ПОМОЩ! Моето бебче ме напусна минути след като се роди..

• 10 410
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Polly-Wolly, frej, svetlana_78Hug Hug Hug

Мили майки, благодаря ви за подкрепата..

# 31
  • София
 Cry

# 32
Здравейте на всички мами,на мен също ми се случи само че моето ангелче живя няколко часа.Макар ,че ще ши да бъде трето дете в семейството аз и  моя съпруг  много тежко го преживява ме и не знам дали въобще ще ни мине някога.Четох много във форума и разбрах че има много такива случаи точно от където съм  Бургас.За мен е лекарска грешка но както знаем осъден лекар няма.Половин час преди да ме качат в операционната всичко беше наред.Детето ми се е родило изплакало но се е отпуснало и започнали да го реанимират но за съжаление нищо неможаха да направят нашите Бургаски лекари и така живя няколко часа ,а казаха че се е подобрило но в 12ч.  ни казха съжеляваме и това става в частната клиника във Ветрен.И започнах ходене по мъките ходих в София в генетичнта лаборатория в "Майчин дом"и там като ми видяха докуменните от отделението от аутопсията на детето се оказа ,че много неща се губят.И ни казха това е инцедент и не сте първите които идвате с такива документи и то от Бургас

# 33
mariqna Neichevaмного съжалявам за загубата ти,като прочетох постта ти ме обзе мъка,че има още една майка,изгубила рожбата си ,но и се ядосах,как може в 21 век при толкова апаратура и нови технологии да продължават да умират  здрави дечица и то заради някой некадърник,който не знае какво да прави,но продължава да се нарича лекар!За такива хора и затвора е малко наказание,дано Господ ги накаже някой ден! #Cussing out

# 34
Да точно така защото и на другия ден пак почина дете точно там и се оказа че май много бебета умират там.Точно защото са същите лекари от МБАЛ -Бургас и вече напълно се доказва за тяхната некадърност

# 35
  • Варна
Марияна Нейчева,  Hug!
Много съжалявам за загубата на твоята рожба  Cry...  Flowers Rose Flowers Rose
Няма думи, които да ни накарат да се чувстваме по-добре след загубата на бебчетата ни. Аз чувствам, че частица от сърцето ми е изтръгната.. Дано  намериш сили да продължиш напред.
А за бургаската болница наистина съм чела ужасяващи истории  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire.. Няма ли кой да въздаде справедливост на всички тези самозабравили се некадърници, чиито нехайни действия или бездействия са погубили, човешки животи...

# 36
Даже съм сагласна и дриги майки чийто деца са погубени да потърсим някаква справедливост  или по точно да на правим така,че да се даде някава публична гласност за да предпазим други родители.За да не страдат като нас.

# 37
Предлагами Ви на всички майки ,които имат сили да отидем даже и при някоя медия.Ако сте съгласни ми пишете.Лично аз и съпругат ми звънях на господарите но нищо ако искате ще се обърним към други медии.За да разберът всички как си играят с живота на нашите деца.

# 38
  • Варна
2 месеца без моето бебче... почивай в мир, мило мое момченце! Дано си на по-хубаво място!
 Flowers Rose Flowers Rose

# 39
Q-T ,  Sad Hug  аз силно вярвам,че са добре там, където отиват след кря на така краткия си земен път.

Mariqna Neicheva , мога само да изразя съжалението си,че още едно майче се присъединява към нас.

За съжаление това е поредната грешка на бургаските лекари.  #Cussing out

# 40
  • Варна
svetlana_78 ,  Hug Hug Hug
Дано си права, Светлана! Дано нашите рожби са добре и ни се усмихват от някъде.. Искам да вярвам...

# 41
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
     Q-T приеми една голяма и силна  Hug и съжалявам, че и ти си една от страдащите майчици.

# 42
  • Варна
     Q-T приеми една голяма и силна  Hug и съжалявам, че и ти си една от страдащите майчици.

Мила, tutulina, благодаря ти за милото съобщение!  Hug

# 43
Q-T ,съжалявам за загубата ти,мила майчице!Прегръщам те силно и за съжаление знам как боли!!!
Кураж и сила,толкова са нужни на всяка една от нас,ангелските майки...макар че и аз се лутам и раната в сърцето все повече боли!!!
За нашите ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 44
za 3 godini zagubix 3 bebeta.s parvata si br.bliznaci.imala sam problem za koito ne sam znaela.opravix go i kogato vs. be6e nared,zab. otnovo i go zagubix v 9mes na termin.vapreki 4e sam silna i se darja nemoga s dumi da opi6a kak se 4uvstvam i jiveia.samo tuk moga da sre6tna razbirane.pojelavam kuraj i sila na vs. kato men jeni zagubili decata si.4uvstvam se ograbena.vse edno niakoi mi e iztragnal sarceto. Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт