Новите ни козметични похождения 9

• 55 545
  • 662
  •   1
Отговори
# 135
Nicimici каква му е ценичката? От Мол-а ли го взе?

# 136
  • София
Да от Мол-а го взех,цената му е 19 лв.,единственият недостатък е неприятната миризма,която интересно че се получи чак сутринта,а не снощи като се мазах.Иначе определено съм доволна от резултата.  Flutter

# 137
Мерси   bouquet
Аз също съм много, ама мнооого бяла и се чудя какво да взема; преди ползвах това на Л'ореал и бях много доволна.

# 138
  • София
А има ли такава неприятна миризма? Crossing Arms

# 139
Ааа, не, супер миришеше  Laughing

# 140
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси   bouquet
Аз също съм много, ама мнооого бяла и се чудя какво да взема; преди ползвах това на Л'ореал и бях много доволна.

А за колко време стига 1 такъв спрей?

# 141
  • София
Повечето автобронзанти придобиват известна неприятна миризва при реакцията с меланина в кожата. Иначе сами по себе си не миришат лошо. При първото къпане изчезва мириса.

# 142
cotton4e , за номера има тестери и ти ще си прецениш за теб какъв да е , а подаръка е това почистващо средство за грим , тоник и лосион мисля 3 в 1 !

Вчера ми донесоха на Avon  от Спа серията /много я харесвам/ ексфолианта за тяло с лотос и крема за тяло ! Много са хубави и двете неща !

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 13:06 от mmmshushy80

# 143
  • София
Повечето автобронзанти придобиват известна неприятна миризва при реакцията с меланина в кожата. Иначе сами по себе си не миришат лошо. При първото къпане изчезва мириса.

Същият мирис го има и след солариум. Просто е неизбежен именно заради тази реакция. Някои автобронзанти обаче наистина миришат по-малко от други, но няма такива, които да не миришат изобщо

# 144
Мерси   bouquet

Не си спомням  newsm78

# 145
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси   bouquet

Не си спомням  newsm78

Питах понеже тези спрейове имам чувството, че стигат за 2-3 пъти, но нищо  Wink

# 146
Да, сега като се замисля, определено не стигна за кой-знае-колко време  Tired
Ама успя да ми почерни телцето де  Mr. Green

# 147
Един лак за лятото  Mr. Green / заради който си взех и тюркюазени обици/
http://images.ralkka.multiply.com/image/1/photos/9/500x500/284/I … amp;nmid=70357663

и този гланц - на който не намерих снимка и излезе леко оранжев . Thinking
http://images.ralkka.multiply.com/image/1/photos/9/500x500/283/I … amp;nmid=70357663

# 148
  • София
Placholina, и аз онзи ден си взех същия лак. Уникален е просто  Heart Eyes И сега също съм в издирване на нещо, с което да го нося.

Хубав ли е гланцът на Евелин? Лепне ли?

# 149
placholina,честито!Страхотни придобивки! Crazy
Останаха ми очите по този лак...Жесток е!!! Heart Eyes Crazy
Как ли стои на ноктите?! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт