Are you watching Supernatural?

• 26 829
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Абе, думичките и аз си ги разбрах, но как се определя коефициента и от (1.4/4 коефициент)1 400 000 ли е това 1.4? Такива ми ти работи. Статистиката е здраво датворена книга за мен  Laughing

Щом като ти е харесало клипчето ето ти още едно за нелеки сънища  Mr. Green - http://www.youtube.com/watch?v=Z8uoR4VBwdQ

Зла си!!!!  newsm48 А дори не съм те провокирала с нещо, за да ме застрелваш с такива клипчета!  newsm51 Сега как с чисто сърце (и помисли) да отида да си легна, а?

Статистиката според мен е 1,4 милиона от 4. И хич не ме учудва възрастовата група и пола на зрителите, сред които е достигнат максимумът Grinning  Twisted Evil Нашия сериал е по-гледан от жените дори от женски класики като "Анатомията на Грей" и "Отчаяните съпруги". Защо ли..... newsm78  Thinking

# 196
  • София
ДУ,
х-ца Харис само тези обувки ли има newsm78 или може би снимките са преди или след премиерата на  бекъп план newsm78

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 09:01 от Angel_Dust

# 197
ДУ,
х-ца Харис само тези обувки ли има newsm78 или може би снимките са преди или след премиерата на  бекъп план newsm78

хе-хе Grinning Как пък я забеляза, че е със същите? Joy Аз на втората снимка не мога да се нарадвам на снощната прическа на г-н Харис и на шалчето, дето си е омотал на врата. А снимката с фенката явно не е много нова, защото откакто г-ца Харис му е стъпила на врата, горкия не се гушка толкова отблизо с фенките. Wink  

Злата, прочетох пак коментара ти за Чумата - не мислиш ли, че сцената излеждаше 1:1 с описаното в Good Omens на Нийл Геймън и Т.Пратчет? Joy Снощи правих съпоставка - направо 1:1 си е - разпадаща се ръждясала кола, боклуци, сополи, зачервен носи и очи и мухите....

# 198
  • София
Страхотна серия, много ми хареса този път. Стана ми гадно за любимият ми архангел Гейбриел, до последно се надявах да е накакъв трик и пак да се върне, докато не му дадоха изгорелите крила накрая.
И аз питам къде са другите архангели и защо не се обединят срещу брат си - то тогава той не би имал шанс, а така разделени може да ги убива един по един.
А каква беше това отклонение за двамата, които ловяха духове и имаха интернет сайт, нещо не ми се връзва в цялата работа newsm78

# 199
NellyR, на това с Гоустфейсърите по средата на епизода му викат най-скъпата (само)реклама в ефир - има нов епизод на това ново шоу и народа трябва да знае за него, за да го гледа. Joy Естествено, най-подходящото време да ни го съобщят беше по средата на най-интересния момент на настоящия суперинтересен епизод. Simple Smile Как не прекъснаха битката между Габриел и Лукчо, за да видим Ghostfacers просто не знам! Grinning

# 200
Здравейте всички,
Радвам се, че са ви харесали много от клипчетата на ash4897 – освен че са напаснати добре, определено личи стабилната подготовка на авторката.
За последната серия – хареса ми, но не разбрах защо Люси може да убие ‘езическите’ богове. Вярно че е нависоко в йерархията на християнството/католицизма, но става дума за съвсем различни религии/култове. Самата идея на сценаристите нещо ми убягна, но както и да е.
И мен прекъсването от Ghostfacers ме издразни – не че не ги харесвам, ама ‘айде нема нужда’ точно тук и сега.
А когато излезе надписа за 18-годишните, леко се притесних ... Joy
Накрая едно забавно клипче с оригиналната музика: J2 dance.

# 201
Накрая едно забавно клипче с оригиналната музика: J2 dance.

Ох, как мога да забравя какви невероятни лигльовци са двамата Joy Heart Eyes

# 202
Хаха - сладурковци са като се хилят из разните кънвеншъни. Импала, мерси че ни напомни тези моменти Simple Smile Hug

Ето още две много хубави клипчета, понеже някой се оплакваше, че не правели от пети сезон. Първото е много епично: http://www.youtube.com/watch?v=7lFAxo9WWz4&feature=youtu.be
а това е втрото - специален поздрав за Кастиелката в групата Simple Smile : http://www.youtube.com/watch?v=2RdBlmBA1dM&feature=youtu.be

Хайде да ви поглезя още малко, макар че гледам днес темата е подозрително тиха - сигурно още скърбите за Габриел. Ето едно кратко прегледче на изминалия епизод - в картинки и най-забавни реплики, разбира се, както и малко по-дългичко промо на The Devil You May Know: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-video- … nd-dea-36100.aspx и слайдшоу със снимки от предстоящия епизод - Ммм, Дийн пак е започнал да става невероятно хубав - десега един изтерзан го даваха.... харесва ми обрата в края на сезона. Simple Smile Кроули има невероятен английски акцент на промото - връщах го 5 пъти само и само да му се нарадвам. Wink Спойлери за това, какво остава да преборят Сам и Дийн до края на сезона: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-spoile … w-will-35956.aspx

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 18:29 от Dana_Scully

# 203
Мерси за поздрава Дейна  bouquet
Клипчето от Импала с J2 dance - големи лиготии, голям смях... Joy

Btw честита тема!
Още не съм изгледала последната серия - утре може би Rolling Eyes
Като стана дума на Габриел - днес все тази песен си тананикам: Поздрав ( преспокойно може да се замести името с Кастиел  Rolling Eyes )

...I can fly...but I want his wings..I can shine...

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 18:32 от arkady

# 204
  • София
arkady - тази песен тематично я има и  клипче към СПН...само дето за жалост не е с Трикстъра Simple Smile))
http://www.youtube.com/watch?v=OnNAQ_0KkL0&playnext_from=TL& … ideos=aPo6x2gjueo

Dana_Scully  -  аз плачех за клипчета с 5 сезон - така че - 10Х Simple Smile ще изгледам след мъничко с удоволствие Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=ksVdgR0i_lM eдно много ангелско клипче...

Всъщност от него чак се сетих, че наистина ние и Рафаел сме виждали....освен, че го оставиха в "капана" всъщност какво ли е станало с него? и дали ще го видим пак?

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 19:53 от Angel_Dust

# 205
Благадаря на всички за клипчетата!   bouquet Особено ангелските бяха страхотни!

Злата, прочетох пак коментара ти за Чумата - не мислиш ли, че сцената излеждаше 1:1 с описаното в Good Omens на Нийл Геймън и Т.Пратчет? Joy Снощи правих съпоставка - направо 1:1 си е - разпадаща се ръждясала кола, боклуци, сополи, зачервен носи и очи и мухите....

Да, ама там не беше Чума, а Замърсяване, защото Чумата се пенсионирал след откриването на антибиотиците.  Laughing

# 206
Благадаря на всички за клипчетата!   bouquet Особено ангелските бяха страхотни!

Да, ама там не беше Чума, а Замърсяване, защото Чумата се пенсионирал след откриването на антибиотиците.  Laughing

Вярно! Simple Smile За сметка на това пък техния Кроули си го представям точно като нашия Wink Само не сме видели каква кола кара, но предполагам ще е нещо старо и класическо, което гори изгключително малко бензин.... на десетилетие, не на километър. Wink

Гледах пак новия епизод, четох спойлери (това: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-spoile … w-will-35956.aspx) и силно се надявам Сам да не направи нещо "stupid, like Lucifer stupid." Притесниелно завършва някак си статията.... А и няма да мога да преживея края на още един сезон, в който някой Уинчестър се пържи в ада. Достатъчно болезнено беше 24-часовото чакане, което направих между 3 и 4 сезон, а сега 3 месеца до септември ще ми се сторят 30 години Grinning

# 207
  • # супернатурална #
"Ти да не си на 12"
"Млад съм по душа" Joy
Ей, страшен епизод, гледах го два пъти, не мисля да потретвам(за сега), нещо не ми действа добре-днес питах мъжът ми мога ли да му викам Сам. Нещо не остана очарван Rolling Eyes

# 208
  • София
Това
Simple Smile  

дали противоречи на това:
9. Забранява се пускането на теми с явни зверства и жестокости (изображения, текст), както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи и аватари.  

....или мога да си го сложа в подписа, как мислите  Simple Smile?

а на това много се хилих hahaha hahaha hahaha hahaha

# 209
силно се надявам Сам да не направи нещо "stupid, like Lucifer stupid."

Моята теория е, че ще му каже да и ще се опитат по този начин да го хванат в капан, без Луцифер да успее да овладее тялото на Сам. Да видим обаче какво ще се случи, много е готино, като чакаме си развиваме какви ли не теории Laughing

Общи условия

Активация на акаунт