Новите ни козметични похождения 9

• 55 442
  • 662
  •   1
Отговори
# 615
Зелената,но всъщност реалния й цвят е тюркоаз,много съм доволна,а и в момента са намалени на 50%,така че ще си купя и черна такава  Mr. Green

Доволна ли си от тази спирала? Какъв ефект се постига с нея?

# 616
Chocolate Emma , може ли отзиви за шампоана, като го пробваш  Praynig
Хвърлила съм му око, но е доста като количество и ако не ми понесе  ooooh!
Мерси   bouquet
Пробвах го вече и според мен е супер. Аз още преди месец си го бях набелязала, но беше свършил и чакаха доставка. Иначе копвам и част от отзива на Friq, която реално ме зариби Simple Smile
"Шампоанът е страхотен!   Heart Eyes Косата ми стана много мекичка и бляскава с него и мирише много хубаво. 100% ще си взема и балсама."

Това, което ме издразни в Сефора беше, че първоначалната му цена беше 12, а сега, при втората доставка са го сложили на 16. Просто не ми е реално 30% увеличение от рас. И това е само защото хората са го харесали и го търсят.

# 617
  • София
Да попитам този шампоан от къде е?

# 618
Няколко странички назад в темата е писано  Peace

# 619
  • София
Chocolate Emma, благодаря   bouquet
А за цената  #Cussing out И аз го гледах в началото на 12, ама вече е 16 : типичният български начин на зарибяване, който на запад не прилагат, но тук задължително  Crazy
Сега очаквам и цените в Карфур да се вдигнат след първоначалните промоции (ако вече не са)  Money

# 620
- има много приятен аромат и вкус и е без калории  Joy

# 621
  • Стара Загора

Ивче, можеш си да кажеш нещо за двете тоалетни води?
за зелената чух, че била кисела, остра и нетрайна, а втората приличала на Извънземното /това е третият парфюм на О., за който чувам подобно нещо  Laughing / и била по-трайна

пп чудесни покупки Simple Smile

Здравей. Чак сега влизам в темата от вчера. Малко нетипично за мен, но още не съм ги отворила парфюмите.  Laughing Върнах се от екскурзия, скапана от път и легнах да спя. По-късно ще ги отворя и ще пиша.

# 622
iv4enceto_91, а как е гланцът "Савана" ? Лепкав ли е, има ли цвят, аромат?

# 623

заедно с мини лак в червено и

# 624
Chocolate Emma , може ли отзиви за шампоана, като го пробваш  Praynig
Хвърлила съм му око, но е доста като количество и ако не ми понесе  ooooh!
Мерси   bouquet
Пробвах го вече и според мен е супер. Аз още преди месец си го бях набелязала, но беше свършил и чакаха доставка. Иначе копвам и част от отзива на Friq, която реално ме зариби Simple Smile
"Шампоанът е страхотен!   Heart Eyes Косата ми стана много мекичка и бляскава с него и мирише много хубаво. 100% ще си взема и балсама."

Това, което ме издразни в Сефора беше, че първоначалната му цена беше 12, а сега, при втората доставка са го сложили на 16. Просто не ми е реално 30% увеличение от рас. И това е само защото хората са го харесали и го търсят.

Тъкмо щях да питам дали е все още на старата цена... Нямам думи просто,тия хора не са наред.  #2gunfire
Представям си балсама колко е станал,след като преди месец беше 19 лв.  ooooh!

# 625
  • Стара Загора
iv4enceto_91, а как е гланцът "Савана" ? Лепкав ли е, има ли цвят, аромат?

Нищо не съм отваряла. Чакайте малко.  Mr. Green

shroomy гланца според моето усещане не е лепкав. Има аромат на шоколад, цвета е много лек, бананов, с блясък.

bubanka тоал. води ми харесаха. Зелената за мен не е кисела, понеже си падам по такива аромати и ми хареса. Относно другата, помирисвала съм Елиън и може би се доближава малко,  но Амбъра е по-оприличаващ според мен.  Peace

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 11:02 от iv4enceto_91

# 626
  • София
Цитат
Тъкмо щях да питам дали е все още на старата цена... Нямам думи просто,тия хора не са наред. 
Представям си балсама колко е станал,след като преди месец беше 19 лв. 
Точно в този момент трябва клиентите да изразят недоволството си, като не закупят НИТО 1 бройка на новата цена, 1 месец само  Hug Така ще изпълнят ролята си на регулатор на цените, защото никой не може да ти вземе парите насила, всеки си решава за какво да ги даде  Peace Ако потребителите сме солидарни за каузата, цената ще бъде намалена отново, но трябва да обединим усилията си   bouquet

# 627
Гланца на Евелин е напълно различен от този на Есенс. Есенс си е само ментово усещане на устните и леко охлаждане.
Евелин си щипе- устните значително се подуват. Аз лично харесвам и двата Simple Smile
И пак е индивидуално. Simple Smile Моите устни не се "подуха" от Евелин, но за сметка на това неговият "пощипващ/ментов" ефект беше по-нетраен (но пък Есънс ми идва Много лепкав). То си е и до сетивност сигурно..и до кожа Peace

Значи ще пробвам и двата - и на Essence и на Eveline. Не са скъпи и ако не ми хареса поне няма да ме е яд Simple Smile

# 628
  • Стара Загора
bubanka, shroomy - мнението за тоал. води и гланца вижте в предния ми пост.
От вчера

# 629
  • Belgium
синия

Общи условия

Активация на акаунт