Дайте съвет за замразена кърма!

• 545
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, мили майчета!Искам да ви попитам какво да направя, за да не се развали замразената от мен кърма в саморазмразяващ се хладилник- фризер, защото ни предстои спиране на тока от 8 часа, поради профилактика.Всякакви съвети ще са от полза.Благодаря предварително!  bouquet

# 1
Здравей,не би ли могла да помолиш съседите да ти услужат с малко място в техния фризер? Или познати в съседен блок,ако ще спират тока във вашия и варианта със съседите отпада. Или някое заведение,в което имаш познати?
Надявам се да съм била полезна,успех  Simple Smile

# 2
Здравей,не би ли могла да помолиш съседите да ти услужат с малко място в техния фризер? Или познати в съседен блок,ако ще спират тока във вашия и варианта със съседите отпада. Или някое заведение,в което имаш познати?
Надявам се да съм била полезна,успех  Simple Smile
Мислила съм за тези варианти, но не става.При това целият фризер, който е от три нива е пълен с кърма.Незнам дали може да я замразя на ново след пускането на тока ако не се е размразила много?

# 3
Аз мисля, че ако през тези 8 часа не отваряш фризера температурата вътре ще се запази.

# 4
Аз мисля, че ако през тези 8 часа не отваряш фризера температурата вътре ще се запази.
Дано е така, защото не ми се изхвърля кърма.

# 5
Хладилниците и фризерите могат да поддържат нужната температура определен период от време и при спрял ток. Времето е различно при различните марки. Ако си пазиш книжката към хладилника, погледни там - трябва да пише.

# 6
не отваряй фризера 8 часа. Милсля, че няма да има проблем!

# 7
funny  и svetkavitsa, благодаря ви за отговорите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт