Мъж телец

• 124 327
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
В едно интервю Шакира беше отговорила на въпроса "Какъв съвет бихте дали на жените за мъжете?" - Отговор " Оставете мъжете да ви завоюват!" Simple Smile ... Днешната еманципация малко е поразместила ролите, но тук няма нищо лошо да си старомоден  Flutter

# 736
Това, което разбрах за телците е, че са мн целенасочени и находчиви, целеустремени. Знаят какво искат от живота и са страшно решителни за всичко друго, но не и по отношение на любовта Wink Като стане въпрос за любов сякаш не знаят и те какво искат. Simple Smile Лошото им е, че се имат за незаменими и си мислят, че човекът до тях ще ги чака вечно. И докато се решат си държат резервички ей така просто, за да се подсигурят. И все искат да се борят за тях, да им се докажеш и т.н.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 16:15 от ps1

# 737
Хм , интересно .... и това по какъв повод направи такова заключение?  Wink

# 738
Не съм съгласна  Naughty

# 739
Ами това съм го забелязала от мои лични наблюдения. така съм си го изълкувала аз Simple Smile Сега дали е вярно или не, не мога да кажа Simple Smile

# 740
Това, което разбрах за телците е, че са мн целенасочени и находчиви, целеустремени. Знаят какво искат от живота и са страшно решителни за всичко друго, но не и по отношение на любовта Wink Като стане въпрос за любов сякаш не знаят и те какво искат. Simple Smile Лошото им е, че се имат за незаменими и си мислят, че човекът до тях ще ги чака вечно. И докато се решат си държат резервички ей така просто, за да се подсигурят. И все искат да се борят за тях, да им се докажеш и т.н.

Много точно и вярно !

# 741
Явно мъжете Телци са доста различни!

# 742
Едва ли са толкова различни .Според мен ,просто някой хора грешно са тълкува ли, и наблюдавали.
Истината е една ,но всеки си я тълкува различно по негов си начин и си мисли че той е прав

# 743
Нещо замлъкнахте!
Телци има всякакви ... и страшни деспоти, много пресметливи, има и големи душички и много мили.... всякакви са.... , но въпреки всичко има черти, които ги обединяват - земната им принаджленост ги държи много здраво стъпили на нозете си.... вече започвам да разпознавам телците от километри...надушвам ги само с 2-3 изречения и действия Simple Smile

# 744
Само да напомня, че скоро май ще трябва да си направите нова темичка  Wink

# 745
Така е, наистина има доста различни представители от тази зодия. Май си зависи от асцендента и от декадата. Нз наскоро излезнах с едно друго теле. То е по-настоятелно, в смисъл, не му липсва инициатива. Не е нахален, тактичен е, но си ме търси. Даже аз въобще не го търся. Ама аз си харесвам първото теле. То обаче никакво не се сеща за мен Sad Може би телците действат само когато са решени и в случая моето не се е решило Sad

# 746
ps1,
потвърждавам - решат ли се ще го направят..., но ако се пробваш насила нито на тях ще им е кеф нито на тебе ..... веднъж поех инициативата и го натиснах да излезем на вечеря.... еее вервай ми , един такъв изнервен беше, малко негативно настроен .... , обаче друг път като ме покани сам - голямо густо! Simple Smile .... Трябва да се реши!

П.С. Някой да отвори друга тема, но да остави тук линк към новата тема - аз не ги разбирам тези неща, затова моля хората които схващат тактиките на форума! МОЛЯ!  Praynig  Praynig  Praynig   bouquet

# 747
# 748
Anaximandra аз обаче реших, че ако не ме потърси до края на тая година взимам радикално решение и го отписвам от живота си, колкото и крайно да звучи. Дадох ми предостатъчно време, бях даже доста търпелива, което не е в стила ми, защото мислих,че си заслужава. Явно той не ме е оценил. Някой друг ще го направи! Simple Smile Ще го блокирам в скайп и ще го изтрия от фейсбук. Не искам да ми напомня само за себе си. Искам да го забравя завинаги. Ще му дойде като гръм от ясно небе. От мен ще получава само едно колегиално здравей и нищо повече. За него вече ще съм заета и ангажирана и  няма да има възможността да си говори с мен. Това е! Той не знае какво иска! И мн ме дразнят като решиш да ги разкараш от живота си и почват да се навъртат около теб, да напомнят за себе си. МН ги боли. Приемат хората като собствености и ако им избягаш и...

# 749
Ох, момичета, аз виждам, че темата е отмряла, но се надявам някой да хвърля по един поглед. Наскоро се сблъсках с телец, трябваха ми само 4 дена да се привържа, което е изненадващо. Но ето къде идва това НО, много е импулсивен и нервен, и ми даде отбой до следващата седмица, когато се успокои, понеже имал проблеми. Това нормално ли е или просто трябва да свикна с мисълта, че няма да сме вече заедно? Иначе през това време всичко беше като приказка - излизаме, той казва, че му е приятно с мен, и че когато му е добре с някого той остава там... общо взето ме накара да се чувствам единствена, но изведнъж каза, че сме попресилили нещата и има нужда да види какво ще е след няколко дена. Моля ви, не се опитвайте да ме успокоите, трябва да чуя истината. Трябваше ми някой да ме изслуша, а знам че тук са само готини мацки (нямам много приятели, където живея) и има ли някой със същите наблюдения? Знам, че винаги е до човека и не трябва да се уповавам тотално на зодия, но просто това ме хвана неподготвена, не съм свикнала на такова отношение.

Общи условия

Активация на акаунт