Мъж телец

• 124 344
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
по скоро имах предвид, че много като се напъваш нещата да стават добре и много мислиш и оглеждаш от хиляда страни не е здравословно, няма кой да го оцени а и рядко можеш да предвидиш реакцията на отсрещната страна. когато двама души са заедно и полагат усилия да съхранят връзката си интересна и вълнуваща, но без излишни драми и напъни (когато е ясно, че няма смисъл) нещата някак си от самосебе си вървят пооочти в правия път Peace

# 691
Не се напъвай много, защото от много раздаване накрая оставаш ограбена и наранена душица.

# 692
Минаха вече 2 седмици откакто се видяхме с моето теле и от тогава никакъв не се е обаждал. Ей тва ме дразни-никакво развитие, ако уговоря една среща после не се знае кога ще има втора. От толкова чакане ми се отщя всичко вече.

# 693
Нема се плашиш  Crazy! Подбутни го малко... ама леко да се усети! Но не го насилвай, че ще ти се опъне Wink

# 694
Е как да го подбутна? Дай някакъв съвет, щот аз нищо не мога да измисля. Даже съм решила, че повече няма да го търся и ако ме потърси едва другата година го разкарвам от живота ми. Няма да си пропилявам живота в загубена кауза-ще уреждам аз 2 срещи в рамките на една година. Писна ми! Close Anaximandra и добре ако не го подсетя няма ли да ме потърси? Обясни ми защо е необходимо това подсещане, за да види дали съм постоянна ли, дали мн го искам, или какво?

# 695
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Според мен, ще направи всичко, ако е сигурен в теб...  аз бих го потърсила

# 696
  • Разград
Е как да го подбутна? Дай някакъв съвет, щот аз нищо не мога да измисля. Даже съм решила, че повече няма да го търся и ако ме потърси едва другата година го разкарвам от живота ми. Няма да си пропилявам живота в загубена кауза-ще уреждам аз 2 срещи в рамките на една година. Писна ми! Close Anaximandra и добре ако не го подсетя няма ли да ме потърси? Обясни ми защо е необходимо това подсещане, за да види дали съм постоянна ли, дали мн го искам, или какво?

Остави го сам да те потърси.Ако изпитва нещо към теб-ще те потърси,а ако не изпитва-всякакви побутвания са излишни.

# 697
всъщност, най- важното е да си естествена...какъв смисъл има да спечелиш човек, с когото няма да си пасвате, а ако се разминавате, когато ти си си ти, тогава няма сми

# 698
".какъв смисъл има да спечелиш човек, с когото няма да си пасвате, а ако се разминавате, когато ти си си ти, тогава няма смисъл"
Да, ето това е истината, с която може да се спрат тези въпроси тип : "какво да направя"
Другото е насила,а не може да се живее цял живот на сила Simple Smile

# 699
И аз мисля да оставя на него пълната изнициатива, пък каквото ще да става! Wink А иначе за тва дето някои разправят, че трябвало да бъда себе си-съм напълно съгласна, но не виждам нищо лошо да намериш правилния подход към някой, който харесваш. Simple Smile Всеки го прави! Wink Щото понякога готини хора се разминават ей така за някви простотии...

# 700
Според мен няма "химия" при вас ,пък ти го търси подхода и после ще търсиш следаващият подход ,как да се разбираш с него:)
А ,и без да се обиждаш ,ако си твърдоглава и си знаеш само твоето мнение и не се вслушваш в чуждото ,за какво питаш ,като вече си знаеш отговора и сама

# 701
Ох, аз имах предвид друго- ако нямаш търпение да го видиш, просто му се обади ... бъди себе си и прави това, което искаш и тогава виж какви са му реакциите ... няма смисъл да гадаеш върху хипотетични ситуации , да се терзаеш какво би си помислил...направо провери

# 702
Браво на "Зoуи". Много ми харесва как разсъждава и аз мисля така ,въпреки че  си е трудно да бъдеш себе си,колкото и лесно да звучи от страни.

# 703
Става дума да си постоянна, това се харесва на телците ( поне колкото съм чела и ми е било казвано от други телци). Разбира се, че трябва да бъдеш самата себе си - че ти би ли се харесала ако си някоя друга?  Wink
Не става дума да го натискаш младежа, а просто да напомниш за себе си и че имаш желание да се видите Simple Smile Ти си го познаваш добре от колкото ние тук във форума - така, че как точно да стане - прецени сама - дали ще е кино, театър, боулинг или да играете джаги някъде  Crazy .... подхвърли му идеята и го остави сам да реши Wink
И не гарантирам, че това е най-прекрасния съвет, който получаваш - просто се поставям на твое място и ето така бих постъпила аз.... има и телци дето тичат след жената, но има и някои които се правят на тежки Simple Smile))

# 704
Anaximandra благодаря ти за искрения съвет Simple Smile Ами моето теле не е от много активните, сигурно защото е голям красавец и ми се прави на тежкар. Тича само когато се откажа от него. Нз и аз на какво се дължи, иначе когато го търся, винаги ми отговаря. Винаги! Даже днес си писахме и ми прати една любовна песен Simple Smile Ама пак нищо не каза за среща, и аз си мълча за сега. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт