Любовта на телето минава през стомаха

Аз не съм адската готвачка, но мисля, че един ден като си имам семейство няма да го държа гладно!
Но не искам да се превръщам в слугиня! Просто няма да го позволя. Не си представям семейния живот да прислуижвам по цял ден на някой мъж и да му вървя след гъза!!!
аз на мойто съм му готвила няколко неща до сега, и именно затова са оценени подобаващо... защото ако го свикна всеки ден различна манджичка, не само че няма да го чувства като специално внимание към неговата персона (много обичат такова, ама като всеки човек де
) ами ще почне и да мрънка (и тва много обичат - за всичко!!
)
Аз не съм адската готвачка, но мисля, че един ден като си имам семейство няма да го държа гладно!
Но не искам да се превръщам в слугиня! Просто няма да го позволя. Не си представям семейния живот да прислуижвам по цял ден на някой мъж и да му вървя след гъза!!!

ХУбави неща замесваш ти :о) ...... Жалко, че такова говедо не ги е оценило, но от сърце ти пожелавам да се появи някой, който покрай вкусотийките ти оцени най-вече теб
Все едно си чела книгата " Мъжете си падат по кучки" ... аз в момента прилагам в действие книгата... видях, че някой по-горе я беше цитирал - да има ефект, особено над жени, които дават мило и драго за мъжете си и забравят да бъдат първо щастливи те самите, а след това другите!!! 
мойто теленце обича да готви и често го прави(особено ако ще ни идват гости). е, готви все нещо с месо,риба(на фурна и на скара). аз тогава му помагам,и евентуално правя салати. та, обича да си похапва,да, но обича и да готви. аз естествено го хваля(ако измие и купите после,е златен). Сега, като си дойде и като се роди бебо, познайте кой предимно ще шета в кухнята. 

Все пак обичат и вниманието, да им направиш комплимент и т.н .... нали така bcdd, ти ще кажеш най-добре като един ярък представител на телците ?!?!

за външният вид и други неща ,суетата е целенасоченост към красота,а нарцизмът е да я показваш ,а ние просто си обичаме убавотоо и да не го показваме ,щото го искаме ,просто това си ни харесва