Are you watching Supernatural?

• 26 911
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
bicho malo, мерси за поздрава! Този Карлос добре го пее  Grinning

с радост приветствам обстоятелството, че се е насочила към по-високия брат Mr. Green. Simple Smile  
Точно така, the really cute one е за нас  Mr. Green

Ъхъ, колкото по-малка навалица на стадиона, толкова по-добре Wink

Bicho malo, много свежа песничка, мерси за поздрава. Wink

# 76
  • София
А My Bloody Valentine само 3Д ли е? или може да си го гледа и нормално човек?

Може и нормално, но не го препоръчвам.

Що? Не е лош филма (ако човек харесва жанра), но ако Angel Dust се навие да го гледа, да не очаква висоти на актьорската игра. Става за гледане, ако се гледа само заради Дженсън, но откъм история нещо му куца, да не говорим, че края го претупаха много грозно. Филма става горе-долу, ама да не кажеш, че не сме те предупредили - има доста кръв и бруталности, които са по-скоро гнусни, а не страшни.

хихихих, все ми е тая къв е филма, щом нашето момче е там Simple Smile)) аз само заради него...иначе не съм отдавна фен на ужасите Simple Smile

# 77
хихихих, все ми е тая къв е филма, щом нашето момче е там Simple Smile)) аз само заради него...иначе не съм отдавна фен на ужасите Simple Smile

И аз го гледах със същия мотив, макар че съм голям фен на жанра, но като ужас не ми хареса. Повърхностен, нестрашен (ама хич, по-скоро гнусен) и т.н. Ама Дженсън е хубав Heart Eyes И сцената с болницата, където за пореден път му шиеха многострадалното ляво рaмо (хихи - забелязали ли сте, че само там го раняват? hahaha Явно си харесва десния профил, когато се перчи по мускули пред камера Simple Smile )  Та заради таз сцена, както и заради разпита от шерифа в полицейското управление си струва да се изтърпи филма. Wink Не казвай, че не съм те предупредила за края Wink

Снощи се зарибих много по изследване на Импалата от онзи официален сайт на Уорнър брадърс, който Злата беше постнала. Интересен е блогът на ловците, замислен като паралелна онлайн версия, в която периодично да ъпдейтват информацията: http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Hunter%27s_Blog Четох записките на Джо, забавно е, днес мисля да прегледам Гордън и Аш. Wink
Дневника на Джон, който не го е чел, задължително да си го прегледа - хубаво четиво е. Simple Smile Ако ви е трудно да го следите от сайта, че шрифта е малко ситен, има го "преведен" в супервикито: това са описанията край картинките: http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=The_Journal_%28decoding%29, а това е самия текст, писан от Джон под формата на дневник: http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=The_Journal_%28diary_entries%29

И още едно забавно четиво, но на български: Интервю на Дженсън за Portrait Magazine от 2006-та - вижте, моля ви се, за какво са го изключили от детската градина - целунал някакво момиче по устните Simple Smile Mr. Green Щастливка!!! Като голяма сигурно издивява от яд, че го е издала, а не си е замълчала тогава. Mr. Green Ето и самото интервю: http://supernatural.bg/?p=525

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 12:38 от Dana_Scully

# 78
Аз вчера така и не стигнах до блога на ловците, сега хвърлих едно око, ама нямам много време да го чета сега. Иначе изглежда интересно.

Щастливка!!! Като голяма сигурно издивява от яд, че го е издала, а не си е замълчала тогава.

А бе, как да ти кажа - виждала съм снимки на Дженсън като малко момче и не мога да кажа, че е хубавец. Мъничкия Джаред е в пъти по-сладък. Дженсън сигурно през пубертета се е разхубавил.

# 79
  • София

мен пък ме радва, много сладко лапенце е бил, макар и не с "ангелска красота" Simple Smile но пък чаровниче....виж баш пуберските му години, май ми допадан най-малко...от тез на първата снимска хич не ми хваща окото, не знам коя му е таз възръст...и други снимки от този период и с тази прическа съм мяркала....мнееее...не е моят Дженсън това Simple Smile...

# 80
Гледам промо клипчетата от първата страница и попаднах на едно много готино, посветено на Дийн, ето за който не го е видял

http://www.youtube.com/watch?v=2bcs4fRHwIg

# 81
Е на мен Дженсън като малък ми се струва доста сладко детенце. Естествено, хубав е станал чак в късния пубертет, но пък като малък определено си е сладурче. Simple Smile Снимката със синята ризка и вратовръзката, на която е с перчем зализан на една страна, ми е любимата му снимка от детския му период. Simple Smile

Това Промо №41 е страхотно - още си припявам "You're unbelievable" Grinning

# 82
Завърнах се, пак... не че се оплаквам...
midnight sun. ,
Добре дошла и от мен – така вече не съм най-новата в темата.
Последните страници на предишната тема са... Joy А най-хубавото е, че всички сте наясно при кого ще се върнат момчетата след тренировката на стадиона или петото поред къпане с маркуча в градината... Twisted Evil Всъщност интересно ми е къде съм аз по форумската класация?

Ето две подаръченца: 1 и 2. Не са хубави колкото обичайните ми подаръчета, но не домързя да търся.
И един поздрав: Metallica - Wiskey in the jar. Класика!

Отивам да гледам серията от миналата седмица. Явно е била много хубава.

# 83
  • В средата на времето

10x за песничката. Много я харесвам. Металика направо са дали живот на тази песен. Оригиналът що така не знам, но на мен не ми допада Laughing

Дженсън ми харесва като много малък и след това като много голям Mr. Green. Подрастващата му версия нещо не ми фаща очото Crazy Grinning

# 84
Алоха и от мен,
най накрая да почина и аз малко та да мога да ви посетя и да си оправя настроението  Rolling Eyes.
Честно казано на снимките с Дженсън, като малък (горна дясна и долна лява) ми прилича на Денис Белята  Joy , а като по голям (тинейджър) ми прилича на типичната училищна звезда ....  Crazy
Impala , мерси за подаръчетата, поздравчето на Металика Ще си го преслушам вкъщи .....
Скоро Ще отварям библиотека Supernatural и по късно Ще ви раздавам "учебниците"  Peace

# 85
Дженсън ми харесва като много малък и след това като много голям Mr. Green. Подрастващата му версия нещо не ми фаща очото Crazy Grinning
Изи, здрасти, да кажа първо, че направо си ми откраднала картинката за подпис - снощи й се чудих полoвин час, но реших засега да не си сменям изцяло моя и днес хоп - гледам ти се появяваш с него. Grinning Пиши по-честичко, за да му се радвам на хубавия изразителен, сериозен и безкомпромисен поглед. Heart Eyes
С подрастващата версия на Дженсън засега само Злата е заявила, че й хваща очо. На останалите ни е малко смешничък. Simple Smile Аз от 26 нагоре все го харесвам! Simple Smile Heart Eyes

Bicho malo, нямаме търпение за "учебниците" по SPN Party

# 86
от тез на първата снимска хич не ми хваща окото, не знам коя му е таз възръст...и други снимки от този период и с тази прическа съм мяркала....мнееее...не е моят Дженсън това Simple Smile...

Точно тази снимка е от някаква фотосесия за Дните на нашия живот, значи е някъде около 21 години. И на мен не ми харесва с такава косица. То като са малки (до към 5-6 годинки) всички деца са сладки, но гледайки го как изглежда в тази възраст никога не бих предположила, че ще стане такъв хубавец.
Impala, мерсаж за поздрава!  Hug
Всъщност интересно ми е къде съм аз по форумската класация?
Ти си в графата хищна ненаситница, която все изтъква при кого се връщали накрая момчетата  Wink

А на Злата Дженсън започва наистина да й харесва от последната година на участието му в Дните на нашия живот (някъде около 22-23 годишен). Ей го на от последния снимачен ден на Дните.

И от тогава насетне все по-хубав става  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 15:35 от Злата с метлата

# 87
  • В средата на времето
Изи, здрасти, да кажа първо, че направо си ми откраднала картинката за подпис - снощи й се чудих полoвин час, но реших засега да не си сменям изцяло моя ...

Интересно, защото аз пък снощи преди да сложа тази, бях хвърлила очо на твоята Laughing Обаче си казах - хайде да не сме еднакви, ще сложа друга Grinning Нищо не ти пречи и ти да сложиш "хубавия изразителен, сериозен и безкомпромисен поглед". Колкото повече, толкова повече Wink

# 88
Колкото повече, толкова повече Wink

Laughing Така е.

Как сме се барнали всички с тия банери, не е истина Joy

# 89
Хехе - с Богинята явно имаме мисловна връзка на подсъзнателно ниво и харесваме едни и същи картинки и снимки най-много. Simple Smile Аз да се похваля - направих един много дълъг и подробен куиз във FB, озаглавен "Which Angel are you?" и можете ли да си представите - и аз излязох Архангел Михаил Grinning Да го бях нагласяла, пак нямаше да го нацеля. Simple Smile  

Права е Злата, че от последните дни на "Days of our lives" на Дженсън вече е започнало да му личи, че като порасне съвсем от cutie ще се превърне в hottie и то голямо, направо "smoking-hot", както самия той се гъбаркаше с Джаред в едно интервю. Grinning

Щях да забравя - ето и поздрав за Импала - има си промо-клипче специално за колата: http://www.youtube.com/watch?v=cnxUPfxVpw8&feature=related
А това ми е любимото дотук, може би заради музичката: http://www.youtube.com/watch?v=6-k8ubLvECc&feature=related

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 16:54 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт