СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 141
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте! Направила съм една глупост, като попълвах данните в kg.sofia - сбъркала съм името на фирмата, в която работи мъжът ми, това което написах е подобно, но не е същото. Дали ще ни направят проблем при записването? Нали в крайна сметка, важното е че работи някъде?
Пишете в Обратна връзка, каква искате да е промяната. Но това можете да направите и сама когато отключат системата.
Аз например си бях сбъркала мейла миналата година. И ми го поправиха.

Lennyh, не знам за разместване. Може би ще има възможност.
При Александър едва ли ще има шанс на 2рия етап за градината по 1во желание. И мога да я смъкна надолу.

# 496
  • София
Момичета така са ме яхнали в работата, че наптраво изключих за тези класирания ...
Набързо да питам - ние ходиме пътва група, но искам да я преместя - ясно е това класиране го изпуснах.... има ли някакви по9различни опции за преместване или си кандидатствам на общо основание - но по 2ро желание ( че сме приети по първо )?

# 497

Lennyh, не знам за разместване. Може би ще има възможност.
При Александър едва ли ще има шанс на 2рия етап за градината по 1во желание. И мога да я смъкна надолу.

Хм аз пак неразбрала явно, но според мен при евентуално класиране на детето се отрязват всички желания следващи това, по което си приет?!  newsm78
Какво ще разменяме тогава?
Нали ще настане хаос - защото разменяне би трябвало да означава ново класиране на вече разменените кандидатури?
Пак казвам поправете ме ако греша, но така ми се струва логично.

Иначе и аз заложих на сигурното, малко по-далечна и не така желана градина, но там приемаха повече бройки, в тази до нас нямахме шанс с 10.1  Shocked Crazy Money точки  #Cussing out Twisted Evil за какви места говорим тогава за кви 5 лв. Rolling Eyes Shocked Twisted Evil
И наистина тези хора не мислят че дори и 1500 да са местата това са 1500 човека, които биха произвели доста повече от минималната работна заплата седейки си в къщи !!! Twisted Evil

# 498
Мерси, AnMary! Не се бях сетила за този вариант  Simple Smile.

# 499
2000 лв за място в детска градина.... хората си подготвят документите на детето сега.... Това е.

# 500
  • Банкя
Момичета така са ме яхнали в работата, че наптраво изключих за тези класирания ...
Набързо да питам - ние ходиме пътва група, но искам да я преместя - ясно е това класиране го изпуснах.... има ли някакви по9различни опции за преместване или си кандидатствам на общо основание - но по 2ро желание ( че сме приети по първо )?
Няма специални опции за преместване, кандидатства се на общо основание, но, тъй като това е класиране за нова учебна година, ви се възстановяват точките за първо желание.
Обаче, тъй като си изпуснала да подредиш кандидатурите преди първо класиране, когато направиш това след отварянето на системата (ориентировъчно в понеделник сутринта), вече ще получиш входящ номер 20100426 + часа и детето ти ще се нареди на опашката след всички останали деца с вашия брой точки, но с ранната дата 20100423. Rolling Eyes

Дано все пак имате късмет! Peace

# 501
  • София
reniris, дай да се изясним за последно, че скоро темата ще замре и ще е късно Simple Smile. Аз не съм ти враг и споделям искането ти и за прозрачност, и за поредност и тн. Конфликтът се породи, защото останах с впечатление, че ти ги искаш от нас тези неща. Повтаряше ги в темата и се сърдеше, че ние не ги искаме с теб -  е тук е уловката , ако ги искахте и повтаряхте с мен можеше и някои да ни чуе , но сега вече е късно  . А истината е, че никой от нас сам не може да направи нищо. Затова, ако организираме протест, ако предприемем нещо активно, не се съмнявай че всички ще застанем зад тези искания.
Та, с две думи, надявам се с теб да заровим томахавката, извини ме, ако съм те обидила и успех на класирането Peace
Grinning как може да останеш с подобно впечатление  Thinking тук  всички сме "простосмъртни" , аз прозрачност и поредност исках от "боговете"... -  работещи в СО - тайно надявайки се ,че някои от тях ни чете ( но се оказа ,че не знаят даже за какво става дума и каква е тази поредност на желание и к'ва прозрачност на К4,К5  искам - това знам от разговор по телефона с една госпожа от СО)
както и д е ...
мир  Hug

# 502
  • Ловеч
2000 лв за място в детска градина.... хората си подготвят документите на детето сега.... Това е.
БРАВО  Laughing .Знаем, че и без пари може, ако някой от общината натисне директора.
Да питам тези http://educo-international.net/educo_bulgaria/educo_center/contact.php още ли се намират в 19ОДЗ Деница в Младост2
и още ЧЕГ Александър Дюма не се ли изнесоха от 34 ОДЗ Брезичка или бъркам?
Може и на лични.

# 503
Трябвада има протест, защото уж всички деца са с равни права, ама май някои имат повече от други.
Желая успех на всички дечица.

# 504
  • София
м дааааааа и аз знам за такъв случай , но за съжаление не мога да споделя - лични съображения и да ме нападате не бих предала приятел  Wink ,които ми е "споделил номера "   Money
нали има контрол ... да се засили и ще се коригират нещата , но корупция , че има - има  Crossing Arms

# 505
  • София
Гери, след класирането може да се разместват желанията.
Тук ме озадачихте нещо. Поправете ме ако греша, но нали като излезе класирането се вижда къде сме приети ( дай боже) и има определен срок за записване. След което, незаетите места ще се обявят за второ класиране. Как така след класирането ще може да се разменят пак желанията?

Lennyh, не всички ще ги приемат, за съжаление. А на неприетите всички кандидатури ще си останат, те се трият само при класиране (по-долните) и при записване (всички останали). Та родителите на неприетите деца могат да си местят кандидатурите колкото си искат след това класиране, за следващите класирания, те са всяка седмица.

# 506
м дааааааа и аз знам за такъв случай , но за съжаление не мога да споделя - лични съображения и да ме нападате не бих предала приятел  Wink ,които ми е "споделил номера "   Money
нали има контрол ... да се засили и ще се коригират нещата , но корупция , че има - има  Crossing Arms
Момичета, корупция ще има, докато има дефицит. Сметката е проста - даваш 2000 лв, спестяваш 6000 (грубо 500 лв на месец за частна, гледачка, или мама да си стои вкъщи). И пак си на плюс 4000 лв - пари, които можеш да изхарчиш за детето си. Нека не се заблуждаваме, че контролът ще спре корупцията - само мизата се вдига.
Хайде, да се концентрираме върху класирането, нали някои твърдят, че мисловната енергия можела да промени материалния свят в желана посока  Praynig

# 507
  • София
Аз толкова много съм се напрегнала, имам чувството, че всеки момент от нерви ще излетя.  Mr. Green Дано този път имаме късмет. Simple Smile

# 508
Moми4ета,последно утре сутринта или след 12 ще излезнат списъците,4е аз пак съм неразбрала  newsm78

А за корупцията винаги 6те я има,на една позната миналата година и искаха 7000 лв.  Mr. Green ,в този слу4ай е по-добре да си го гледа6,въпреки 4е аз си признавам,4е и 1000лв не мога да отделя в този момент,моля се да влезнем,пък ,ако не стане 6те го мисля.

И о6те един въпрос към мамите,които 6те присъстват - не може ли,след като мине тегленето да ни кажат на ли4ни  Rolling Eyes

# 509
И о6те един въпрос към мамите,които 6те присъстват - не може ли,след като мине тегленето да ни кажат на ли4ни  Rolling Eyes

Хаха, това е готина идея, но надали ще се хареса на мамите, които ще присъстват  Laughing. Иначе кеф би било, аз също тръпна в очакване да видя дали се получи нещо или не.. Направо ми е свит стомахът, пък уж като почна кампанията си казах, че ще съм спокойна, и че няма да се впрягам. Само дето не ми се получи съвсем  Laughing

За корупцията - толкова съм им набрала на тия, че и 1 лев да ми искат, няма да им го дам! Предпочитам да си дам парите я за частна, я за гледачка, най-добре да си стоя вкъщи, но на тия никви пари няма да дам, толкова омерзена се чувствам само като си помисля, че ми се иска да ги гръмна всичките  #2gunfire (е, почти всичките де, сигурно и свястни има..)  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт