Мъж телец

• 125 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
е да де ... то това е идеята  Wink .... дано да е трайно ... защото имат лош навик да се обръщат на 180 градуса .... а после близнаците били хем така хем инак  smile3532 ... оххх тес зодии  Joy

# 256
  • русе
ааа, той си взе поука. не знам как стана, но в крайна сметка вдяна какво (не) трябва да прави. и вече си живея в безметежно щастие  Whistling , но първите години бяха много трудни  Confused поне за мен.
[/b]

и при мен така само дето все още не мие станало лесно Joy

# 257
Здравейте и от мен в клуба на имащите вземане-даване с мъж телец. Аз съм лъв с асцедент скорпион и луна в телец и по някакво странно стечение на обстоятелствата все на телци се натрисам. Имах много дълга и трудна връзка с един телец, която приключи наскоро, сега пак на такова се метнах и на всичкото отгоре трети се опитва да ме сваля, луда работа...  Rolling Eyes Въпросът е че с този новия сме на хиляди километри разстояние и имахме малка борба по въпроса кой ще си размърда д-то, за да доведем тая работа до някакъв реален завършек и май ще се окаже в крайна сметка, че трябва да съм аз пак. Малко ми писна честно казано все аз да съм двигателя и от предишния ми приятел и със сегашния. Обаче адски много ми разчопли душата това говедо и май в крайна сметка ще се примиря. Иначе е адски чувствен, пише ми страхотни неща, невероятни любовни обяснения, дето даже аз като жена не мога да сътворя.  Laughing Обича да ми рови в мозъка и да ми пали фитилите и адски горд като знае, че успява. Да, наистина много обичат да ги хвалят и да знаят колко са страхотни. За чревоугодничеството вече съм подготвена от преди и тук е така.  Tired Същият домошар, дето не иска да си подава носа навън. Добре че и аз вече съм по-улегнала, а и по принцип не съм от тия лъвове, които обичат чак толкова много да висят по баровете. По-скоро съм от типа дето се разлага мързелиово в царството си. Уфффф! Доскоро не вярвах много на зодии, обаче след т'ва телешко нашествие (имам и много приятели и познати, освен тия двамата), виждам колко типични черти имат и колко са еднакви всъщност. Не знам и аз какво да правя. Малко ме е страх да рискувам, след това предишното ми разочарование. Не знам какво ще излезе. Няколко пъти вече се караме, защото съм страшна кибритлийка по принцип и виждам че това въоще не му се харесва (както и на предишния), обаче не ще да ми каже "марш"  Laughing и да се приключи веднъж завинаги, ами все ме връща с едни такива писания точно на място. В голяма дилема съм какво да правя. Бях страшна луда глава, правила съм доста щуротии за гаджета като по-малка, ама малко остарях (27г) и доста преживях и ми е леко трудно пак да се хвърлям с главата напред и тоя път. Знам че зодиакално сме доста тежка комбинация - много хубави съвпадения, но и много компромиси, трудна комуникация и инат.

@Delusion
, много верни и интересни неща си написала, хубави съвети, за което благодаря, а и на всички останали  Hug Ако може да метнеш някой съвет и тук, ще съм благодарна! Flutter

Така, излях се, благодаря на прочелите ме!  Laughing

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 13:04 от coldasice

# 258
 Simple Smile добре дошла в клуба на лъвиците , запленени от телец. Трудна задача ще е тази връзка  Thinking

# 259
  • София
Малей, лъв с асцедент скорпион и телец! Това е бомба!
Просто не знам как с тия емоции ще разделите трона вкъщи?
Ако можеш да си хванеш някой кротки Везни или Стрелец по-добре ще е.

# 260
Малей, лъв с асцедент скорпион и телец! Това е бомба!
Просто не знам как с тия емоции ще разделите трона вкъщи?
Ако можеш да си хванеш някой кротки Везни или Стрелец по-добре ще е.

Няма бе хора и аз бих искала едно близначе или стрелец да се покаже, ама няма. Сериозно отвсякъде само телци ми налитат, дори и приятели, кошмар! ooooh! Каквато съм емоционална понякога като луда се чувствам между тях. Истината е, че въпреки че говоря така шеговито за него съм доста хлътнала и имам желание да вървят нещата ... Струва ми се неоснователна причина да се откажа само защото е телец. От друга страна като знам в предишната ми връзка постоянно трябваше да подтискам емоциите, как се бях загубила като личност, как ми се режеха крилата за всяко дребно нещо, дори и ей така само напук да не е на мойта, не знам дали няма да доведе до същия край и то вече ще ми е късно да се осъзнавам. Ясно ми е, че не съм перфектна, естествено, опитвам се да работя по себе си и характера си, ама  все пак да не съм себе си нон-стоп само и само да не нараня случайно нежното и ранимо тлешко сърчице ... и аз не знам  Rolling Eyes Това което съм чела и знам за телец и лъв е, че сме страшна комбинация в леглото, взривяващо физическо привличане, много чувство за хумор и също така и двете зодии държат на уютен, сигурен дом където лъвът може да се протяга мързеливо а телецът да си преживя спокойно и двамата много верни, търсят дълги и стабилни, сигурни връзки Laughing От там нататък всичко е на зле, като най-най-зле е инатът.  Tired

# 261
Аз лично бих те посъветвал да не се занимаваш; Телец съм ,познавам няколко лъва ,комбинацията според мен не е хич добра ,бъди себе си намери някой с който ще се разбираш + това си пробвала  с 1 ,2 телета и не се получава,не се мъчи ,аз лично харесвал лъвчетата ,защото понякога са доста добрички,имат някаква вътрешна сила(неограничена Simple Smile );от къде идват не знам,но така ми изглежда от страни,обаче тая сила идва с един куп нетърпение ,постоянно нещо да движите ,нещо да правите,ако не стане вашето трудно се примирявате,обичате да се  показвате ,обичате да има шоу ,телето не обича така,според мен лъва бива прегазен в тая връзка от телето,щото правите едни и същи неприятни неща за него и го изкарвате извън контрол много лесно,а тоя гняв определено е голям:)
Търси човек ,с който ще се  чувстваш добре,без да си задаваш тия въпроси по форумите

# 262
E чак пък да го зарязва само защото е теле, а тя лъв  newsm78
Телето може всеки да прегази  Mr. Green не зависимо от зодията.

# 263
Не казвам да го зарязва ,всеки може да търпи всеки ,но ще им коства повече нерви и на двамата и за това да си преценят,защо трябва да се търпят взаимно ,като могат да намерят по подходящ човек

# 264
  • В древна страна на край света!!!
coldasice звучиш точно като мен и на мен само телета  ми се лепяха.След две сериозни и разочароващи връзки с телци се омъжих за телец. Да имат  някои общи черти,но разликите са много по-големи.Не съм имала по-хармонична връзка от тази със съпруга ми. И тримата са с близки рожденни дати,но са от различни континенти. От опит бих казала, че има доста фактори, които доизграждат човека като личност,не може да отдаваме всичко на зодията. И двамата бивши ми режеха умело крилата по-различен начин,но ефекта е същият,съпругът ми е тяхна противоположност.Пожелавам ти успех и правилна преценка.   bouquet

# 265
Телето може всеки да прегази  Mr. Green не зависимо от зодията.
Айде, айде Stop.
Със сила - да, може би. Но ако имаш интелект (телешката порода не блести чак с много разум) можеш да го въртиш, да го дразниш, да го манипулираш.

Забелязала съм нещо страшно дразнещо и всъщност определящо и цялата връзка, в която има Телец.
Страшно закърнели стереотипи имат. Каквото е създадено в мисленето, навиците и поведението им - това е.
Няма промяна, няма креативност, няма размисъл. Няма нещо, което да е в състояние да промени даден и вече създаден стереотип.
А това може да те изкара извън нерви и просто да си грабнеш шапката и да го напуснеш, защото е убийствено дразнещо.

# 266
Познавам двама съвсем отблизо - интимно. Нямат нищо общо помежду си, ама нищо.
Красив/некрасив;
чаровен/не особено;
арттистичен/финансов анализатор с нула артистични наклонности, ама нула;
много начетен, интересува се от много неща/прочел пет книги по негови думи, не вижда по далече от екрана на компютъра;
женкар/сухар;
фантастичен любовник/тотално дърво;
хубаво готви/не знае и яйца да пържи;
интересен събеседник/темерут;
авантюрист/с топ не мърда наникъде
самостоятелен от училище/залепен за роднините си (цялата рода).

Общите неща се заключават в мързел за ежедневни неща и амбиция за останалото - и двамата са постигнали много в професиите си, но по коренно различен начин и с тотално различен подход. Туй- то. Съвсем различни, чак не мис е вярваше, явно други планети са били силни в хороскопа. Аз съм Скорпион и обикновено ми натрисат тази комбинация за добра, но и в двата случая имаше твърде много разминаване, за да проработи - в първия случай женкарство, което аз не прощавам, а във втория - потресаваща скука.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 07:24 от simplyaven

# 267
Ами ние междувременно май окончателно се разкарахме  Crazy Така че ще остана в статистиката за поредната неуспешна връзка телец-лъв.

@Sunshine_25  Hug

# 268
  • Бургас
Която е успяла да се справи с мъж телец, шапка й свалям!
Един такъв съм имала в живота си,още ми държи влага- инато, все то е правото, от шега не разбира, на приливи и отливи. А когато решиш да бягаш,те преследва. Но не от обич, а от наранено самочуствие. Толкова самовлюбен чавек не познавам друг.
Извинявам се, ако някоя от вас се почувства засегната заради своя любим. Просто да споделя и друга гледна точка.

# 269
Която е успяла да се справи с мъж телец, шапка й свалям!
Справяне на 100% няма. Но поне за някои неща.
Телето е тъпо и много упорито, страшно дразни и много ядосва.
И по цял ден да го налагаш с камшик, то си знае неговото и доволно преживя.

Общи условия

Активация на акаунт