Мъж телец

• 124 337
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Щом си мълчи - остави така нещата за малко! Моя като си мълчи за среща, но все пак пише, значи няма възможност да се видим ...., е ние сме друг случай, но просто го остави да подиша/пасе Simple Smile . Щом ти е пратил песен - радвай се Simple Smile Има хляб тука Simple Smile Поне аз така бих го възприела, но не скачай в облаците - остави го той теб да завладее, и недей тича от него прекалено бързо ... остави го да те хване Simple Smile Ако те харесва, ще те потърси.... просто напомняй за себе си Simple Smile

# 706
Anaximandra ама ти мн ги разбираш тия телци! Wink Страшна си! Като се чухме с моето теле само ми подхвърли, че кракът му е контузен и трябвал да се възстанови. Тази седмица нали играха мач и го удариха мн сериозно в глезена. Sad Ох нз може би и аз съм трудна. Вярно е, че понякога мн му бягам. Той ми е казвал даже- "Ти все бягаш! Бягай тогава! Това го можеш най-добре! " Sad Ама не ме разбира това теле, че ние близнаците не обичаме да се измъчваме дълго и като видим, че някой не проявява интерес се отказваме. А той иска да съм търпелива към него и да го чакам,но на мен ми е адски трудно, щото влагам мн чувства. Sad

# 707
Както се вика - на чужд гръб и 100 тояги са малко.... т.е. съвети мога да давам, но на практика нещата са маааалко по сложни и не така лесно приложими. И аз викам "Бягай!" .... , но ела да ме видиш как и аз си търся моето теле, поради щото и на мене ми е трудно да бъда далеч от него. 
Той твоя ти е казал причината - не се чувства добре и по-добре е да си почине и възстанови. Бъди мила и добронамерена, ако покажеш нетърпение просто той ще те остави сама да тичаш напред за където си тръгнала, а той ще си пасе на ливадката  Crossing Arms  Laughing
Чела съм много из форумите и разни коментари за телците, но хич не смея да твърдя, че съм успяла да им влезна в ритъма. Най-близките ми приятелки са телец - цели 3 мацки - крави Simple Smile Едната редовно ми напомня да съм търпелива..., та покрай тях научих за телешките номера , успях да го опозная и макар жените да се различават от мъжете телци - имат общи схващания за живота и тогава някои неща ми просветнаха - те наистина трудно загряват, дърпат се назад ако ги насилиш напред, имат си комфортна зона от която трудно излизат и по-добре ти да влезеш в нея, грижовни са към близките си и приятели, трудно би ги впечатлила ако им въртиш номераи вдигаш скандали и т.н. Това са моите наблюдения.... ако някой може да допълни нещо - да заповяда! То и без това на предните страници нещата вече са казани - но повторението е майка на знанието, а навика води към свикването и т.н. (п.с. а аз самата съм асц. Телец) .... Търпението ми си е баш телешко, чак аз сама на себе си се дразня,че позволявам да ми се качват на главата  newsm78

# 708
Мен жените телкини не ме кефят-имам една приятелка пълен егоист, потайна, нищо не можеш да я питаш и така с годините се отдалечихме, щото няма какво да си кажем вече. Мъжът телец е друго! Simple Smile Внушава стабилност, сигурност...Разбираш ме за какво говоря? Ако знаех, че гледа на мен само като на приятелка щях да се оттегля, не за друго, ами да си предпазя чувствата. Точно тва ми е проблема, че не мога да го разбера дали ме харесва като жена или просто е приятелски настроен. Искам да знам, щото и пред това след тая година той заминава някъде в Западна Европа. И после не искам да си ближа раните Sad Лошото е, че все ми ги подхвърля някви. Наскоро ми беше казал-"оле като завършим тая година всеки ще поеме нанякъде, какво ли ще стане". Ей така все ги дрънка, все едно му пука. Толкова години сме колеги не се сети за мен, чак сега ли? По някой път имам чувството, че всико е самонавиване от моя страна и аз си създавам картините. Дано не бъркам, че вече май е късно да се отказвам. Мн съм влюбена!!!

# 709
"Разбираш ме за какво говоря? Ако знаех, че гледа на мен само като на приятелка щях да се оттегля, не за друго, ами да си предпазя чувствата. Точно тва ми е проблема, че не мога да го разбера дали ме харесва като жена или просто е приятелски настроен."

Ако го целунеш ще разбереш за настроението Simple Smile,ти се държиш приятелски той отвръща със същото.Капиш? Simple Smile

# 710
ps1, още колко време ви трябва на вас двамката? С тази скорост,с която се случват нещата при вас, и колкото често излизате на срещи, май няма да ви стигне времето да се обясните. Остава ви малко време и после завършвате. Трябва вече той ако играе някаква игра на търпение и чувства с теб, да престане. А ти може би,да вземеш нещата в свои ръце(не веднага де). Защото докато се наканите да излезете, докато стигнете до сладките думи, гушкания и целувки, да не говорим за секса и за това кой е влюбен, ще сте вече завършили. И ще трябва да си ближеш раните,за съжаление. При теб има много важен фактор- времето до завършване.

# 711
Ей ,за тва я обичам зодия Лъв (ако не бъркам) Simple Smile направо ми стопли душата с това категорично изказване,жива и здрава  ; И аз това казвам,ама няма кой да слуша  

# 712
Е добре защо аз трябва да го целувам първа? Все пак сме колеги и ако не се получат нещата после ще ми е тъпо да се разминаваме по коридорите. Аз обичам мъжа да е пръв!

# 713
Просто го предразположи да го направи той пръв Simple Smile
Попринцип да кажеш на някой - харесвам те, не е много трудно ,и не губиш нищо,като не стане край повече няма да се чудиш поне ,дори само за това си струва да пробваш .А ти много неща можеш да обичаш ,а той  да обича други.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 23:32 от bcdd

# 714
даааа,понякога сме  много крайни в решенията си

пс1, разбери къде е асцедента на телето ти, щото неговото е за бой вече. или поне рожд, дата и час, ние ще видим.

пс1, по-добре да си опитала, да те е отхвърлил и да ти е тъпо като се разминавате,но ще знаеш че си опитала. Ако не, ще се влюбваш все повече,защото човек желае това което няма и което му бяга, той ще прдоължи да не прави нишо към теб, ти също, ще завършите,той ще си поеме пътя нанякъде, ти надругаде, и ще съжаляваш че нищо не си направила, и сърцето ти ще е много по....ще страдаш повече. така мисля аз.

# 715
Е, добре ама аз какво съм виновна, че така бавно се уреждат срещите. Аз си имах мое виждане за развитието на нещата между нас. Очаквах да сме се видяли поне още 3 пъти до сега. А сега ако до Коледа уредим някакво излизане ще е голям напредък. Мн ясно, че ако се виждахме по-често щях да направя някаква крачка на сближаване, ама като се виждаме толкова рядко Sad Не мога така да пришпорвам нещата. Рано ни е още за целувки. Та ние сме излизали само два пъти. Но иначе като се видим тоя път ще направя някакъв жест на физическо сближаване. Имам чувството, че той нарочно отлага срещата, защото иска да се насъбере напрежение в мен (т.к. вижда, че не се държа интимно с него) и мн да го желая и като се видим да му се нахвърля  Laughing

# 716
не виждам какъв е проблема, че не си уреждате срещи. Ти искаш, ок, той иска, ми ок, колко му е. И двамата сте студенти, не работите, вечерите ви са свободни, не сте семейни,че да не можете да излезете... единия ако не може днес, другия утре, на по-следващия ден ще сте свободни и двамата(образно казано). Още не ви е почнала сесията. ...Защо да не се видите някоя вечер? Има контузия,ще кажеш. Тя е от скоро, а преди нея какво имаше? сливи в устата,че не те кани ли?  И като има контузия, какво, само в къши ли си стои; все ходи на лекции, до магазин, на бира с приятели....защо не и на заведение с теб? Или пък можеш да го видиш у тях на гости-пица, филм(и нищо повече).

# 717
Оле chopi ти направо ме разби Wink Опасна си! Еми явно е имал слива в устата човека какво да ти кажа. Нали знаеш когато не искаш нещо хиляди оправдания ще си намериш да не го направиш, и една причина да го направиш, ако го искаш! Wink На момчето не му се излиза с мен, това е! Wink Няма какво друго да е!

# 718
Щом вече установи причината ,проблемът е решен ,вече не се тормози и си живей спокойно

# 719
Моля вии,спешно ми трябва помощ за един телец..Значи вече учим заедно 3 месеца още от началото само ме гледаше,но най-голямата крачка беше да се запознае с мен и оттогава само ме гледаше като дори не ми казва здравей,аз веднъж му казах той се усмихна свенливо и това беше.Един ден ме глед,а на другия въобще не ме забелязва..Миналата седмица пак ме гледаше,но аз 1-2 секунди и аз го поглеждам и не мога повече защото ми се струва някакси нахалнорда го зяпам така втренчено..както той мен :Д А Днес и вчера въобще не ме поглеждаше все едно не съществувам..Пък и си имам много съпернички..В характеристиката за него пишеше,че си пада по мили момичета,като  девите(аз съм Дева ,но съм полагала такива усилия да  се държа по-отворено,та се страхувам да не е останал с грешно впечатление..не че съм мн груба.ноо),а от неговия клас също има една Дева която е по-мила и срамежлива от мен и днес го хванах,че я гледаше.Имам чувството,че му е писнало да сме само на етап погледи и ме е забравил и ще се насочи към друга Cry :Д:Д Тааа как да го спечеля защото съм страашно хлътнала..

Общи условия

Активация на акаунт