ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!
Благодаря за красотите, които сте сложили за създаване на настроение и за красивото кафе и закуска!  bouquet
Добре дошла на Ния_1965!  bouquet
За прощъпулника знам, че задължително трябва да има по-големи деца. Дава им се парче питка и бързо да обиколят с него дома, за да е стабилно детето. Моята хвана едновремено речника и питката. Бабите казаха, че винаги щяла да бъде сита и в благополучие и да си изкарва прехраната чрез книгата -учене, писане, преводи и т.н.
Авеили, направете го на вас да ви е приятно. Напоследък все повече избягвам да се натоварвам с различни традиции, които са ми досадни.
Вчера ходих на среща с живите си съученици, които все още искад да помръдват Wink. Имах чувство, че съм на пенсионерско събиране. Не мисля, че толкова сме остарели, за да не се усеща живец в нас. Подтиснах се , явно ме състариха  Winkи забравих да отидох до книжарницата за книгата. После за да си възстановя душевното равновесие се замъкнахме на клуб с няколко приятели. Потанцувахме на хубава музика.
Лулумба, видях, че в друга тема си писала за 38-мо у-ще и директора Добри Господинов (беше на първите страници, а аз се вкл. на 24-та) - за съжаление не е директор от 2 год. Пенсионира се и според мен у-щето много загуби.

# 136
  • България
Вчера ходих на среща с живите си съученици, които все още искад да помръдват Wink. Имах чувство, че съм на пенсионерско събиране.
zuri, защо така?  newsm78 За мен това са едни от най-жестоките купони. Събираме се випуска, а не само класа. Идват дори хора, които живеят в чужбина. Нямам случай да съм се прибрала преди 7ч. сутринта. след кръчмата отиваме на бар и така до сутрешното кафе. Просто е страхотно, една нощ веднъж на 5г., но за сметка на това, като преди 20 и кусур Simple Smile.

# 137
  • София
Не знам дали защото не бяхме много хора и са дошли тези , които се чувстват остарели. #Crazy Събрахме се в 15ч. на кафе и едвам издържахме до 17 ч.

# 138
  • България
 За това, следващия път ще те излезеш с нас Simple Smile. Аз тези дни го давам много купонджийско, в петък излязох на разходка с малкия и се озовахме в една пицария с приятна компания,  а снощи бяхме на гости до 1ч. Сутринта едва си отлепих очите Simple Smile.

# 139
  • София
Определено. Следващо събиране на бяло вино. Например в Оливс.
Аз за това и писах тук да се оплача. Знам, че всички са с млад дух.
Скоро наближават и разтоварващите дни. Някой ще ги прави ли?

# 140
  • В светлината на слънцето
zuri, да, разбрах, че Господинов вече не е директор. Прекрасен човек наистина.  Peace
С моите съученици за съжаление не се събираме. Confused А много ми се иска да се видим. Освен аз да стана инициатор и да се опитам да събера онези, до които успея да достигна.  Thinking

# 141
  • България
Скоро наближават и разтоварващите дни. Някой ще ги прави ли?

Да, от утре съм на детокс.  Peace

# 142
  • София
Добре дошли на новите дами  Hug Hug Hug

Боби - пробвай с кисело мляко (или каквото имате там) и нещо от типа на овесените ядки. Можеш да добавяш мед, плодове (пресни или сушени). Много засища и е диетично - аз последния месец от бремеността това ядях че много качих. Но всъщност девойките са прави - поглези се, като се роди бебка ще си върнеш формата. Погали бебка и й изпей една песничка.

Ели - браво сладурано, удържаш фронта, страхотно - стискам палци.
Синьо лято - чак на мен ми замириса на бебенце...искам бебче... да го гушкам и гнявя...

Новите момичета - не се предавайте на тази зла, стара вещица - депресията. Тя само това чака, особено без абс. нищо. Защото момичета, аз си имам доста сериозни причина да съм депресирана, но не съм. Обичам живота, той е безценен дар, радвам се на любимите ми хора когато са край мен и повече не искам. И както една дама писа - усмихвайте се всеки ден, нещо трябва да ви разсмива всеки божи ден!

# 143
Ние пък си се събираме със съучениците.Сбирките са приятни.
Последният път дойде  класната/вече над 80годишна/ с дневника , направи проверка и  нямаше неизвинени отсъствия.
Практиката ни е да вечеряме в заведение и после ходим на клуб-става голяма веселба.
На 25 годишнината от завършването попаднахме на импровизирано  автърпарти с Маркъс Милър и като взе  сакса- размазахме се.
За мен общуването с хора,с които "пет години всичко съм делил " е важно.
Така се чувствуват и повечето от класа.
За съжаление загубихме двама от тях през миналата година,което бе тежък удар.

# 144
vili95,margaritavass,zuriHug Hug Hug
Поне успявам да ви чета, докато кърмя беба. Много я мъчат тези колики - сумарно по около 5 часа на ден се превива и хленчи и ми е е много жалничка такава. Cry Добре че през нощта спи, та успявам и аз да си подаря 2-3 часа сън.
Всеки път като надникна тук има нови попълнения и това много ме радва! Heart Eyes
А филма, за който пишете и аз не съм го гледала, но при първа възможност ще го изтегля. Страшно ми хареса цитата от книгата!
Боби, къде си? Не си писала от ден и започвам да се притеснявам. Дано всичко е наред.Tired
Титина, премести ли се вече? И теб те мисля...Да се пазиш, не се претоварвай.
Все за събирания си говорите и аз на свой ред се опитвам да си представя как бих се вписала с количката сред вас. newsm78

# 145
  • София
Гледах "Мисия Лондон". Посмях се. Има и моменти, в които поиздиша. Като цяло ми хареса. Напоследък не съм гледала бълг. филми и никой не е споделил за такъв, който си заслужава.

# 146
Зури,беше ли пълен киносалона?Казват,че нямало билети.Любо Нейков показа ли нещо по-различно?
Колкото до събиранията - всяка година на 24 май се събира класът,а някой са и семейни двойки.Тази година датата е променена - 15 май,поради заетост на заведения!!!!!Коя книжка ще си купиш?
За детокса - от кога,до кога и как?

# 147
  • София
Колкото до събиранията - всяка година на 24 май се събира класът,а някой са и семейни двойки.Тази година датата е променена - 15 май,поради заетост на заведения!!!!!

Още от март месец родителите на абитуриенти ангажират заведенията за тези дати Mr. Green. Все едно сватби правят  hahaha.

# 148
Точно днес имаме среща на класа, а аз не отидох..Много ми се искаше,но няма как.Не стига ,че яко съм я окъсала/откъм финансите, ами и съм с някакъв странен обрив, а се сетих, че не съм карала дребна шарка като дете. Знам, че съм ужасно несериозна, но тези няколко дни изобщо не ми се показваше носа от вкъщи за нищо. Ще се оправя де  Grinning
Претърсих няколко сайта за "Сол по кожата", но не открих, така че и аз се присъединявам към молбата. Досега гледах "Ледена епоха" всички части и супер се забавлявах  Laughing
verano azul, съжалявам миличка,периода е такъв- едновременно сладък и тежък, но ти си силна и любяща майка и ще се справиш  Hug

# 149
по-назад в темата дадох 2 торента за филма, ето още един:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=34368

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт