Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 344
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Варна
Честита нова година на всички съфорумци!

Желя Ви много здраве, много щастие и късмет. Любов и най-вече повече време за семейството и приятелите.
И тъй като форумът се казва БГ Мама - на чакащите - здрави бебета, а на имащите - ревливи бебета. Simple Smile

smile3525 smile3525 smile3525

# 1 471
д-р Венелинов, там където има отръпнат венец има ли начин за подобрение какъвто и да е начина или така си остава? Нали причината е овладяна отдавна, но корена си остава малко оголен.

# 1 472
  • Варна
д-р Венелинов, там където има отръпнат венец има ли начин за подобрение какъвто и да е начина или така си остава? Нали причината е овладяна отдавна, но корена си остава малко оголен.

Да, разбира се, че може да се оправи. Трябва да се обърнете към специалист пародонтолог. Те се занимават с лечение и корекции на този проблем.

# 1 473
Някакви отзиви за поставяне на имплант в Булдент Варна?
В момента върви тяхна промоция - 700лв на имплант.

Да ми препоръчате клиника във Варна (и кой зъболекар в клиниката) за качествен имплант на прилична цена?

Благодаря

# 1 474
  • Варна
Дали някой може да сподели скоршни отзиви за д-р Смуков в "Дом младост"?
Тъкмо се навих и чух неласкави отзиви (ценови, за 1 кариес 160 лв.), та вече не знам. Като ще давам пари поне да знам, че съм в добри ръце.

# 1 475
Кой Смуков?Огнян или сина му?Големия няма грешка Peace От услугите на сина му не сме се възползвали и нямам мнение.

# 1 476
Дали някой може да сподели скоршни отзиви за д-р Смуков в "Дом младост"?
Тъкмо се навих и чух неласкави отзиви (ценови, за 1 кариес 160 лв.), та вече не знам. Като ще давам пари поне да знам, че съм в добри ръце.

Тази пломба от 160 лева вероятно няма да е била едностранна. Аз бях при него към март 2015 и такава сума за един кариес не ми е взимал, обаче не е имало кореново лечение.  Да не е забравил някаква друга услуга този който си питала.

Тази цена да не би да е пломба плюс лечение на корените нещо. Ако е така  не виждам проблем в цената.....ако е само едностранна пломба не ми се вярва да е 160 лева вече, за по малко от година такава промяна..

Иначе зъболекаря е добър като комуникация и лично отношение към посетилия го защото за мен това е много важно, първо добива цялостна представа за състоянието в устата зъби венци и после решава какво да прави и от къде.
За една година на зъбите които ми направи все още нищо не им се е случило, такива са си каквито бяха след направата.
Това което се набива на очи само като негативно в кабинета му е овехтялата апаратура имам предвид машинарията която стои пред стола на пациента, нали така беше преди година сега незнам. До колко има отношение, не съм компетентна.... А и нали овехтяла си е мое субективно мнение.
 До като в кабинета на сина му май е съвсем различно всичко е доста по ново, до колкото съм виждала от вън.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 19:47 от relativity

# 1 477
  • Варна
За бащата питам, пропуснах да го уточня.

Относно пломбата, било за един кариес + още нещо малко, няма кореново лечение.
Мен не ме притеснява състоянието на апаратурата. Ръката и уменията са важни, машините сами по себе си не лекуват.  Simple Smile

Благодаря за мненията!  bouquet
Ще му се доверя, пък дано като приключа да мога да го похваля в темата.

# 1 478
За бащата питам, пропуснах да го уточня.

Относно пломбата, било за един кариес + още нещо малко, няма кореново лечение.
Мен не ме притеснява състоянието на апаратурата. Ръката и уменията са важни, машините сами по себе си не лекуват.  Simple Smile

Благодаря за мненията!  bouquet
Ще му се доверя, пък дано като приключа да мога да го похваля в темата.

Съгласна съм че машинарията не лекува, но се уверете че всичко е стерилно, преди година ми се наложи да си чистя зъбен камък, казах си че това е рутинна процедура и влязох в първия кабинет, не искам да ви казвам че имаше остатъци от нещо си по инструментите .. така че много е важно и това, защото се разнасят болести

# 1 479
Отзиви за доктор Молдованова и доктор Христина Богданова?Също ако имате координати на доктор Радиолова(не е вече в клиниката на доктор Венелинов)ще съм благодарна!

# 1 480
  • Варна
Отзиви за доктор Молдованова и доктор Христина Богданова?Също ако имате координати на доктор Радиолова(не е вече в клиниката на доктор Венелинов)ще съм благодарна!

За съжаление д-р Радилова от няколко години работи във Франция.

# 1 481
Някой има ли мнение за д-р Желязко Атанасов кабинет до Техническия университет.

# 1 482
  • Варна
Здравейте! Моля за актуална информация за контакт с д-р Юлия Христова! От няколко дни се опитвам да се свържа с нея, но телефоните не отговарят, а кабинетът на китайската стена е затворен.

# 1 483
Здравейте, може ли актуална информация за д-р Георги Микински? Трябва ми за пломби на предни зъби, ще се радвам да споделите отзиви?

# 1 484
  • Варна
Здравейте, налага ми се да вадя полегнал мъдрец и получих много позитивни отзиви за д-р Едрев. Можете ли да ми дадете актуална информация къде приема ? Другият ми вариант е д-р Тодоров от ДЦ Алтея - ако можете да дадете мнение за него - за вадене на по-сериозен мъдрец?

Общи условия

Активация на акаунт