Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 132
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Варна
Не знам за изграждане на зъб ли става въпрос или за корона.
На мен едни такива зъби които бяха за корони, ми ги изградиха без корони 2015 година и им няма още нищо. Направи ми впечатление, че лекарката ми иска много малко пари за времето което отделя и работата която върши.
И си викам тя работата е много добра, но вероятно материала е евтин.
Исках да разговарям с нея, при тази добра работа нека да е поне най добрия материал.
Само тук ме отряза и не пожела да проведе дори и кратък разговор. Каквото реши тя това щяло да бъде. Вероятно си помисли, че искам по добър материал без да си платя.
Работата и за мен е много добра, но това и отношение.
Голяма част от зъболекарите не могат да комуникират с пациентите си.

Та има явно техники за изграждане на зъби и без корони. Дори един зъболекар тук от форума каза, че почти не ползвал зъботехник, работел често по тази техника.
Имах отчупено парче от зъб и тя го изгради с нещо, което като материал усещам леко гапаво. Не е правила коронка, но смятах да ходя при нея и за това. За съжаление ще търся друг зъболекар.

# 2 476
  • Варна
Не знам за изграждане на зъб ли става въпрос или за корона.
На мен едни такива зъби които бяха за корони, ми ги изградиха без корони 2015 година и им няма още нищо. Направи ми впечатление, че лекарката ми иска много малко пари за времето което отделя и работата която върши.
И си викам тя работата е много добра, но вероятно материала е евтин.
Исках да разговарям с нея, при тази добра работа нека да е поне най добрия материал.
Само тук ме отряза и не пожела да проведе дори и кратък разговор. Каквото реши тя това щяло да бъде. Вероятно си помисли, че искам по добър материал без да си платя.
Работата и за мен е много добра, но това и отношение.
Голяма част от зъболекарите не могат да комуникират с пациентите си.

Та има явно техники за изграждане на зъби и без корони. Дори един зъболекар тук от форума каза, че почти не ползвал зъботехник, работел често по тази техника.
Имах отчупено парче от зъб и тя го изгради с нещо, което като материал го усещам гапаво. Не е правила коронка, но смятах да ходя при нея и за това. За съжаление ще търся друг зъболекар.
Най-ветоятно са ви изградили зъба с композит. За да не е грапав, трябва да се полира добре. Тогава става гладко като едтествен зъб.

# 2 477
  • Варна
Днес имам час при д-р Арнаутски, надявам се вече да се приключи с този зъб! За консултация ме изпраща и при д-р Георгиев за вадене на четирите ми мъдреца. Scream

# 2 478
Препоръки за детски стоматолог?

# 2 479
Здравейте!

Тук имаме спешен случай: на почивка сме, но зъб, който уж е правен е явно не добре затворен и сега има адски зъбобол, не може да се спи и така. Мисля да отидем във Варна по спешност, но след като не съм оттук и четох по форума искам да ви попитам дали е удачно да звънна на клиника Нордента или Университетски медико-дентален център? Интересува ме също и цените на тези две клиники? В границите на нормалното ли са или са астрономически?

Благодаря!

# 2 480
Някой правил ли е фотополимерни пломби при д-р Шайкова? Какви са цените? Благодаря

# 2 481
Здравейте, не съм от Варна и бих Ви помолила за мнение.
В денталния факултет кой специалист бихте ми препоръчали, при който да мина на преглед?

Не съм сигурна какъв точно да търся - от година и половина ме боли зъб, сменят му пломбите, слагат лекарства, нищо не се оправя. Не е умъртвен. Преди пломбите ме болеше при пиене на вода или храна. Откакто ми сложиха пломбите почна от нищото да ме боли и една странна болка по челюстта към ухото надолу. Една зъболекарка каза, че това било неврогенна болка и ще е най-добре да се умъртви, но ми препоръча да отида до Варна. Проклетията ми реших да отида на друг зъболекар в нашия град и той се мъчи да го лекува с лекарства с временни пломби, без успех. Не иска да го умъртвява, защото не вярва в неврогенната болка. Последно като го отвориха малко се пооправи положението, но като му сложиха поредната пломба пак се почна. Направо е мъчение.

# 2 482
  • Варна
Колежка хвали Папанчев от Денталния, ако не бъркам фамилията, но нещо такова беше. Тя коментира, че цените са високи. Аз не съм му пациентка.

# 2 483
Здравейте! Препоръка за добър зъболекар, за гранулом? За Варна.
Ще съм безкрайно благодарна ако някой сподели опит. 💐

# 2 484
  • Варна
Имах гранулом преди години, моята зъболекарка ме излекува. Правя панорамни снимки през няколко години и не се е появил отново.

Тя доста спрягана в темата. Особен характер е, проклета. Не приема пациентът да подлага под съмнение преценката й. Преценете дали ще е вашия зъболекар.
Контакти давам на лични.

# 2 485
Може ли и на мен?

# 2 486
Здравейте!

Тук имаме спешен случай: на почивка сме, но зъб, който уж е правен е явно не добре затворен и сега има адски зъбобол, не може да се спи и така. Мисля да отидем във Варна по спешност, но след като не съм оттук и четох по форума искам да ви попитам дали е удачно да звънна на клиника Нордента или Университетски медико-дентален център? Интересува ме също и цените на тези две клиники? В границите на нормалното ли са или са астрономически?

Благодаря!
Нордента препоръчвам.
Специалистите са много добри и работят главно с чужденци.
Цените не са астрономически, а съвсем нормални.
Преди са работили в Норвегия, но се местят и отварят практика тук.

# 2 487
  • Варна
Имах гранулом преди години, моята зъболекарка ме излекува. Правя панорамни снимки през няколко години и не се е появил отново.

Тя доста спрягана в темата. Особен характер е, проклета. Не приема пациентът да подлага под съмнение преценката й. Преценете дали ще е вашия зъболекар.
Контакти давам на лични.

Аз съм много доволна от нея. С мен вече не е проклета. Grinning
Преди години точно ти ми я препоръча, за което ти благодаря! Hug

# 2 488
  • Варна
Здравейте!

Ще си вадя и 4-те мъдреци (само един се е показал). Двата в дясно са ретинирали. Четвъртият долу в ляво поне е прав, но е в костта.

Ще търся Едрев, защото няколко човека ми го препоръчаха. Някой има ли представа какви са цените при него?

Благодаря предварително!

# 2 489
  • In transit
Искам да ви питам д-р Борис Шопов, който на работи на ул.Баба Тонка е хирург нали?
Защото намерих още един д-р Борис Шопов, който е само стоматолог и работи на ул. Иван Аксаков. 

Общи условия

Активация на акаунт