Мъж телец

• 125 508
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
А уж обичали лукса! И мойто Теле е едно леко хипарливо - предпочита бунгала и такива работи.
Ти ако знаеш в каква къща спи в ловното му село.......то е по-скоро съборетина....

Като иска да ме дразни, само ме плаши как щял да купи каравана или да ходим на палатки някъде.

Викам - ходи дето щеш, аз и детето-на хотел.

# 241
  • София
А моя сега ме дразни, че няма да купуваме нови мебели, а ще се обзаведем в чисто новия хол с два стари шезлонга, един стар шкаф за ТВ и една още по-стара масичка за кафе! Shocked

А аз иначе съм навита на идеята за кемпер или каравана, която му е стара мечта.

# 242
Още нещо за неопитните с Телците - колкото по му се връзваш за дадено нещо, толкова повече измисля как да те дразни в тази посока. При нас се е стигало до много сериозни ситуации, докато се усети, че просто трябва да...спре. Tired

# 243
 Grinning Crazy Crazy......охххх

# 244
Още нещо за неопитните с Телците - колкото по му се връзваш за дадено нещо, толкова повече измисля как да те дразни в тази посока. При нас се е стигало до много сериозни ситуации, докато се усети, че просто трябва да...спре. Tired

Да определено имат проблем със спирачките, може да ти натяква някаква грешка с часове, с дни, дори и да замълча той продължава ,,,,,,,,,,,,,,, Sick

# 245
колкото по му се връзваш за дадено нещо, толкова повече измисля как да те дразни в тази посока..................... докато се усети, че просто трябва да...спре. Tired
или докатоооо не муууу

# 246

Моят бивш телец точно заради това ме загуби, по-точно това беше една от причините. Ама никакъв усет няма кога трябва да спре да дразни. Е, добре - като не се усещаше, намерих начин да го поотрезвя малко. Миряса, но не за дълго. Не мина много време и като същински самоубиец пак...Не става въпрос да ми е натяквал за грешки - такова нещо нито веднъж не се случи през цялата ни връзка. С друго ме дразнеше. Е, до трети път просто не се стигна...
Наистина са големи инати и до мазохизъм стигат като страдат, но няма да отстъпят. Въпросният бивш и до ден днешен като се видим /случайно/ по погледа го виждам и усещам, че още таи някакви чувства - стои насреща ми, мълчи, почти дума не обелва, само ме фиксира с онзи техен тежък, наситен поглед, който казва всичко...
Що се отнася до луксозните почивки - не че не ги влече, ама са големи домошари и тежки гемии и най-добре в къщи се чувстват.

# 247
  • София
И аз в момента /а по-точно откак е почнал ремонта/ го избивам на мазохизъм и започвам да се мразя.
А при вашите Телета има ли го това - като почнат да работят нещо вкъщи, стават ужасно гадни и заядливи и по-добре въобще да не им се мяркаш пред очите, че не се знае какво ще отнесеш?

# 248
Дилянка това отдавна съм го ,,усвоила'', да стоя по надалече от моето теле когато майстори нещо у дома, става много заядлив и нервозен. #Cussing out
Друго което много мрази е да го питам кога ще свърши с ремонтирането. Laughing

# 249
Ххохоооохооооохоо, дааа, обича да работи - и му се удава - разни дребни ремонтчета, обаче, наистина, почна ли да питам кога и как...
Но казват, че Господ събирал. Ей на , Ласи и аз сме Риби. Умеем да пляскаме на поврхността, но и да се гмуркаме на дълбините, ако е нужно, и да си пазим перчиците от хищници. Mr. Green

# 250
А при вашите Телета има ли го това - като почнат да работят нещо вкъщи, стават ужасно гадни и заядливи и по-добре въобще да не им се мяркаш пред очите, че не се знае какво ще отнесеш?

Нямам преки наблюдения, но едно приятелче телец ми е казвал, че става такъв заядливец...
Значи те си се знаят що за стока са, ама се правят на луди... Whistling

# 251
Е как няма бе, моят сам ми е казвал, че срещу неговите рога с други не трябва да се подхожда. Laughing

# 252
даам, изобщо не се усещат  Tired на 2 пъти почти го зарязах поради тази причина.

# 253
на 2 пъти почти го зарязах поради тази причина.
hahaha ама сидиш с него нали  newsm08 добре дошла в клуба
ако знаеш колко пъти е така "почти" съм го зарязвала  Joy лелеее не моа си спомня кооооолко пъти  newsm78
момичета наскоро ...след 16 г. опит с теле открих нещо с което мога да му влияя ... ами с добро Sunglasses разбирайте го както си искате ... когато възникне проблем му казвам как е редно да се постъпи незвисимо дали ни харесва или не ... и се разбрахме да правим "това което трябва , а не това което ни харесва " .... е трудно е .... но има напредък ...и сякаш  така е най лесно  Wink

# 254
ааа, той си взе поука. не знам как стана, но в крайна сметка вдяна какво (не) трябва да прави. и вече си живея в безметежно щастие  Whistling , но първите години бяха много трудни  Confused поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт