Мъж телец

• 124 359
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
С вкусна манджа. Не се шегувам.

# 721
Ок като не мога да помогна на себе си поне на някой друг да дадем съвет - Ей, девата - Ти що не идеш при него и просто не го поканиш на кафе...., защото понякога телците не винаги правят първата крачка?!?!?!

# 722
.... Ей, девата - Ти що не идеш при него и просто не го поканиш на кафе...., защото понякога телците не винаги правят първата крачка?!?!?!
Joy ми така де, що не
преминали сте етап запознанство и етап погледи. следват  newsm78 неутрални въпроси,разговори, покана за среща(по-скоро от твоя страна, да не чакаш като пс1 с месеци)...и каквото ти сърце подскаже.  И вкусна манджа може да направиш на малко по-късен етап(ако не можеш,ресторант с вкусни такива).

# 723
Девата е плаха бре, хора.
Как ще отиде при мъж, за да го покани за среща. Тц, няма да го направи.

# 724
Телците не обичат агресивен подход, с тях трябва по-нежно  gydi
 Joy Joy Joy
Като се срешнете в даскалото и вземи си изпусни книжките, той ще ти помогне да ги събереш Flutter и така...................................

# 725
Действай директно, да усети че си заинтересована от неговата особа, но в никакъв случай нахално. Бъди любезна и естествена. Направи така, че да се видите, а после ще усетиш начина... Телето хич не обича някой да му вземе мъжката роля, но имат нужда от постоянно побутване и напомняне.

# 726
сещам се,че преди време се е случвало да "поспорим" с моя кой кого е свалил. аз му казвам ти мене, той, не, ти. но явно си имаше/има химия, както се казва, и от двете страни.

# 727
Е ,той вече го дaва на пълна игнорация,така че се отказвам...Grinning

# 728
  • Варна
ти коя зодия си, че толкова лесно се отказа? или е от еъзрастта Grinning телците са големи чаровници и някак си те карат да се потрудиш за тях, но си струва Simple Smile Peace

# 729
Тя май беше дева....
Виж например ние Стрелците се бием до край, докато не си блъснем главите  ooooh! !!!

# 730
  • София
Тя май беше дева....
Виж например ние Стрелците се бием до край, докато не си блъснем главите  ooooh! !!!

И не си ги строшим, ама качествено  hahaha

# 731
Тя май беше дева....

И не си ги строшим, ама качествено  hahaha

Успокоително е да знам, че не съм само аз в случая  Joy hahaha А има и моменти, когато сам си я трошила и съм продължавала да задълбавам ..... , а това вече е от дълбокия ОПТИМИЗЪМ, който винаги ме е дърпал напред Simple Smile

# 732
Здравейте и от мен!
И аз да се запиша с мъж Телец  Laughing!Моят напълноси отговаряна зодията-важното е да е добре нахранен,много е трудолюбив ( но само когато той поиска,а не аз  Laughing), обожава децата, и съответно и те него.
Относно чувствата не съм много съгласна-той ги изразява много повече,отколкото мен.Но за протокола-аз съм СКОРПИ  Laughing, и то какво.......

# 733
Браво Нана Simple Smile
А как съумяваш да размърдаш своя Телец да направи нещо или да вземе решение?!?! Wink

# 734
С женските номера,въпроса е да го накараш да си повярва,че той е взел решението за нещо  Laughing.
Иначе и ние и досега спорим кой кога е свалил, той продължава да си вярва,че е големия мъжкар   Joy, нека........лошо няма.

Общи условия

Активация на акаунт