Are you watching Supernatural?

• 26 865
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Гледам ето тази снимка и си задавам въпроса има ли епизод, в който някой да не души, връзва, реже и измъчва Сам ooooh! Laughing

# 106
Гледам ето тази снимка и си задавам въпроса има ли епизод, в който някой да не души, връзва, реже и измъчва Сам ooooh! Laughing
Joy Няма!

Забравих да изкажа възхищението си от новия подпис на bicho malo - невероятен е !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега седя и само него си гледам  Blush.

# 107
Момичета, просто нямам никакво време  Rolling Eyes
Никой не може да ме уплаши мен  Grinning За Сам съм на всичко готова!  Laughing
Не можах да прочета последните две странички, но ще се опитам да си наваксам  Wink
Искам да ви питам, дали някой си е поръчвам t-shirt на supernatural без кредитна карта? Или по някакъв начин изобщо? Wink

- Really?!
- No, NOT really.
- WE
HAVE GUNS.
- AND WE'LL FIND YOU.

# 108
  • В средата на времето
Забравих да изкажа възхищението си от новия подпис на bicho malo - невероятен е ! 

smile3544 сега и аз го видях...той няма свършване... Heart Eyes жесток е! Heart Eyes

# 109
Забравих да изкажа възхищението си от новия подпис на bicho malo - невероятен е ! 

smile3544 сега и аз го видях...той няма свършване... Heart Eyes жесток е! Heart Eyes

И аз го видях сега, одобрявам Grinning (сами разбирате ,че няма как да кажа по-силна дума, защото Хърли дебне от засада Joy)

# 110
А пък вижте какво намерих  Two Hearts
http://supernatural.portokal.bg/

Днес пускам поръчката!  Mr. Green

# 111
  • София
Добро утро...или вече добър ден Simple Smile))
аз още съм на вълна клипчета Simple Smile))
http://www.youtube.com/watch?v=hmZ0DxZVMRk ето едно много добро според мен, за начало на деня... Simple Smile

bicho malo - подписът ти е един път просто  Heart Eyes

# 112
midnight sun, ако искаш ти да си подбереш картинката и надписа на тениската мога да ти препоръчам този сайт - http://www.teniski.eu/?. Там като цъкнеш на по ваш дизайн може да си я направиш каквото искаш, а и имат голям избор от артикули, на които да си щамповаш. Аз от там си направих една дийнска тениска и съм доволна.

# 113
Олеееееее!!!!!
Супер!!!!!!  Grinning
Ще се фръцкам цяло лято с яки тениски  Mr. Green
И една за спинкане ще си направя за да гушкам Сам  Hug Hug Hug

# 114
bicho malo, убийствен подпис, да се присъединя и аз.  Peace Simple Smile "500 мили" е много забавно клипче - смях голям падна. Злата, хрътко адска, Mr. Green от къде ти изскачат такива новини за Джефри Дийн Морган? Аз като му прочетох името в поста ти, заедно с Two Minutes to Midnight и реших, че ще направи завръщане в епизодите, а ти да вземеш да ни уведомиш, че друга Уан-три-хилка е чопсала готино Уинчестър момче (татенце) от нашия сериал Grinning И аз се чудя Джаред как не можа да си намери някоя от там  Mr. Green Mr. Green

За тениските от сайта, който Злата посочи, отдавна съм им метнала очо, даже две. Направих си една тениска в судио в Пловдив, но не ми харесва качеството на печата и стана много тъмна, тъй че не си струва да ви я показвам. Simple Smile

# 115
И една за спинкане ще си направя за да гушкам Сам  Hug Hug Hug
Joy А бе, как да ти кажа.....на всички омъжени в темата, дето си направиха тениски за спане и гушкане било то със Сам или Дийн им биде забранено да спят с тях  hahaha

Последно, обещавам Grinninghttp://www.youtube.com/watch?v=7P2ZxaGFG1I&feature=related
(Дейна, връщам си за вчера Mr. Green)

Едва сега стигнах до го изгледам smile3544 smile3544 smile3544 това определено ми е най-най-най любимото клипче за СПН  Blush.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 11:58 от Злата с метлата

# 116
На мен няма кой да ми забрани  Mr. Green
Поръчах я.
Sam Winchester Team отпред, а отзад Are you watching SUPERNATURAL?  Grinning

# 117
M, даа, клипчето, с което Галя ме "плашеше" вчера определено е едно от най-добрите по темата "Hotness of the two Winchester boys".
Хайде да ви пусна един малък спойлер на Сера Гембъл, запитана за финала на сезона. За неспойлерираните души - в бяло:
Question: Do you know what is going on in the season finale of Supernatural? —Elena
Ausiello: I don’t, but exec producer Sera Gamble does: “We’re leading up to the big Death Match between Lucifer and Michael, which would cause the destruction of half the planet,” she previews. “Sam and Dean, of course, are trying to throw a wrench in the works — but these are the most powerful beings they’ve ever been up against, so their odds aren’t great. Sam comes up with an incredibly risky Hail Mary to defeat Lucifer, which involves spending some very creepy, violent one-on-one time with the guy. Terrible for Sam, but pretty damn fun to watch.”

Ей, големи гадове са тези сценаристи, особено Крипке, но и Гембъл с нищо не му отстъпва.

Я да ви задам един неудобен въпрос - върви дискусия из официалния форум на CW от известно време кой ли ще е Бог и според едно от мненията, ще е някой, който вече сме виждали и то не веднъж, но пък най-малко подозираме да е той, въпреки че са ни дали достатъчно clues. Simple Smile Кой ще бъде според вас? Mr. Green Ако нямате мнение до довечера, ще ви постна форумната тема, за да поразмишляваме възможно ли е или не ..... Simple Smile

Момичета,  Rolling Eyes Shocked Shocked, мое отдавнашно предположение за тайна сватба май се оказа вярно: http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=600472 Поне снимки няма ли да изтекат из интернет пространството? Подозрителна е много тази тотална липса на нови фотоси на Дженсън и Данийл из интернет, а Клиф Костерман от 2 седмици е замлъкнал тотално. Данийл не е писала нищо в туитър повече от месец.... да не би да се е подготвяла за Големия ден?  newsm78  smile3544

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 12:40 от Dana_Scully

# 118
Ако я гласят сватбата за първата седмица на май е нормално сега да му е ергенското парти. Определено ще е по-тайна от сватбата на Джаред, но все ще има една официална снимка за медиите. Да изплакнем очото с прекрасния (тогава вече официално) г-н Харис  Mr. Green.

# 119
Е, да му се порадваме още малко тогава, преди официално да е станaл г-н Харис Mr. Green

Eто още едно промо на новия епизод: http://www.youtube.com/watch?v=ELODjEaZYsg&feature=youtu.be

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 15:36 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт