Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 132
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 1 500
Здравейте, някой има ли препоръки за детски стоматолог? Хем да е добър специалист, хем да е с отношение като за дете? До сега сме били при д-р Божилова, но по ред причини не желая при нея. А слеед това веднъж при д-р Гагарова в Дентико, но тя излезе в майчинство. Пак там, в Дентико, ми предложиха д-р Стоименова, но нямам никакво мнение за нея и ако някой може да помогне...Благодаря  bouquet
Може ли да споделите повече за Божилова.

# 1 501
Малко със закъснение споделям за д-р Божилова:
Скрит текст:
тя беше първия зъболекар, при който е ходил синът ми преди около 2 години. Имаше кариес на млечен зъб, д-р Божилова го изпили и сложи пломба. Според мен (наясно съм, че не разбирам нищо от стоматология, но все пак....виждам) кариеса изобщо не беше толкова голям, даже никак. Но тя му изпили зъба ужасно много и то.....хоризонтално, не знам дали ме разбирате. От тогава там пломба не се задържа. Ходили сме още два пъти при нея след това, за същата тази пломба, защото пада. И когато падна третия път реших, че повече няма да се мъчим. Отделно това, че е сложила тв пред зъболекарския стол и накрая на прегледа смотолевя през зъби "иди си избери нещо от чекмеджето"(визирам играчките, които дава на децата) не я прави зъболекар, който предразполага децата. А синът ми далеч не е претенциозен и доста търпи. Но поне една мила дума не ѝ коства да каже, за да накара детето да се отпусне малко. Също не съм убедена, че плащайки си пломбите (за да са фотополимер, а не тези по ЗК) тя не слага пак каквото си иска.
Всичко това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него, не твърдя и че съм права  Peace. Просто аз реших, че не ѝ вярвам вече и не желая детето ми да е неин пациент.

# 1 502
  • Варна
Моите впечатления се припокриват едно към едно, очаквах малко повече внимание в предвид, че детето отиваше за пръв път на зъболекар. Добре че аз подробно я бях подготвила какво ще се случи, не ми се мисли как щеше да реагира като и натикат машинката и почнат да стържат без предупреждение.

# 1 503
д-р Аврамов ако е по-къс корена от другите, вие бихте ли се наели да го правите?
 И колко време ще издържи във времето ?

# 1 504
  • Варна
д-р Аврамов ако е по-къс корена от другите, вие бихте ли се наели да го правите?
 И колко време ще издържи във времето ?

Няма как да ви отговоря на този въпрос без да съм видял зъба, тъканите около него и рентгенова снимка.

# 1 505
Да така е ,но аз само за прегледи ,този да види и другият досега 250лв.
Всеки така казава  без да съм видял,но прегледите са за 5минути,един поглед на зъба и снимката и хоп 60лв.Това е прекалено ! Бих  ги дала ако ще го прави. Wink

# 1 506
Всеки така казава  без да съм видял,но прегледите са за 5минути,един поглед на зъба и снимката и хоп 60лв.Това е прекалено ! Бих  ги дала ако ще го прави. Wink

За съжаление е така.
5 минути преглед за 60 лева е абсурдно
До колкото съм запозната според закона но незнам дали важи за зъболекари, за другите лекари важи първоначален преглед при нов пациент е 20 минути.
А ако тези 60 лева са за само един зъб или само определено място в устата това което актуално ще се прави става още по абсурдно. За толкова пари трябва цялостен преглед и анализ на състоянието в устата и предложение/информация как да се действа за всичко.
Поне 10-15 минути да може да се види, да се обмисли, да се предложат варианти, пациента да си зададе въпросите......
Тия пари не растат по дърветата......

# 1 507
Малко със закъснение споделям за д-р Божилова:
Скрит текст:
тя беше първия зъболекар, при който е ходил синът ми преди около 2 години. Имаше кариес на млечен зъб, д-р Божилова го изпили и сложи пломба. Според мен (наясно съм, че не разбирам нищо от стоматология, но все пак....виждам) кариеса изобщо не беше толкова голям, даже никак. Но тя му изпили зъба ужасно много и то.....хоризонтално, не знам дали ме разбирате. От тогава там пломба не се задържа. Ходили сме още два пъти при нея след това, за същата тази пломба, защото пада. И когато падна третия път реших, че повече няма да се мъчим. Отделно това, че е сложила тв пред зъболекарския стол и накрая на прегледа смотолевя през зъби "иди си избери нещо от чекмеджето"(визирам играчките, които дава на децата) не я прави зъболекар, който предразполага децата. А синът ми далеч не е претенциозен и доста търпи. Но поне една мила дума не ѝ коства да каже, за да накара детето да се отпусне малко. Също не съм убедена, че плащайки си пломбите (за да са фотополимер, а не тези по ЗК) тя не слага пак каквото си иска.
Всичко това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него, не твърдя и че съм права  Peace. Просто аз реших, че не ѝ вярвам вече и не желая детето ми да е неин пациент.

Напълно съм съгласна с теб. Преди време и аз бях при нея. Но след като се стигна до гангрена на зъба ми, се отказах от нея. Костваше ми много време и пари, за да оправя зъба си.

# 1 508
Всеки така казава  без да съм видял,но прегледите са за 5минути,един поглед на зъба и снимката и хоп 60лв.Това е прекалено ! Бих  ги дала ако ще го прави. Wink

Много е просто - спрете да ги обикаляте, в такъв случай. Няма как да Ви се отговори на подобен въпрос тук. И друго, информирайте се за цените на услугите предварително Simple Smile.

# 1 509

Много е просто - спрете да ги обикаляте, в такъв случай. Няма как да Ви се отговори на подобен въпрос тук. И друго, информирайте се за цените на услугите предварително Simple Smile.

Има моменти когато човек трябва да се допита до повече лекари.
Аз лично не смятам че това е решението да се информира човек предварително за цените дали му е по джоба или не. Той че трябва трябва да е информиран, но това е подигравка 60 лева за пет минути преглед......нещо в което дори не са влагани материали.
О да попадала съм и на 120 лева за преглед, един зъболекар в клиника във Възраждане някъде беше.....д-р Пресиян Кръстев, но там не съм запозната за какво отношение и информация и за колко време са тези пари.

Преди няколко седмици известен и уважаван професор във Варна от друга специалност ми взе 60 лева  за преглед. Но там имаше ехограф и друга специализирана диагностична апаратура....и със сигурност не беше 5 минути...

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 20:47 от sprint

# 1 510
Ами то, стоматолозите това са учили, да гледат първо - сонда, огледалце,  образно изследване и т.н. Не знаехте ли?

# 1 511
Ами то, стоматолозите това са учили, да гледат първо - сонда, огледалце,  образно изследване и т.н. Не знаехте ли?

Незнам какво общо има това с написаното от мен и шейсетте лева за пет минути .....нищо.

# 1 512
Д-р Кръстев го върнах от вратата да направи статус и на другите зъби,защото обясни за конкретният зъб и взе да излиза.Попогледна ,но без желание,може би защото отказах имплант.Цена 120лв за преглед.
Не е 20минути прегледа ,дори не знаех,че трябва да е толкова. Очакванията ми бяха ,че за толкова пари ще обсъдим състоянието на всички зъби ,един по един. Платих си снимка за която се наложи да се върна в кабинета ми я взеха с въпроса .... на вас трябва ли ви? А, на тях за какво им е !

доцент Абджиев ,взема 60лв за преглед .Попита ме какво  оплакване имам,погледна зъба и предложи варианти,аз да си избера.Разговор 10мин. Когато попитах за другите зъби ,започна да ги разглежда за 2/3мин ,да имате зъб за пломба.
Пиша за информация всеки да си прецени затова е и този форум.
Твърде комерсиално е вече,направо обидно,не човек ,а портмоне! Лично мнение!

# 1 513
Здравейте,
Някой посещавал ли е д-р Цветелина Борисова в УМДЦ?

# 1 514
Здравейте,
Някой посещавал ли е д-р Цветелина Борисова в УМДЦ?

В понеделник имам час при нея,ще споделя впечатления

Общи условия

Активация на акаунт