Are you watching Supernatural?

• 26 892
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Импалка, ти чак сега ли разбра какво й било на вчерашната снимка! Joy Мръсното подсъзнание на Галинчето, която ни я представи, просто няма равно на себе си. Grinning Но и твоето "неприлично предложение" си го бива. Joy
Ми аз, ъ-ъ-ъ... по начало бавно ‘стоплям’, но тук просто не очаквах чак толкова еднопосочна умствена нагласа. Снимката съм я гледала n на n-та пъти, но никога не съм забелязала 'нещото', което вие видяхте. Ще се повторя: ‘Извратени!’ Човек пръст да ви покаже и...
А като каза ‘Carry On My Wayward Son’, посмейте се на тази ‘версия’ (няма да я определя по друг начин, защото съм им много-много благодарна за голяма част от останалото).

# 601

А като каза ‘Carry On My Wayward Son’, посмейте се на тази ‘версия’ (няма да я определя по друг начин, защото съм им много-много благодарна за голяма част от останалото).
ooooh! ooooh! ooooh! Това даже не знам как да го определя ....  #2gunfire #2gunfire само развалят хубавата песен! В началото като се изпищя ми изкара акъла - не знаех, че колоните ми били усилени на макс! Grinning Иначе руската версия кърти миФки....  Mr. Green Mr. Green Joy hahaha

# 602
М-м-м да... Супер странно, но уважавам... А най-много уважавам старанието на екипа на сайта да направи т.нар. 'Заметки' [Бележки] - обясняват изрази и подробности от американската култура (забележете как твърдя, че има такава), които не винаги са понятни. Изобщо, ако имате време, 'поровете' се там - честно казано, учудвам се, че не знаехте за този сайт.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 18:34 от Impala

# 603
Няма как да е последен епизод без ‘Carry On My Wayward Son’, разбира се че ще я чуем. А братята руски доста добре са се справили с превода на текста и изпълнението. Поздравляю! (или както там е правилно на руски  Mr. Green)

А най-много уважавам старанието на екипа на сайта да направи т.нар. 'Заметки' [Бележки] - обясняват изрази и подробности от американската култура (забележете как твърдя, че има такава), които не винаги са понятни. Изобщо, ако имате време, 'поровете' се там - честно казано, учудвам се, че не знаехте за този сайт.

За другите не знам, аз го открих едва преди няколко дена покрай този сайт - http://jessdiary.diary.ru/. Има много препратки между двата. Заметките са наистина удивителни. Това например Five-0. Take off. идея си нямах какво е.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 23:21 от Злата с метлата

# 604
И последно от там - http://fargate.ru/supernatural/content/785 - за тези от вас, които са много сръчни и искат да научат наизуст лицата на любимците си (аз определено - не Mr. Green). Даже Jim Beaver е останал зашеметен при вида на гоблените.

# 605
Туй четиво в "Заметките" е много забавно наистина. Мерси на Импала, че ни открехна. Аз понеже не отбирам много от руски, като попадна на руски сайтове не се задържам много, може би затова досега не съм оценявала това богатство на информация...

Ауу, това с гоблените въобще не трябваше да ми го показваш!!!  Party (Запалена бродировачка съм (поне когато имам време). Сега цяло лято ще го мисля дали да не си ушия едно гобленче с Дийн и Сами...

# 606
За другите не знам, аз го открих едва преди няколко дена покрай този сайт - http://jessdiary.diary.ru/. Има много препратки между двата. Заметките са наистина удивителни. Това например Five-0. Take off. идея си нямах какво е.
Ето я Jess и 'команда' omm

# 607
Е не, това с гоблените просто не е истина!  Shocked А Джес е сладурана на снимката!

Ето от сайта на Джес снимки от партито по повод стотния епизод на Gilmore Girls. Стотното парти на Supernatural не му е било за първи път на Джаред да празнува по такъв повод. Джаред е един млад и зелен на тези снимки  Laughing А ето го сега Sasquatch Laughing Heart Eyes
цък на снимката за голяма

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 23:01 от Злата с метлата

# 608
  • В средата на времето
Who you gonna call? Grinning Wink

И аз попаднах без да искам на една големичка снимка. Дано не се повтарям Laughing

- нали си знаете...отворете я там в отделен прозорец, за да се види както трябва  Laughing Така и не запомних как се слагат снимки, върху които като се кликне и се вижда истинския им размер Crazy

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 20:17 от Izida

# 609
Днес реших да дам шанс на TV7 и тяхната версия на SPN. Ами не е чак толкова зле, като изключим, че са едва на втори сезон, с лош превод, с кофти гласове на дубльорите...
Беше серия 2.20 – с джина. Ако не бяха ловци и професионални спасители на хора и – в последните два сезона – на света като цяло, Сам и Дийн щяха да бъдат обикновени ‘малки хора’, като всички останали. Дийн щеше да е автомонтьор със склонност към битов алкохолизъм, т.е. дори на малко по-ниско ниво от брат си, с когото обаче щяха да са почти непознати. И като се замислих – а това, както знаем, е универсална заплаха (почти колкото Джъстин Тимбърлейк) – разбрах кое е единственото положително нещо в много трудния им живот на герои. А именно, че ако Дийн лежи под някоя кола, то това съм само и единствено АЗ  Twisted Evil  Joy !!!!!!!
PS. Пет поста на една страница, о-о-о да-а-а...

# 610

И аз попаднах без да искам на една големичка снимка. Дано не се повтарям Laughing

Така и не запомних как се слагат снимки, върху които като се кликне и се вижда истинския им размер Crazy

Изи, голямо мерси! Страхотна е снимката и я нямах. Wink И аз като теб не мога да запомня как се прави това с постването на снимки и като се цъне върху тях да стават големи, но не е болка за умиране - аз всички снимки "ги проверявам" по описания метод с цък и пейст в нов прозорец, попадала съм и на огромни Wink

Днес реших да дам шанс на TV7 и тяхната версия на SPN. Ами не е чак толкова зле, като изключим, че са едва на втори сезон, с лош превод, с кофти гласове на дубльорите...

Ами то след така изброените останало ли е нещо, заради което си струва да се гледа сериала дублиран? Аз се отказах от идеята с ТВ7 - предпочитам да си ги пускам на ДВД-то и да си слушам гласовете на момчетата, а не да се ядосвам с нескопосан превод на някой от тв7. За останалото (коментара на епизода с джина) обаче си права. Grinning
На мен ми хареса идеята да видим какви ли биха били братята, ако не беше ловуването и въпреки, че мисълта сутрин да се будиш до... хм Дийн Уинчестър, да закусвате заедно и да отиваш на работа, а в неделя да коси моравата пред къщата не е никак лоша, (мммм... Heart Eyes), все пак като ловци ми харесват повече. А и да добавя само, че алкохолизирането му във въпросния епизод хич не ми се понрави. Grinning
Сами и Джес обаче бяха сладки. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 21:19 от Dana_Scully

# 611
Dana_Scully,
напълно съм съгласна с теб, но като разбрах, че дават сериала по българска телевизия, а аз не го гледам, се почувствах сякаш изневерявам Mr. Green ...
PS. ШЕСТ поста! Спри се, Импала!

# 612
Dana_Scully,
напълно съм съгласна с теб, но като разбрах, че дават сериала по българска телевизия, а аз не го гледам, се почувствах сякаш изневерявам Mr. Green ...
PS. ШЕСТ поста! Спри се, Импала!

Joy Ами и аз от същите чувства за "сякаш изневяра към сериала" се прежалих да гледам два епизода, ама реших да оставя дотам, за да не си разваля хубавите впечатления от любимото eye-candy сериалче. Grinning

# 613
Ето още един прекрасен Лу Уинчестър от мен: http://www.gifsoup.com/view/389811/sam-lucifer-dean-o.gif

А тази сцена от кой епизод е?
Аз ли нещо съм я проспала?!!  newsm78 Невъзможно Simple Smile
Ще съм благодарна да ми споделилте това, което съм пропуснала Wink

Имам и още един въпрос .. Wink
Дано не досаждам..
Има едно клипче, което много ми хареса. Май се казваше нещо от сорта на "Who are you" и немога да го намеря.
Някой го беше пуснал, но..
Ако някой има линкчето запаметено, ще се радвам, ако ми го даде Simple Smile
Благодаря предварително!

# 614
Стела, заповядай: "Who are you" - http://www.youtube.com/watch?v=5b1EPseb54o&playnext_from=TL& … ideos=8Rtr2RLCHFk надявам се да е същото, което търсиш Grinning

Иначе гифчето със Сам и белия костюм е от 4 епизод на 5 сезон - пътуването до бъдещето, което Зак спретна за Дийн, за да му покаже какво ще е, когато брат му се поддаде и каже "Да" на Лукчо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт