ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 24 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте ,има ли мами с деца в Руското училище/зад опашката на коня/ на Шишман?
отзиви?

Щерка ми завърши това училище преди 4 години. Има си кусурите, но като цяло съм доволна. Научи руски добре - дори ходиха за награда в Москва на разноски на Лукойл. Wink Сега работи с английски и френски, но с удоволствие чете руски автори в оригинал. Влезе психология в СУ по първо желание без нито един частен урок. Намери си прекрасни приятели, с които продължава да се среща всяка седмица.
Дали е елитно училището - не знам, но за щерка ми беше чудесно място, където тя придоби самочувствие и повярва, че може да управлява живота си.

# 61
  • София/Осло
ooooh! Кога изписахте толкова много   Joy Joy Joy Joy Joy

Докато те чакахме  Joy
Отсега се редя за снимки от Евровизия!! Peace
Оо ще , ще..наточила съм се яко....ще гледам честичко да прескачам до нашата група и ще ви снасям пресни, пресни....новини и снимков  маТРиал Laughing
Само да спре тоз вулкан дотогава  Joy Joy Joy Joy

# 62
  • България
Глупава и руса- JoyНаистина ли не мога да изляза в Гърция с настоящата си карта?

Ирина Б., ако картата ти е валидна, можеш да пътуваш с нея в Гърция, но ако срокът й е изтекъл /както е в моя случай   Cry/ - нъц! Важат служебно още 6м само в БГ, но пък можеш да ползваш валиден задграничен паспорт ако имаш.
 Запозната съм обстойно с валидността на документите ми покрай честите ми захождания до Загреб.

# 63
  • София и там където не се пуши
Абсолютно Софи е права, исках и аз това да напиша, но нещо имате ли проблем да си зареждате кирилицата от форума. Вчера трудно, днес почти не иска. Аз нещо отдавна имам проблем с кирилицата на компютъра си и сега пиша другаде и копирам в поста.

Та моята  ЛК изтича август и нещо съобщиха, че още 6 месеца можела да ми важи тук в България, та ще си седа дома – не ми се чака на опашка. Книжката ми ноември 2011. Дано да няма опашки.

# 64
  • България
 Dorothy , благородно ти завиждам Simple Smile. Шофьорската ми книжка също изтече и сега ме чака едно полудневно висене пред кабинета на ДжиПи-то....

# 65
Момичета, много съм зле.
Благодарение на коментарите тук, току що с ужас установих, че шофьорската ми книжка е изтекла преди година.

# 66
  • България
Фран, радвам се, че сме те извели от зоната на здрача!   hahaha

# 67
Добро утро!
Виж кой се е появил - rosisd!!! Добре дошла отново сред нас! Поздравления за твоето момиче! smile3501
За съжаление аз няма да мога да се похваля с нещо подобно за олимпиадата по математика.  Weary Представянето ни е пълно фиаско. Но съм уверена, че ще имаме участници на национален кръг в лицето на Пеши, Камен и Лили.

rosisd, вместо да ни кориш за скромните ни срещи, ела и се включи. Ние загряваме за нещо по-съществено в скороо време (надявам се)

Франhahaha Joy

# 68
Наистина е смешно. hahaha
За радост ЛК ми изтича 2013 г.
В Клюкарника имало цяла тема за младите шофьорки. Е, аз отдавна не съм от тях.

Така както сме я подкарали, тази тема ще е последна за...седмицата. Joy

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 10:08 от Фран Джонсън

# 69
  • София и там където не се пуши
Аз се считам за млада  Joy , проблема с книжките е че много народ имаше право да си поднови без медицинско книжки тогава и да речем те важаха за периода на старите книжки. Сега полицаите с радост търсят такива, дето не гледат и не помнят    Joy . Ми смешно си е, особено си представям физиономията като те спре полицай и той ти намери грешката.

# 70
  • През девет земи в десета
Уф ,чета,чета,много неща искам да напиша и накрая ми се изпарява ентусиазма.Тази тема определено няма да е последна. Laughing
Имаме си и ние такъв мотопед,но с двигател и не го даваме на Гого все още,догодина,сега само го съзерцава в гаража.

Ирина вземи си за всеки случай задграничен паспорт ако имаш,че не се знае на кой какво ще му хрумне.

Отивам да си погледна личната карта и книжката Mr. Green

# 71
  bouquet  на всички отговорили ми за руското у-ще....
подозирам че след 10-15 год. само 2 ще са основните езици за установяване на добра работа руски и англ. другите ще са + но не задължителни newsm78

# 72
Засрамете се де  Joy

Следя си стриктно сроковете и на книжка и на лична карта.
Мотопед -не.
Евентуално велосипед. И фитнес ще си правят. Нали са госпожици. НЕ ща висящи от мотопеда задници  Laughing

Дами - имайте повече доверие на децата си  Embarassed  Joy

# 73
  • София
IrinaB, ako e validna kartata - nqmash nikakyv problem i ne ti e nujen pasport! Peace Az snoshti pytuvah i v momenta sym v Gyrciq.Poneje chestichko pytuvam po marshruta, zabelqzah che poslednite dva pyti reisyt minava tranzit prez BG granicata i proverkata na kartite se pravi usporedno ot BG i grycki granichen slujitel  ot gruckata strana na granicata, t.e v moq sluchai na Promahon.Syvsem doskoro beshe malko po-inache,  proverqvaha se dokumenti i na dvete mesta. :peace:Priqtno pytuvane ti jelaia i izvineniq za latinicata! Blush

# 74
  • София
За езиците говорите - преди малко звънят от чужбина и господина ме пита - говорите ли английски. Отговарям - да, но малко. А руски - същия отговор. Той ми заговаря на руски, а на мен едни английски фрази ми идват на езика. Отговорих му някак на въпросите, но още ме е срам от себе си. Така че съм съгласна с твърдението на pinko. Всъщност зависи от сферата на дейност. Ужасявам се само, че руски са ни набивали дълги години в главите, а аз в момента не мога да си изтикам нищо от паметта (учила съм си много старателно навремето и се справях). В тази англоезична медийна среда руския съвсем изчезна. Но се вземам в ръце - отивам да уча - какво ли?

Общи условия

Активация на акаунт