Сори за спама ...
Не ни ли е точно затова интересен сериалът , защото буди размисли за живота въобще и за нашия живот в частност !? 
... Такива хора са безнадеждни ... Простата причина ( макар и трудно понятна ) е , че те живеят , дишат и се хранят с ОМРАЗА ... Да очакваш от тях да спрат да мразят е , все едно да очакваш доброволно да спрат да дишат 

Важен е човекът - личност , излъчване и т.н.
На мен образът на Оуз (не актьорът) не ми е симпатичен , понеже все "тъчеше на няколко стана" ... Не харесвам такива мъже ... Ако трябва да съм честна , въобще не ги имам за мъже ... Един сериозен , стабилен мъж е наясно какво иска и го постига , и не лъже постоянно като дърт циганин ...
) , но те обсъждаха само външния вид на актьора и изтъкваха красотите на Джем, който на мен пък изобщо не ми харесва
.Всеки си има различни предпочитания,красотата е едно от най-относителните неща.Остана и всички да мислим,че Оуз е или Джем е най-красивият.някои харесаха пък Яман най-много,вкусове различни.И ако вас,фенките на Оуз това ще ви успокои,по-напред имаше анкета-с кой мъж бихте си легнали(въпреки че това е по-различно от най-привлекателен мъж),и Оуз спечели с най-много гласове
.Ако не знаете,да ви кажа,да спите спокойно
Препоръчани теми