Мъж телец

• 125 457
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Ами пише го, има го из хороскопите, а и някои жени са дали подобно мнение по темата..... Защо драга Жозефина, ти друго мнение ли имаш?  Peace Simple Smile

Много малък опит имам с телците и лични наблюдения нямам големи - ей ме на .. до къде стигнах с първото си теле - до кривата круша Wink
Не бе, питам си, профилактично. И аз имам подобни наблюдения над моичкия, вече осем години ще направим на осми декември. Сравнително безбурни.
Но по никакъв начин не бих могла да се закълна, че е бил само и единствено с мене. Та те са толкова потайни....и мълчаливи.
И аз съм почитател на стереотипите. Ето, наскоро разбрах, че любимото ни място за морска почивка ще трябва от догодина да бъде сменено...и направо ми се дорева. 7 години там, даже и детето там е направено...

# 346
Потайни са - ооо да! Трябваха ми 7 месеца да не кажа и повече докато разбера,че мъж с който сме споделяли толкова хубави емоции ( и само да спомена отново,че за ризи период само веднъж ме е целунал) човекът си е живеел с приятелката си! Имах разни предположения, но чак и да е на семейни начала ..... Просто този факт малко ме съсипа Cry
  Инак благородно ти завиждам Жозефина, телците са от малкото мъже държащи на жените си.... И по-добре, че сменяш квартирата,а не мъжа хехе

# 347
Алекс, извинявай, но ми е любопитно, той ли ти каза или ти разбра по друг начин?

# 348
Аз разбрах случайно чрез негов приятел и после пъзела сам се нареди! Г-н Телеца още дори не знае че съм разбрала истината! Трябва да му я кажа в очите и разбира  се без скандали. Големи хора сме ще се разберем някак си. Не бяхме се виждали повече от месец и тезу дни уж трябва да се срещнем! Чудя се какво точно да му кажа... Само дано не се разплача Cry ако имам вина в цялата работа то е че му се доверих сляпо но такива сме си ние Стрелкините наивни до безбожие Wink

# 349
Аз разбрах случайно чрез негов приятел и после пъзела сам се нареди! Г-н Телеца още дори не знае че съм разбрала истината! Трябва да му я кажа в очите и разбира  се без скандали. Големи хора сме ще се разберем някак си. Не бяхме се виждали повече от месец и тезу дни уж трябва да се срещнем! Чудя се какво точно да му кажа... Само дано не се разплача Cry ако имам вина в цялата работа то е че му се доверих сляпо но такива сме си ние Стрелкините наивни до безбожие Wink

Отдръпни се без обяснения - защо ще се разстройваш заради неговите схеми...Ако продължи да те търси му кажи само, че знаеш и толкова.

# 350
Мисля да му го кажа в лицето и после ще спра да го търся. Бъдеще с такъв "зает" човек нямам.

Поуката от цялата история - Когато един мъж е все с някакви планове вечер и през уикендите, а вие не сте включени в тях..., то вече определено има с кого да ги споделя.

# 351
Мисля да му го кажа в лицето и после ще спра да го търся. Бъдеще с такъв "зает" човек нямам.

Поуката от цялата история - Когато един мъж е все с някакви планове вечер и през уикендите, а вие не сте включени в тях..., то вече определено има с кого да ги споделя.

Игнорирай го ,не му се обаждай не му вдигай ако той звъни.
Тези мъже могат да те съсипят ,да те докарат до нервен срив!Това е мое мнение!
И друго това не е мъж за една жена !

# 352
  • Бургас
Съгласна съм-дори познат телец ми обясняваше, че имал голямо сърце, място имало поне за три жени едновременно. Wink Добре, че не бях в списъка му. Иначе за приятелче стават, като си от другата страна на барикадата са почти нормални хора. Но решат ли, че някоя жена трябва да е тяхна-няма не искам, тъпо и упорито атакува, теле, какво да го правиш. Crossing Arms
Съпругата му така му е стъпила на врата, че просто  въздух няма. Сигурно и това е причината да се оглежда за чуждо, да  си върне самочуствието на мъж. Може и в описания случай за това да става дума.  newsm78Но не си струва да си хабиш ти нервите, за да се чувства някой си мъж.Айде, бе! #2gunfire

# 353
То щото пък другите са, разбираш ли, с по една жена живеят по 50 години. Мъж ли е... Whistling Whistling

# 354
Съпругата му така му е стъпила на врата, че просто  въздух няма.

Това е масово явление при мъжете телци. Както споменах, аз съм обградена с телци (някаква тежка карма явно... Laughing И наблюденията ми са такива, което ме учудва, защото уж са мъжкари и не търпели подобно "качване на главата" и жената трябвало да си знае мястото с тях, бла-бла...Пък практиката друго показва  Thinking

# 355
Аз не съм стъпила на ничия глава, апропо. Мъжът ми е толкова ревнив на тема "Аз и моето мнение", че е абсурд просто. Всичко постигам полека, с убеждаване, а не налагане. Излагане на доводи, първо а, второ б... Mr. Green

# 356
То щото пък другите са, разбираш ли, с по една жена живеят по 50 години. Мъж ли е... Whistling Whistling

Е да го кажем тогава, той не е  мъж на само на жена си...
При наличието на 10 познати мъже Телци няма такъв екземпляр, който да стои до жена си. Там е въпроса, че някои от тях са големи актьори и знаят как да си играят ролята!

# 357
Дефинирай "стои до жена си". Не ходи на работа, вързан за полата, нон стоп 24/7 с нея? Laughing

# 358
Като изключим, че ходи на работа, се сещам за един телец, дето не се отделя от жена си. Големи драми са като трябва да го "пусне" на фирмено парти (примерно), не дай Боже на тийм билдинг... Laughing Там ще трябва преговори да се водят година предварително...Но той не роптае, напротив. За него това е признак, че жена му държи на него  ooooh!

# 359
А ако трябваше да ходи всеки месец за поне минимум една седмица командировка във Варна? Laughing
Щеше да го накара да напусне?

Общи условия

Активация на акаунт