено много и с такава прическа:

И вие ли мислите като мен?

Общи условия

Активация на акаунт