Are you watching Supernatural?

• 26 927
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми е интересно да ги прочета, защото мисля, че книгите /освен тази за духовете/ не са включени в сериала, а разказват всичко, което се е случило между сезоните Simple Smile
Ще разбера скоро.
Аз започнах точно тази книга да превеждам, защото стигнах до извода, че тя е първата Simple Smile
Разбира се, че и аз предпочитам да ги гледам на сериала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
Момичета, получих "сърцетуп" от тези снимки  #Crazy Crazy

# 62
Midnight sun, добре дошла в клуба! Grinning Ние отдавна обичаме да си ги разменяме тези снимки със или без повод (А видео-файловете досега винаги са били споделяни само с повод - предимно за насъскване Mr. Green ) Simple Smile
Поздравявам те за труда да се захванеш с превеждането на книгите - мисля, че ще има интерес, защото на български няма много материали за сериала, за съжаление. Каквото имаме, ние си го издирваме из разни статии и чужди форуми и много рядко някоя от нас превежда нещо. Статии и интервюта публикуваме на английски директно, май всички се оправяме с езика Simple Smile

# 63
Момичета, получих "сърцетуп" от тези снимки  #Crazy Crazy

Ти хубаво си получила сърцетуп, ама май е време да зададем неудобния въпрос - ти фенка на Сам, или на Дийн си?  Wink

# 64
май всички се оправяме с езика Simple Smile

Aз съм ЖЗ с английския. Така де, справям се само колкото да не кажа че Ептем не го знам. Срам. Срам. Аз за това и на клиентите им казвам да званят по късно, Щот не мога да ги разбера ........

Ти хубаво си получила сърцетуп, ама май е време да зададем неудобния въпрос - ти фенка на Сам, или на Дийн си?  Wink

Или на Кас, или на тримата, демек "ценителка на мъжката красота" (ненаситница  Mr. Green)

# 65
Или на Кас, или на тримата, демек "ценителка на мъжката красота" (ненаситница  Mr. Green)

Точно така, благодаря за поправката  Hug

# 66
Сам ми харесва повече .. ПРИЗНАВАМ СИ! /Но със старата прическа, както е на първата снимка / Grinning

# 67
Или на Кас, или на тримата, демек "ценителка на мъжката красота" (ненаситница  Mr. Green)

Точно така, благодаря за поправката  Hug

bowuu за ниЩо  bowuu
И за да е по нагледен избора ....... ииииии незнам ново ли е за вас, но е много сладко

Поправка ........ избора е направен   bouquet

ОЩе една поправка ...... за желаеЩите

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 09:14 от bicho malo

# 68
A, midnight sun, очаквах, че безапелационно ще се отправиш към трибуните на стадиона, ама не съм познала. Simple Smile (Сори, ако говоря неразбираемо, за справка що е то в нашия речник "Стадион (Маракана)", "Градина" и "Райски двери", прочети предишните теми, оттам става ясна и етимологията на понятията). Grinning
Хубав избор си направила с Кас, по него специалист е DESTIEL, за Сами внимавай, че градинарките ни Фейчето и Стич, подлагат всички кандидат-фенки на Сам на ожесточен разпит с елементи на мъчения преди да бъдат приети в скромната им подредена градинка, a за идване при нас на Маракана (демек в многобройното войнство от фенки на Дийн), трябва да си посъбрала внушителен архив от Снимки на Дженсън, по които дружно да си точим лиги, като ги научиш до степен вече да не е необходимо да се публикува в темата дадена снимка, за да се сещаш коя е (справка: като се спомене "фотосесията с бялата ризка" или "фотосесията в кафенето с червените диванчета" или пък Промо 2-ри сезон, насън да те бутнат, знаеш за кои фотоси иде реч Wink Mr. Green) Освен това се изисква задълбочено познаване на интервюта и участия из кънвеншъни, както и да си изгледала (почти) всички сериали, в които се е снимал, за да преминеш от резервните скамейки на терена Simple Smile Mr. Green Материали за задълбочена подготовка могат да бъдат намерени в предишните 7 теми Wink
И трите отбора изискват търсене на интересни и забавни материали за сериала и момчетата и повече от радушно приемат редовните "писачи" в темата ни. Simple Smile

Hug midnight sun не искам да те уплаша, само се шегувам като с новодошла. Добре дошла в темата и гледай до ден-два да се определиш към кой отбор принадлежиш. Wink

Bicho malo, календарчето е супер! Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 02:15 от Dana_Scully

# 69
Добро утро!
Сам ми харесва повече .. ПРИЗНАВАМ СИ!
midnight sun, чудесен избор!  newsm10 Много се радвам, че си се ориентирала към Сам! newsm44

bicho malo, Одобрявам!  smile3521 Защо няма такива билбордове и по нашите улици? Според мен мого ще отварят града.  Laughing Wink

Ред е за сутрешната доза красота - Сам, Кас, ДийнHeart Eyes

# 70
Добро утро

Абе, дами, какви снимки сте напущали, не е истина просто  Shocked

Само гледам и  smile3544 и очите ми ей такива станаха  #Crazy

midnight sun, добре дошла, и аз като Злата се радвам на избора ти  Laughing, не бих казала, че съм специалистка по Кас, както е писала Dana_Scully, по простата причина, че съм много зле с езика и не мога да бъда полезна с инфо за него. Иначе в Райската градина Кастиелка №1 е arkady,аз с единия крак съм на Маракана а с другия в Райската градина Laughing

These people Jensen's father Alan Ackles and Jensen's brother Josh Ackles

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 10:07 от DESTIEL (ненаситница)

# 71
Добро утро и от мен Grinning

Злата, сутрешните ти снимки са просто прелест, това е една от най-най-най-любимите ми снимки на Сами Heart Eyes

midnight sun, добре дошла и чудесно си се ориентирала, ние с другата кучка не ръмжим много, ако обичаш вярно и единствено Сами. Почнат ли да ти шарят очите обаче, на месо хапем Joy  bouquet

# 72
Злата, така не е честно. С пускането на тия снимки и то рано сутрин, как мислиш се работи? Мерси Много  smile3525, сега поне денят мине полеко, но и трудно (по обясними причини  Heart Eyes). И тримата са  newsm74.
Dana_Scully заЩо плашиш така midnight sun  Joy Joy Joy????
Днес пътувайки към работа, по радиото пуснаха една много харесвана от мен песен. Та искам да ви поздравя с нея. Няма ниЩо обЩо с нашите момчета, но е много .......... лятна, приятна ....... Carlos Baute - Te Regalo.
Лек ден мараканки, градинарки и райски момичета   bouquet

# 73
Ауу, Hug Добре че ви видях снимките чак към обяд, че не знам как щях да се отделя от тях. Wink Снимката на Сами и на мен ми е една от най-любимите негови. Wink А посланието в тапетчето на Дийн: "Death rides on my shoulder, Death walks in my footsteps. I'm death" e от стих на Робърт Джордан - един много уважаван и обичан от мене поет. Мисля, че много се връзва с тематиката на настоящия 5 сезон и конниците. Wink
Midnight sun май наистина се е уплашила от среднощните ми писания - извинявам й се публично за което и с радост приветствам обстоятелството, че се е насочила към по-високия брат Mr. Green. Simple Smile  

# 74
bicho malo, мерси за поздрава! Този Карлос добре го пее  Grinning

с радост приветствам обстоятелството, че се е насочила към по-високия брат Mr. Green. Simple Smile 

Точно така, the really cute one е за нас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт