.... дано да е трайно ... защото имат лош навик да се обръщат на 180 градуса .... а после близнаците били хем така хем инак
... оххх тес зодии
, но първите години бяха много трудни
Същият домошар, дето не иска да си подава носа навън. Добре че и аз вече съм по-улегнала, а и по принцип не съм от тия лъвове, които обичат чак толкова много да висят по баровете. По-скоро съм от типа дето се разлага мързелиово в царството си. Уфффф! Доскоро не вярвах много на зодии, обаче след т'ва телешко нашествие (имам и много приятели и познати, освен тия двамата), виждам колко типични черти имат и колко са еднакви всъщност. Не знам и аз какво да правя. Малко ме е страх да рискувам, след това предишното ми разочарование. Не знам какво ще излезе. Няколко пъти вече се караме, защото съм страшна кибритлийка по принцип и виждам че това въоще не му се харесва (както и на предишния), обаче не ще да ми каже "марш"
Ако може да метнеш някой съвет и тук, ще съм благодарна! 
Каквато съм емоционална понякога като луда се чувствам между тях. Истината е, че въпреки че говоря така шеговито за него съм доста хлътнала и имам желание да вървят нещата ... Струва ми се неоснователна причина да се откажа само защото е телец. От друга страна като знам в предишната ми връзка постоянно трябваше да подтискам емоциите, как се бях загубила като личност, как ми се режеха крилата за всяко дребно нещо, дори и ей така само напук да не е на мойта, не знам дали няма да доведе до същия край и то вече ще ми е късно да се осъзнавам. Ясно ми е, че не съм перфектна, естествено, опитвам се да работя по себе си и характера си, ама все пак да не съм себе си нон-стоп само и само да не нараня случайно нежното и ранимо тлешко сърчице ... и аз не знам
);от къде идват не знам,но така ми изглежда от страни,обаче тая сила идва с един куп нетърпение ,постоянно нещо да движите ,нещо да правите,ако не стане вашето трудно се примирявате,обичате да се показвате ,обичате да има шоу ,телето не обича така,според мен лъва бива прегазен в тая връзка от телето,щото правите едни и същи неприятни неща за него и го изкарвате извън контрол много лесно,а тоя гняв определено е голям:)
.Препоръчани теми