Are you watching Supernatural?

• 26 871
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
bicho malo, да ти е жива и здрава принцеската

Аз най-сетне изгледах последните две серии, не ми хареса, че Кас си загуби силите Cry

Днес открих, че освен по тв7 (въпреки дублажа го гледам) сериала го дават по местната ни тв и са вече на 3ти сезон ooooh!. Тази вечер даваха "Dream a Little Dream of Me" -10eп. и е със субтитри  Simple Smile

http://prikachi.com/users/azii/1R.jpg

Лека нощ!

http://prikachi.com/users/azii/2G.jpg

# 616
разбрах кое е единственото положително нещо в много трудния им живот на герои. А именно, че ако Дийн лежи под някоя кола, то това съм само и единствено АЗ  Twisted Evil  Joy !!!!!!!

Ти не че ни го натякваш, ама да си кажеш отново, а?  Wink
PS Вече сме на нова страница - почвай да пишеш!  Grinning

Дийн щеше да е автомонтьор със склонност към битов алкохолизъм
алкохолизирането му във въпросния епизод хич не ми се понрави.
Само да отбележа, че това е нищо в сравнение с пиенето му във втората половина на този сезон. На няколко пъти ни показваха/казваха колко много пие Дийн за да облекчи поне малко "тежестта на целия свят върху раменете му". 

# 617
Dana_Scully: Много благодарности  Hug

# 618
Този прекрасен Кас е специално за Аркади и Дестиел  Hug

Ха, и Джим имал снимка с този плюшовец!  Laughing

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 00:05 от Злата с метлата

# 619
Ауу, много е сладък Джим на снимката с плюшкото. Simple Smile Heart Eyes Ще взема да си ги категоризирам вече тези снимки и да си ги събера, пронoмеровам, прошнуровам (и какво там още се казваше), за да знам къде са ми като ги търся. Wink Голяма бъркотия съм създала на харда - установих, че ни по-малко, ни повече, чукнала съм "засрамващата" бройка от 1500 супернейчърълски снимки. ooooh!

WhistlingТуй дългото ми и предълго обяснение може и да не го четете, края е важен.  Whistling

Все седя и си мисля, че в края на този сезон ни обещаха да ни покажат Бог и все се надявам накрая господин Господ да размисли и да даде едно рамо на Самчо, та да не страдаме цяло лято как ли ще се измъква от клетката... От друга страна, мисля, че Бог все пак ще се появи в последния епизод, защото в Туитър преди време бяха изтекли едни снимки на Миша (които той лично си беше писал, че са от финала на сезона), та на въпросните снимки много ясно си личеше, че Кас отново е взел от някъде медальона (беше му на врата, а снимките съм ви ги пускала, Миша не е със шлиферчето, а е облечен в нещо синьо, освен това около него има и войници) и е успял да намери Бог. Да се надяваме, че ще го завъртят на къмто такава посока (освен ако не са снимали няколко варианта на финала и според зрителския рейтинг да решават кой от всичките да приключи настоящия сезон, кой знае....)
Ще се опитам пак да ги издиря въпросните снимки и пак да ви ги пусна, за да поразсъждаваме до четвъртък какво ли може да се случи (гадаейки само по снимките) Grinning

Ей-тази снимка имам предвид (имаше още 2, но не ги пазя, а Миша само тази фотосесия я е премахнал от своите twitpics, защо ли??? Може би спойлерират?)

Опс, чичо Гугъл пак излезе по-голям от мен и се оказа, че Мишата имал нов филм - Stonehenge Apocalypse(колко умно измислено заглавие, няма що), който започва излъчване от юни тази година. Ето и малко инфо: "When a group of archaeologists dig up a human skeleton near the historical monument of STONEHENGE, an ancient piece of machinery hidden beneath the bedrock is discovered. Not knowing what it could be the workers accidentally trigger the mechanism and start a chain of events that may very well end the world as we know it."
Хората си го чакат даже с нетърпение, по някаква неизвестна поне за мен тв Syfy Channel ще се излъчва: http://www.winchesterbros.com/index.php?option=com_content&t … 5462&Itemid=2 (A дали ще го има в Замундата, нахално попита Дейна?) Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 01:56 от Dana_Scully

# 620
Добро утро!
В това дъждовно, мрачно, депресарско време да ви отчая още повече с възможните прогнози за край на последния епизод. John Kubicek от Buddy TV помислил за няколко възможни завършека и честно да си кажа последния от тях изобщо не ми беше хрумвал.  Shocked Ако Крипки наистина го е решил така просто не знам какво ще правят в следващия сезон. Ето ги вариантите - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/how-will-supernatur … ason-5-36476.aspx.

Специално Добро утро! на градинарките!  Wink

А за Добро утро! на мараканките малко дийнски фенарт: едно, две, три.
И едно наистина настръхващо

# 621
Добро утро!
В това дъждовно, мрачно, депресарско време да ви отчая още повече с възможните прогнози за край на последния епизод. John Kubicek от Buddy TV помислил за няколко възможни завършека и честно да си кажа последния от тях изобщо не ми беше хрумвал.  Shocked Ако Крипки наистина го е решил така просто не знам какво ще правят в следващия сезон. Ето ги вариантите - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/how-will-supernatur … ason-5-36476.aspx.

На последния вариант за край се смях искрено при мисълта как Сам и Дийн се хващат за ръчичка и скачат в пропастта. Тугедър тугедър Joy Макар че от Крипке всичко мога да очаквам. И се замислих каква изненада да ни чака в последния епизод, защото някак си твърде очевидно изглежда това, което да чакаме в него Thinking

# 622
  • В средата на времето
Добро утро Grinning

Аз си плювнах The Thelma and Louise Ending Flutter По-добре така, отколкото някакви захаросани, измислени завършеци...Кас или Боби да се жертват за Сам...айде няма нужда.. Crazy...или пък да излъжат Лучко без никой да пострада - стига, това е Лу все пак, не е кварталният демон.... Crazy А Sam Sacrifices Himself - това вече сме го гледали. И двамата братя се жертваха по веднъж един за друг...Искам нещо различно пък Crossing Arms (само да споделя, че имам много кофти очаквания за последната серия и от сега ми е нервно вече Laughing Crazy)

П.П...оххх, Смърт ми е любимец Heart Eyes Grinning Злата, 10х за колажчето  bouquet

# 623
Друг възможен вариант, за който си мисля е - Сам казва да на Луцифер, но после не може да си върне контрола, появява се Михаил в тялото на Адам и двамата борейки се вкопчени един в друг падат в капана. Така Дийн ще трябва да спасява двама братя следващия сезон.

# 624
  • В средата на времето
Друг възможен вариант, за който си мисля е - Сам казва да на Луцифер, но после не може да си върне контрола, появява се Михаил в тялото на Адам и двамата борейки се вкопчени един в друг падат в капана. Така Дийн ще трябва да спасява двама братя следващия сезон.

И това ми харесва Peace Или идва Бог, наритва и Мишо и Лу с думите "Писна ми от вас двамата, с вашите боричкания, човек една отпуска не може да изкара на спокойствие" ...след което се възнася сред ярки светлини, гръмотевици и други пироефекти  Crazy Joy

# 625
разбрах кое е единственото положително нещо в много трудния им живот на герои. А именно, че ако Дийн лежи под някоя кола, то това съм само и единствено АЗ  Twisted Evil  Joy !!!!!!!

Ти не че ни го натякваш, ама да си кажеш отново, а?  Wink
PS Вече сме на нова страница - почвай да пишеш!  Grinning

Злате-е-е, Злате,
Докъде ще стигнеш с тази ревност Laughing ? Много интересно, ‘начи, когато останалите Мараканки или Градинарки пишат за безкрайни целувкови дубли, тренировки, къпанета и т.н. полезни дейности, нямаш проблем. А когато аз напиша нещо за законно полагащата ми се маУка частичка от Уинчестър дуото, веднага ‘подскачаш’... Не може така – споделянето е трудно нещо, но неизбежно Joy ...
За финала – очаквам/дано да ме изненадат Wink Praynig .

# 626
Моето мнение е, че Сам ще се събере с Луцифер, след много борби и драма ще успее да го закара в клетката, Бог ще изкара Сам от него и двамата братя ще могат да се върнат към ловенето на дзверове.
Просто не виждам вариант, в който Сам няма да се жертва, защото това е неговото изкупление. Сам оплеска накрая нещата и той трябва да се жертва, за да изкупи вината си. Освен това няма начин да не ни покажат как в един човек, у когото има и добро и лошо доброто в крайна сметка надделява Laughing

# 627
Злата: Накара ме да се усмихна с твоето "Добро утро" Simple Smile
Благодаря!

Момичета, ще си правя чашки с нашите хора, обаче немога да избера снимки  Shocked
Всички ми харесват! Но немога да си направя толкова чаши  Laughing

Може ли да помоля, всяка от вас, да си покаже любимата снимка на братята заедно?
Благодаря ви Wink
Лек и успешен supernatural ден Wink

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 10:36 от Stella Winchester.

# 628
Или идва Бог, наритва и Мишо и Лу с думите "Писна ми от вас двамата, с вашите боричкания, човек една отпуска не може да изкара на спокойствие" ...след което се възнася сред ярки светлини, гръмотевици и други пироефекти  Crazy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

когато останалите Мараканки или Градинарки пишат за безкрайни целувкови дубли, тренировки, къпанета и т.н. полезни дейности, нямаш проблем. А когато аз напиша нещо за законно полагащата ми се маУка частичка от Уинчестър дуото, веднага ‘подскачаш’...

Именно в тази фраза е проблема. Всички останали сме с равен старт при домогването до вниманието/телосложенията  Wink на двамата братя, само ти си с отдавна утвърден статут на постоянна и незаменима спътница на сем. Уинчестър. И всички знаем, ако трябва да избират момчетата кого ще предпочетат. Споделянето наистина е трудно нещо, с което аз не се справям много добре, така че ще ме извиняваш, ама ще си ревнувам.  Wink Laughing

# 629
Здравейте, аз да си призная, от така предложените евентуални финали, най-много харесвам Thelma and Louise варианта. (Пък и момчетата вече май са споменавали, че така предпочитат да си идат, вместо да се бият като Лу и Майкъл).
Ще устискаме до петък, ще видим.
Иначе като си го знаем Крипке каква е гад подмолна, едва ли можем да очакваме Lived happily ever after - няма Supernatural-ски край на сезон, който да е завършвал така и няма да има Mr. Green

Или идва Бог, наритва и Мишо и Лу с думите "Писна ми от вас двамата, с вашите боричкания, човек една отпуска не може да изкара на спокойствие" ...след което се възнася сред ярки светлини, гръмотевици и други пироефекти  Crazy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

Е това пък много кефи, що й се смееш на Изида? Grinning И на мен ми се ще тъй да завърши, ама едва ли Grinning

Общи условия

Активация на акаунт