Мъж телец

• 124 309
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
 Joy Joy Joy
Любовта на телето минава през стомаха  hahaha

# 676
Joy Joy Joy
Любовта на телето минава през стомаха  hahaha

То за почти всеки мъж е валидно, но за телето особено много.
Пищните трапези са им любими.

Като се замисля винаги сме се карали, когато е бил гладен.
Обаче, когато ще искам нещо (сега го обработвам за сушилня), гледам да е преял Laughing.

Тогава става ленив и абсолютно неконфликтен. И обикновено съгласен с всичко, което кажа или поискам.

# 677
Ха-ха. Чак сега забелязах рецептите на max-mama. Страшна си! Обаче като гледам си наблегнала повече на сладкишите Simple Smile Аз не съм адската готвачка, но мисля, че един ден като си имам семейство няма да го държа гладно! Wink Но не искам да се превръщам в слугиня! Просто няма да го позволя. Не си представям семейния живот да прислуижвам по цял ден на някой мъж и да му вървя след гъза!!!

# 678
  • Варна
никоя не иска да е слугиня - когато ти е приятно да сготвиш го правиш, когато нямаш желание - има други начини за набавяне на храна   chef аз на мойто съм му готвила няколко неща до сега, и именно затова са оценени подобаващо... защото ако го свикна всеки ден различна манджичка, не само че няма да го чувства като специално внимание към неговата персона (много обичат такова, ама като всеки човек де  Wink ) ами ще почне и да мрънка (и тва много обичат - за всичко!!  ooooh! )

# 679
  • Разград
Ха-ха. Чак сега забелязах рецептите на max-mama. Страшна си! Обаче като гледам си наблегнала повече на сладкишите Simple Smile Аз не съм адската готвачка, но мисля, че един ден като си имам семейство няма да го държа гладно! Wink Но не искам да се превръщам в слугиня! Просто няма да го позволя. Не си представям семейния живот да прислуижвам по цял ден на някой мъж и да му вървя след гъза!!!

Благодаря.  bouquet
Но,това,което е в темата ми е една много малка частица,от това,което мога да приготвя в кухнята.Там е моята стихия.
За съжаление,аз се бях превърнала в слугиня.А телето все ми създаваше работа,буквално нарочно,така и не си го обясних защо така се държеше.Станеше ли от масата,наоколо като кочина,изобщо от където минеше оставяше следи и това всекидневно.Не можах да се примиря с това.Вярно,че от към финанси нямахме грижи,но беше само това и нищо друго.Някакси живееше соло,а ако му останеше време,може и с нас.Наричах го студенокръвно и машина за пари-тези две неща идеално го описват.

# 680
Според мен твоето теле ще си спомня дълго и с носталгия  за твоя талант в кухнята.Иначе защо не вземеш да отвориш една закусвалня , с този твоя талант ще имаш успех Simple Smile

# 681
  • Разград
Според мен твоето теле ще си спомня дълго и с носталгия  за твоя талант в кухнята.Иначе защо не вземеш да отвориш една закусвалня , с този твоя талант ще имаш успех Simple Smile

И аз така си мисля. Grinning
А за закусвалнята-взехме общо заведение,но след раздялата ни прехвърлих дела си,да работи сам.

# 682
max-mama Simple Smile ХУбави неща замесваш ти :о) ...... Жалко, че такова говедо не ги е оценило, но от сърце ти пожелавам да се появи някой, който покрай вкусотийките ти оцени най-вече теб Wink

Смея само да твърдя, че Радосвета85 много добре действа и мисли за телето си - по малко, по капка, без натиск -  Joy Все едно си чела книгата " Мъжете си падат по кучки" ... аз в момента прилагам в действие книгата... видях, че някой по-горе я беше цитирал - да има ефект, особено над жени, които дават мило и драго за мъжете си и забравят да бъдат първо щастливи те самите, а след това другите!!! Simple Smile

# 683
заговорили сте за любовта минава през стомаха.....особено при телците.
аз почти не готвя, ако се хвана нещо да спретна,е предимно постно. харесват му нещата,казва ми и ако не съм го догодила на вкус.  но  Naughty мойто теленце обича да готви и често го прави(особено ако ще ни идват гости). е, готви все нещо с месо,риба(на фурна и на скара). аз тогава му помагам,и евентуално правя салати. та, обича да си похапва,да, но обича и да готви. аз естествено го хваля(ако измие и купите после,е златен).  Сега, като си дойде и като се роди бебо, познайте кой предимно ще шета в кухнята. Grinning

Радосвета,много добре правиш,браво.

# 684
И мъжо се вихри в кухнята , много е добър на месцата  Laughing обаче след него такова чистене пада  ooooh!

# 685
  • Варна
за съжаление действията ми са опит от предишни грешки, вкл. с едно теле... та вече разбрах, че колкото по-малко зор си давам толкова по-добре вървят нещата..  Mr. Green май  newsm78

# 686
А като спреш изобщо да не си даваш зор и нещата може да спрат Simple Smile ,така че внимавай Simple Smile

# 687
за съжаление действията ми са опит от предишни грешки, вкл. с едно теле... та вече разбрах, че колкото по-малко зор си давам толкова по-добре вървят нещата..  Mr. Green май  newsm78

Е, не се престаравай, сестро Simple Smile Все пак обичат и вниманието, да им направиш комплимент и т.н .... нали така bcdd, ти ще кажеш най-добре като един ярък представител на телците ?!?!  Crazy

# 688
Ех тия телци бе, все да им обърнеш внимание, да ги поглезиш... Мн сте суетни и себелюбиви вий! Нарцисчета такива.. Simple Smile

# 689
Не сме "нарцистчета",ако става въпрос за обличане и за маниери ,просто обичаме хубавите и качествените неща(но да са направени простичко ,да не се напрягам),хубава храна,хубава жена ,кола и т.н. и за тва излиза че съм суетен ,красотата не е суета Simple Smile
Е виж везните и девите колко са суетни Simple Smile за външният вид и други неща ,суетата е целенасоченост към красота,а нарцизмът е да я показваш ,а ние просто си обичаме убавотоо и да не го показваме ,щото го искаме ,просто това си ни харесва

Общи условия

Активация на акаунт