Държавна детска кухня - София

• 172 701
  • 426
  •   1
Отговори
# 240
  • София
имат си плюсовете...аз примерно  заешко и агнешко никога няма да седна да готвя, пък там даваха Simple Smile
и от към разнообразие не  съм се оплаквала, т.е. поне 2 седмици като заглавие нищо не се повтаряше...

# 241
  • софия
За мен по-добра от държавната кухня няма.За синът ми използвах услугите й и бях безкрайно доволна.Но сега нямат свободни места и не мога да запиша дъщеря ми.Вземам й частна кухня и съм много разочарована.Тази седмица е един от десертите намерих половин костилка от череша,по-точно щерката я изплю.А в петък пък дадох на синът ми  рибното меню и детето се натрови. ooooh!
В държавната кухня за две години,никога не съм се сблъсквала с проблеми с храната.

# 242
Момичета, можете ли да ме ориентирате за държавна детска кухня близо до нас и какви са таксите.

В Свобода живеем, до нас е 15ОДЗ и 171ЦДГ.

Колко време предварително се подават документи, и какви?

Според списъка на СО, в 171 ЦДГ се раздава храна от кухнята майка в Западен парк.
Ето координати, обаждаш се и питаш: кухня майка "Западен парк"
ж.к. "Зап.парк", ул."Суходолска"№2
 тел: 822-90-58

Момичета, оказа се, че пункта в Свобода не работел от две години вече.

Къде да намеря информация за кухните и техните пунктове в кварталите?

# 243
Има ли други отказали се от ДК деца на възраст около 3 години?Напоследък изобщо не иска да яде храната от кухнята, вечер все налита ва разни полуфабрикати като кюфтета и македонски наденици.Получава се така, че през последния месец само храна хвърлям, затова взех решение да взема купони само за половината месец.
И от други майки съм чувала, че окото 2.5-3 години децата не искали вече да ядат от ДК.И при вас ли е така?

# 244
silvanchence, тук
и тук

Гита, 3-годишно е вече големичко за кухня. Готви ти най-добре.

# 245
  • София
щом не иска готви ти вече...
аз някъде около 3 спрях да взимам, защото тръгна на детска градина, но иначе си ги ядеше с кеф...но и всяка вечер полуфабрикати...малко в повече идва...

# 246
Отскоро сме на държавна кухня. Не мога да опиша колко сме доволни. Храната е като домашно приготвена. Няма общо с частните кухни, които освен по-скъпи са и по-не качествени. Детето ми яде и домашна храна (от общата, не му готвя специално), и храната в яслата, и кухнята харесва.  chef

# 247
Здравейте, искам да попитам има ли мами от Варна, ако може да дадат отзиви за кухните в нашият град. Моето бебе е почти на 6 месеца и не ми е ясно кога трябва да го запиша и какви документи са необходими. Благодаря предварително, на отговорите ви  Hug

# 248
pocoloco1, попитай в тази тема най-добре: Държавна детска кухня във Варна

# 249
Sourcherry благодаря за бързият отговор  newsm51 newsm51 newsm51

# 250
  • Варна
Здравейте, искам да попитам има ли мами от Варна, ако може да дадат отзиви за кухните в нашият град. Моето бебе е почти на 6 месеца и не ми е ясно кога трябва да го запиша и какви документи са необходими. Благодаря предварително, на отговорите ви  Hug

Здравей поколоко1, точно преди два дни се интересувах по този въпрос , условията са :

- детето да е навършило 10 месеца
- копие от акт за раждане
- бележка от личният лекар на детето че няма установени алергии
- заявление което се попълва на място

записванията са от четвъртък до четвъртък , храната за почивните дни се взема от окръжна болница , в останалите от пунктовете по места

Единственото което забравих да питам е стойността на купоните за седмица  Mr. Green

# 251
От една седмица сме с Емил на държавна кухна на ул. Гинци, много сме доволни. Папка си яденетата детето, че и каката намазва. Това, което аз забелязвам, сравнявайки с частната кухня, е че няма нишесте или брашно в манджичките за сгъстяване. Това най-ме дразнеше мен. Правят застройки, но това ми е по-малкото зло, храната е почти като у дома готвена, номного наситно нарязана и без черен пипер и (много) сол. Ех, ако можеше така, както сме доволни от тях, да вземата да ни приемат там в яслата им.......но, да не се отплесваме, що за нереални мечти  Mr. Green Mr. Green

# 252
libra мерси за инфото Hug

# 253
За дъщеря ми ползвах частна кухня, защото ходех на работа, на детегледачката не й беше удобно да ходи и да взима всеки ден храна. Сега със сина си много се чудя. Виждам, че има доста положителни отзиви, ще пробвам. Иначе тук в Люлин, където живеем, кухнята се слави като много добра. Родителите са доволни. Само неудобно е, че те карата да събираш бурканчета, това според мен е излишно. Трябва да има опция да си закупиш или заплатиш бурканчетата.

# 254
Трябва да има опция да си закупиш или заплатиш бурканчетата.

Това е опцията - отиваш на пазара, купуваш 30 буркана и още толкова капачки и си готова.

Общи условия

Активация на акаунт